Skottlossning mellan chaufförer i Malmö


”………och myndigheterna gör ingenting……”
Som dagsläget är i landet ”Ding Dong” vågar myndigheter och svenska politiker nästan enbart rikta fokus på snälla svenskar som gör vad de/man blir tillsagda/tillsagd att göra


6 responses to “Skottlossning mellan chaufförer i Malmö

 • Kurt

  Se snarare ut som ett luftgevär och inte som ett skarpt vapen.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Spelar väl ingen roll vad man tror, det är ju inget man chansar med i dagens kriminella Sverige, det finns förövrigt många skarpa vapen som ”ser ut” som luftvapen. I detta fallet borde ju någon myndighet tillkallats, dock vet jag inte om det finns något kvar att tillkalla längre, så egentligen skiter jag i vilket dom får skjuta bäst fan dom vill, så länge det inte är hos mig.

   Gilla

 • ruben

  Det är största paradoxen att det är delvis konsekvenser av miljöpartiets globaliserings- och miljöpolitik. De går väl att ge dem inreseförbud för alltid? Både förare och fordon. Eller går det inte att lagföra någon i Malmö för de räknas inte som Svensk mark längre? Har Malmö blivit ett sånt där område, där Sverige har bara skyldigheter, men inga rättigheter. De kriminella bestämmer tom. ordningen för var de pissar och skiter. Många av dem tillhör väl flyktingsmugglar ligor. Så nu väntar vi på när Sverige blivit lika globaliserat och miljöanpassat som Malmö? Håller riksdagsplanen på att förverkligas? Är det här målet? Ett Sverige med minst 130 miljarder skuld varje år och alla kommuner med minus kan då inte betala t.ex. Malmös årliga skuld på 5 miljarder och överallt i Sverige laglöst land där kriminella bestämmer, samt skiter och pissar där det passar dem. Vilka i riksdagen känner sig då mest nöjd med sin politik?

  Gilla

 • Fredde

  Och det ”miljövänliga” Miljöpartiet vill öka skatten för svenska lastbilar.

  Vad blir resultatet?

  Ännu fler utländska lastbilar, som inte betalar skatt i Sverige, tankade med utländskt skitbränsle, med undermåliga däck, körda av övertrötta förare, ibland onyktra. Och som skiter i naturen och kastar pissflaskor, trevligt…

  Tack Miljöpartiet för att ni dödar svensk lastbilsnäring!
  Men, gnäll inte sen när era paket inte kommer fram….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: