Invandrare åtalade för mängder med expresskidnappningar och rån

INVANDRARVÅLD. Flera ovanligt brutala personrån rapporterades in från västra Stockholmsområdet i slutet av förra året. Tillvägagångssättet kallas inom polisen för expresskidnappning och går ut på att offren rånas på bankkort och kod av beväpnade män. Offren hålls sedan gisslan medan gärningsmännen kontrollerar koden och tömmer bankkontot.

Det är extremt våldsamt och hotfullt. Några offer har fått ställa sig på knä med en pistol riktad mot huvudet, säger polisinspektör Daniel Ångman.

Totalt har 24 fall polisanmälts, varav 14 har lett till åtal. De åtalade är totalt tio pojkar och män i åldrarna 16 till 20 år.

-Pettersson konstaterar att det är som vanligt med namn på de åtalade som Mohamed och Ali, dock är de svenska medborgare, några har blandade namn där jag tror att mamman är svensk och pappan…ja, ni fattar…

Det nya Sverige, 14 brutala kidnappningar och rån som inte väcker någon uppmärksamhet.

5 thoughts on “Invandrare åtalade för mängder med expresskidnappningar och rån

  1. Man kan således fråga sig om de muslimjuckande godhetsapostlarna nu umgås med planer på att etablera en kärleksmanifestation för att värna om den tungt belastade kriminalimporten, och försvara illgärningsmännen mot rasism. I dessa tider kan vi förvänta oss precis vilka makabra aktioner som helst och intet torde längre förvåna oss arma djävlar i den humanistiska stormaktens degenererade parodi på en nation.
    Andreas.

  2. Jag är en godsint man och vill ingen ont. Men jag går faktiskt och önskar att någon uppsatt politiker skulle drabbas av sådant rån.
    Så att de kumde uppleva, vad de ställt till med.
    Men det är naturligtvis en utopi för de har väl livvakter hela skocken

  3. Dom här jävlarna skulle ha offentligt spöstraff. Nu får dom väl nån veckas trädgårdsarbete i strålande solsken som ”straff”

  4. ståndrätt nu, indragna bidrag till familjen, konfiskation av allt i lgh. bil e.t.c. snabb returbiljett hem.

Kommentera