Du vet att du är i Sverige när ministrar får avgå för obetald TV-avgift men sitter kvar när deras politik orsakar terrordåd

INRIKES. Ni vet hur det är när en minister får avgå för obetald Tv-avgift efter tio dagar på posten. Betydligt värre saker sker i vår herres hage utan att något ansvar krävs. 

Vem som klarar sig bestämmer det så kallade drevet av hatmedier. 

En dryg vecka efter terrordådet på Drottninggatan där fyra människor och en hund mördades har fortfarande inga röster höjts om att politiker ska ta ansvar för sina beslut.

Så helt klart är obetalda TV-avgifter värre än mördade människor i drevet och hatmedias ögon.

Statsminister Stefan Löfven får till och med beröm för sitt ledarskap efter terrordådet. Vad jag sett har han inte gjort något mer än att hållit några tal fulla av floskler och hans parti har lovat 10.000 nya poliser till år 2024!!! Ett löfte som är av noll och intet värde.

Ingen verkar ta ansvar för att det finns 12.500 registrerade personer plus ett okänt antal oregistrerade  i landet som gömmer sig i landet och att det liksom terrordådet på Drottninggatan är en direkt följd av landets ledarskap och den förda migrationspolitik.

En 11-årig flicka blev mördad och hennes kropp massakrerad, spridningen av bilderna på detta diskuteras, men inte vem som bär ansvaret för den politik som orsakade flickans död.

Vem har ansvaret för att polisen inte fungerar och har resurser att utvisa de 12.500 personerna. Vem har ansvaret för att andra mördas, våldtas, rånas och misshandlas av personer som inte ska vara i vårt land?

Är det inte en av statsministerns viktigaste uppgift att sörja för medborgarnas fysiska trygghet? Stefan Löfven sade det i flera av sina floskelrika tal men varför får han inte stå till svars för att han ljuger?

Större delen av nuvarande oppositionen och den förre regeringen med Reinfeldt i täten har också ett stort ansvar. Sveriges öppna dörrar, och försöken att sörja för hela världens behov i stället för att se till de egna medborgarnas intresse och välbefinnande på ett sätt som riskerar hela vårt samhälle sker utan att något ansvar tas eller krävs.

Hatmedierna föredrar att jaga obetalda TV-avgifter och andra trivialiteter…

22 thoughts on “Du vet att du är i Sverige när ministrar får avgå för obetald TV-avgift men sitter kvar när deras politik orsakar terrordåd

 1. SVT och bollibompa Regeringen med redan utvisad flugskit Shrekarabi är medgäringsmän till folkutbytet.

 2. 12.500 är den siffran vi typiskt får höra gällande antalet asylsökande som fått avslag och därmed av den anledningen inte har rätt att vistas i landet, men har valt att ”gå under jorden”. Frågor:

  1) Hur många av dessa går att utvisa, dvs har en fastställd nationalitet från ett land dit vi ”får/kan” utvisa dem?
  2) Hur många är det egentligen som vistas illegalt i landet? Mörkertalet torde vara mycket stort. Jag har hört siffror på 50-100.000, ibland ännu fler. Borde inte myndigheterna vara väldigt intresserade av antalet? Eller vet dom, men mörkar…?

 3. När det gäller ansvaret för terrordåden i Sverige vilar ansvaret tungt på den rödgröna röran såväl som på den sk ”oppositionen” dvs Alliensen.
  De har i full enighet bestämt var som gäller i avseende på en fullständigt okontrollerad invandring, där alla är välkomna, tjuvar, banditer såväl som terrorister och en del vanligt folk. Någon omtanke om det egna folket har inte visats på något sätt. Endast en oändlig rad av floskler har serverats.
  Sveriges styre måste bytas ut men kanske är det inte redan för sent.

 4. I politiken premieras den dumme. Det är därför som Sverige i dag ser ut som det gör.

 5. De flesta svenska politiker är ett ”släkte för sig”.

  Apropå TV-licens, nu kallad avgift…………..

  TV-licensen måste troligen höjas med 1,5 till 3 procent de kommande åren för att public service-budgeten ska vara i balans. Det skriver Sveriges Radio AB i sitt budgetunderlag för 2018.

  Antalet hushåll som betalar TV-licens fortsätter att minska från drygt 94 procent år 2008 till cirka 89 procent 2016.  

  Sveriges Radio AB har tagit fram tre prognoser för perioden 2017-19: En årlig minskning av 20 000 avgifter, ett oförändrat antal samt en ökning med 10 000 avgifter.

  Under förutsättning att budgeten ska vara i balans vid utgången av 2019 kommer de kommande året att kräva en årlig avgiftshöjning av TV-licensen i storleksordningen 1,5–3 procent, enligt Sveriges Radio ABs beräkningar.

  Budgetunderlaget har skickats till kulturdepartementet.

  Nuvarande sändningstillstånd gäller till den sista december 2019.

 6. Sverige av i dag representerar inte bara det ultimata kriminal- och parasitparadiset, det har även blivit en absurditetens och de burleska karaktärernas absoluta hemvist. Man månde därför på ett otal förekomna anledningar manligen stålsätta sig mot allt av hutlöst vansinne som härstädes florerar, till rikets skam och vår vreda förbannelse!
  Andreas.

 7. För den falska humanitära stormakten är pengar och pengar och ännu mera pengar i form av allehanda skatter och hittepåskatter viktigare och mycket högre värderat än människoliv,särskilt barns liv är helt utan värde i Sverige ,det får vi dagligen alltmer eskalerande bevis för. pga den grova importerade brottsligheten från tredje världen.Sverige styrs av psykopater och narcissister som inte skyr några medel för att behålla makten och plundra folkets skattekista.Kriminella sjukklöverligan visste att ett islamistiskt terrordåd var att vänta ändå vidtog de noll åtgärder för att förhindra detta,förräderi kallas sådant ansvarslöst beteende mot sitt eget folk.De måste ställas inför rätta och dömas för de brott de dagligen begår mot svenska folket då de vägrar följa Sveriges lagar som är fastställda i riksdagen.

  MP:S KOLLAPS FÅR INTE INNEBÄRA ATT S KOMMER UNDAN

  ngen har symboliserat naivitet på gränsen till dårskap i så hög grad som Miljöpartiet. Efter terrordådet finns inte längre plats för dem som blundar, bortförklarar och därmed leker med svenska folkets säkerhet och liv.

  https://samtiden.nu/2017/04/mps-kollaps-far-inte-innebara-att-s-kommer-undan/

 8. Så länge de fullföljer kraven som islam ställer på dem så sitter de säkert.
  Sverige islamiseras i hög fart.
  Sverige är snart en del av islamiska staten.
  Sveriges försvar är nedlagt. Annars skulle inte ”no-go zoner” accepteras.
  Sverige har möjlighet att ta till undantagstillstånd vid anfall, risk för ockupation eller annat hot — men gör inte det — varför?

  => För att vi inte får svar på frågan, vilka muslimer i Sverige är ”äkta”
  muslimer.
  ”Äkta” muslim följer koranen.
  Koranen säger att muslim ska bidraga till att islam tar över världen.

  Vi har dem omkring oss!

Kommentera