Bråk mellan icke skidåkande spelare i fotbollmatch


INVANDRARVÅLD. Plötsligt spårade det ur mellan de två lagen som spelade fotboll i Eddahallen. Det slutade med slagsmål mellan flera spelare – och flera av dessa blev skadade.

Polisen i Skellefteå blev vid 16-tiden på långfredagen kallad till Eddahallen i Skellefteå efter en anmälan om att det uppstått bråk mellan två fotbollslag som spelade en inomhusmatch.

– Av olika anledningar så hade flera spelare i de två lagen hamnat i luven med varandra. Det slutade med att det uppstod slagsmål mellan flera personer på planen, berättar Mats Bruhn, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Umeå.

-Pettersson säger att ni kan läsa mer i Norran om ni vill. Några fakta dock.

 • Västerbottens Fotbollförbund påpekar att man inte hade gett tillstånd till matcherna som spelades i Eddahallen på långfredagen, alltså var det inga registrerade fotbollslag som spelade.
 • Skellefteå kommun meddelar att man upplåtit Eddahallen till spontanfotboll på fredagar mellan 10 och 15.
 • Norran har stängt av kommentarsfunktionen på artikeln, då kan vi utgå från att ”spelarna” tillhörde icke skidåkande nation…

4 responses to “Bråk mellan icke skidåkande spelare i fotbollmatch

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Föga förvånande utfall av en batalj mellan tvenne troglodytlag utan förmåga att inse vikten av att rätta sig efter spelets regler eller värdet av ett vuxet, sportsmannamässigt uppträdande. Dessa för oss övriga normala förutsättningar för en idrottslig kraftmätning ingår icke i deras begreppsmedvetande.
  Andreas.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Tror inte de pallade så slappa regler. Någon ”stal” säkert bollen från någon annan, utan att få foten avhuggen!? En annan spelare blev säkert tacklad och efterföljande ”frisparken” misstolkades grovt. Rött kort och ”utvisning” för samtliga spelare!?

  Gilla

 • Mm

  Hahahaha muslimer så klart, de kan inte ens spela fotboll utan att försöka slå ihjäl varandra.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Kan Afghaner göra någonting utan att det slutar med slagsmål och eller våldtäkter? Konstigt att det ser ut som det gör i deras soptipp till hemland!

  Varje gång det bråkas skulle landsförrädarna i, ”vi står inte ut” få reda upp skiten, betala kalaset och ta straffen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: