Raudha Athif, 21, mördades av islamska extremister för att hon klädde sig normalt

ISLAM. Raudha Athif, 21, modell på Vogue och studerande vid Islami Bank Medical College i Bangladesh mördades för att hon inte bar traditionella muslimska kläder enligt hennes familj. Enligt myndigheterna i Bangladesh hade hon begått självmord på sitt studentrum genom hängning.

Raudha Athif var från Maldiverna…läs mer på Daily Mail…

 

11 thoughts on “Raudha Athif, 21, mördades av islamska extremister för att hon klädde sig normalt

 1. Detta är fel. Hon begick självmord men många tror att avundsjuka är ett motiv på att hon dog och mycket leder mot två tjejer som enligt många medier ska stå bakom hennes död. Du försöker dra denna tragiska historia till ditt personliga hat mot islam.

 2. Vilket trist land, men vill de leva så trist, så inte är det min sak. Dock i Sverige vill jag verkligen inte ha det så.

 3. Vi får aldrig glömma att islamska extremister är muslimer som kommit lite längre i sin dyrkan av islam.
  Även i Sverige har vi massor av muslimer som inte kommit så långt, eller inte startat sin resa dit än.

 4. Besökte själv Maldiverna (där hon kom ifrån) i början av 90-talet. De praktiserade då en mycket egen form av Sunniislam, där det var kvinnorna som bestämde. Detta antagligen beroende på att männen var ute och fiskade från morgon till kväll. Ännu då kunde en kvinna skilja sig när hon tröttnat på sin man bara genom att gå runt ett träd och säga ”Jag förskjuter dig” tre gånger. Såg inte en människa med någon form av religiös utstyrsel där då. Inte heller förekom någon polis eller fängelser. Om någon gjort något olovligt förvisades denne enkelt från en ö till en annan. De kallades då för ”världens lyckligaste folk”. (detta var en infödingsö som turister normalt inte får besöka).
  Läser nu på wikipedia att Saudiarabien i slutet av 90-talet började sända Wahabistiska predikanter till öarna (liksom till Sverige) och att saudisk fundamentalism nu helt dominerar. https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_the_Maldives
  Trump borde nog använda resten av sina Moabs mot Saudiarabien -Världens anus och upphovet till mycket av ondskan i världen…

 5. Ja, säkert att hon begick självmord när hon lyckades ta sig ur slummen och framåt i livet med en god ekonomi och utbildning.

  Banglash’s myndigheter ljuger lika friskt som de svenska…

  Men, FI har ju inget mot sånt här, de kommer väl istället hylla att hon slipper jobba som modell..

 6. GW tar upp mörkertalet för svenska brott med dödligt våld. Just självmord är en kategori som han menar i stället kan vara våldsbrott men alltså hamnar i en annan post i statistiken. Dödsfall som utredare inte ens upptäcker har berott på våld utförd av annan person.

  • Inte Feministregeringen o FI för dom hatar bara SD och tycker antagligen att denna vackra kvinna får skylla sig själv. Dementera gärna

Kommentera