Redan 2008 återkallades PUT…….

Den 9 december 2008 återkallade  migrationsöverdomstolen ett permanent uppehållstillstånd (PUT)  från en man som haft det i över 4 år. -Beslutet är praxisbildande och ger vägledning för hur de lägre instanserna Migrationsverket och migrationsdomstolarna ska förfara när det gäller personer som förtigit relevanta fakta och som under relativt långa perioder vistas i sitt hemland. Detta skrev Merit Wager i sin blogg då, för nästan 9 år sedan.

2107153_1200_896

Man skall inte kunna få PUT i Sverige bara för att det är ett bekvämt land att bo i och samtidigt resa fram och tillbaka till det land man ”flytt” ifrån. Detta var domstolen väldigt tydlig med.

Om Sverige tillämpat detta praxisbildande och vägledande så hade vi aldrig varit där vi är idag. Just detta med att de flyr från sina hemländer, flyr för sina liv, får ett Svenskt pass och återvänder till hemlandet??  Om man flytt för sitt liv så skiter hemlandet fullständigt i om du har svensk eller annat pass. Exempelvis  Dawit Isaak och hans återresa till Eritrea. Tragiskt men hur skall ett svenskt pass skydda honom?

Nu handlade detta om PUT och inte medborgarskap men vad jag vill säga är att detta är precis det som Sverige måste titta på. Återtagande av PUT när det visar sig att hela ”kitet” var en lögn. Om ett prejudicerande mål finns från 2008 så är det inte mycket att snacka om.

Dags att börja titta på PUTARNA och rensa bort dem som inte har ärliga skäl att vara här NU!

7 thoughts on “Redan 2008 återkallades PUT…….

 1. Då har alien ”haft rätt till” minst 2 migrationsprocesser till, eftersom när alien ”går under jorden” här, dvs. bor i kommunala bostadsbolagets hyresrätt, och polisen bara spelar innebandy utan att verkställa utvisning, så har alien rätt till ny process vart fjärde år. Svenne betalar.

 2. Det migrationsverket sysslat med är inget annat än grov aktivism. Anders Danielssons tidigare ledning av verket är helt klart kriminell. Att så många fick put (över 70%) innan dom nya hårdare reglerna infördes 1 juli 2016 så att man jobbade övertid mitt i sommaren talar sitt tydliga aktivismspråk.
  Att tjänstemannaansvaret är borta betyder inte att man inte fortfarande kan bli dömd för grovt tjänstefel.

 3. Sverige är en anarki där politiker, myndigheter och media motarbetar i demokratisk ordning och enligt grundlagen stiftade lagar. De lagar som de för dagen inte gillar. Finns inga lagar så använder man ordet värdegrund som ingen medborgare kan värja sig mot. Proudhon och Bakunin torde vara lyckliga i sina gravar. Det man misslyckades med under sin levnad har nu efterföljarna i Sverige genomfört.

 4. Sverige fungerar inte tack vare att politikerna är oduglingar, samt att de tillsätter lika odugliga chefer i viktiga myndigheter. Kan bara sluta på ett sätt…

  • ja, att oduglingarna får hög lön och tar in fler röster på vänstern t.o.m. via kustbevakningen i Medelhavet. Poseidon / Posener bedrägeri båt.

 5. Börja efterleva de prejudicerande domar som finns !!!
  Tingsrätter, migrationsdomstolar, hovrätter och övriga rättsinstanser i hela Sverige följ dessa beslut därmed basta !!!!

  • Tyvärr är det verkställandet av de 12 000 domarna om utvisning som inte fungerar. Dvs. polisen gör inte sitt jobb, som vanligt. Men du har troligen rätt i att kanske 100 000 aliens får permanent uppehållstillstånd per år på felaktiga grunder. Pga. att politiskt tillsatta nämndemän (vänsteraktivister) inte följer lagen.

Kommentera