Geert Wilders och Europas självmord

av Guy Millière 16 april, 2017

 • Inga av Wilders tal hetsar till våld mot någon; våldet som omger honom är endast riktat mot honom själv.
 • Den enda som talar om dessa problem är Geert Wilders. Holländska politiska ledare och de flesta journalister verkar föredra att hävda att Geert Wilders är problemet; att om han inte fanns skulle problemen inte heller finnas.

 • Det som de som anser att västvärlden är skyldig, ”glömmer” är att islam länge förtryckte väst; muslimska arméer erövrade Persien, det kristna Bysantinska riket, Nordafrika och Mellanöstern, Spanien, Grekland, Ungern, Serbien och Balkan, och i stort sett hela Östeuropa. De muslimska arméerna var ett konstant hot fram tills dess att plundrande ottomanska trupper slutligen tillbakavisades vid Wiens portar år 1683.

Även om den holländska politikern Geert Wilders hade vunnit och om Frihetspartiet (PVV) som han etablerade för elva år sedan hade blivit det första partiet i landet hade han inte kunnat bli regeringschef. Partiledarna för alla de andra politiska partierna sade att de skulle avvisa alla allianser med honom; och än idag vidhåller de denna ställning.

I flera år har de holländska konventionella medierna spridit hat och förtal mot Wilders för att han försökt varna det holländska folket – och Europa – om hur deras framtid kommer bli om de fortsätter med sin nuvarande invandringspolitik. I utbyte ansåg en panel med tre domare honom skyldig för ”anstiftan till diskriminering”. Nyhetstidningar och politiker över hela Europa beskriver honom outtröttligen som en farlig man och en högerextrem galjonsfigur. Ibland kallar de honom till och med för fascist.

Vad har Geert Wilders gjort för att förtjäna detta? Inga av hans anmärkningar har någonsin diskriminerat någon person eller grupp på grund av deras ras eller etnicitet. I anknytning till åtalet mot honom har det holländska rättssystemet tolkat ord han använt vid ett massmöte under vilket han frågade om holländarna ville ha ”färre marockaner” på ett överdrivet och oegentligt sätt. Han försvarar de mänskliga rättigheterna och de demokratiska principerna och han är en beslutsam fiende till alla former av antisemitism.

Hans enda ”brott” är att han har pekat ut faran som islamiseringen av Nederländerna och resten av Europa innebär och att han hävdat att islam representerar ett allvarligt hot mot friheten. Tyvärr har han goda empiriska grunder för dessa påståenden. Något som också är beklagligt är att Nederländerna är ett land där kritik mot islam är särskilt farligt; Theo van Gogh gjorde en ”islamistiskt inkorrekt” film år 2004 och mördades brutalt av en islamist som sade att han skulle mörda igen om han kunde. Två år tidigare definierade Pim Fortuyn, som hade hoppats att gå till val, Islam som en ”fientlig religion” och mördades därefter av en vänstervriden, djurrättsaktivistisk islamofil. Geert Wilders är endast vid liv för att han lever under polisskydd som den holländska regeringen så vänligt erbjuder honom dygnet runt.

Läs vidare…

8 thoughts on “Geert Wilders och Europas självmord

 1. Ja, han är en modig och beundransvärd man som vågar säga sanningar, och upplysa och varna folket för det faktiska hotet, för alla folk i väst. Gert är bäst i Europa, när det gäller islam. STORT GJORT, av honom!!!

 2. Det var garanterat valfusk i Holland.
  Tidigare opinionsundersökningar visade något helt annat.

 3. Äh, jag försöker hållaig till sverige, holländare får sköta sig utan min inblandning.

 4. De globaliststyrda marionetterna inom den politiska makthierarkin gör allt som krävs för att hindra folket från att ta del av dessa mycket illavarslande fakta och tvekar aldrig inför att demonisera och diskreditera den beslutsamme sanningssägare som trotsar deras nationsfientliga värdegrundsdiktat.
  Wilders är i sanning skapad av ett enastående virke och hans okuvliga vilja att upplysa folket om den eskalerande fara som hotar samtliga invaderade nationer, är helt makalös. Fair play och ett ärligt uppsåt som syftar till att den etniska befolkningen själva skall ha en möjlighet att ta ställning, är något mycket sällsynt i dagens desorienterade och identitetsupplösta samhälle.
  Andreas.

 5. Vi får väl se hur PK-politikerna och väljarna reagerar / agerar när islamiseringen och dess svåra effekter i form av dödliga terrorattentat mm ökat till oanade nivåer bortom all mänsklig kontroll …

  https://i.ytimg.com/vi/We8iGj2BU_g/hqdefault.jpg

  Låter man vansinnet gå för långt i fel riktning blir det för sent att stoppa katastrofen.

Kommentera