Nu skall polisen få hjälp…….av socialtjänsten!

Cirka 2,400 asylsökare har fått avslag  på sin asylansökan i Väst Sverige.  Nu kommer gränspoliserna att begära ut aktuella adresser från socialtjänsten. De adresser som gränspolisen fått av migrationsverket stämmer sällan. I Region syd har detta använts med goda resultat.

När region syd skulle få hjälp av socialtjänsten stötte det på mycket kritik. Självklart från vänstervingen. Så även i Göteborg såklart.  Daniel Bernmar, vänsterpartiet och kommunalråd i Göteborg tror att folk kommer att gömma sig och bryta helt med myndigheterna om socialen börjar dela med sig av uppgifter till polisen. Vidare säger Bernmar   – Konsekvensen blir att den sista utposten där vi tryggar barns sociala rättigheter försvinner för många av dem som idag lever gömda i Sverige.

Och?? Vi kan inte vara hela världens socialtjänst. Lika lite som vi kan vara hela världens försörjare. Om vi inte gör något nu kommer Sverige fortfarande att vara immigranternas mål nummer 1.

När vi haft terrordådet i Stockholm har det politiska tonläget ändrats och man lyssnar inte lika mycket på dem som skriker ”kränkning”, ”Barnkonventionen”,  ”mänskliga rättigheter” mm.mm.  Nu är det viktigt att vi ser om vårt hus och utvisar dem som inte skall vara här.

Bernmar däremot anser att dessa barn skall få gå i skola eftersom deras familjer inte anser att de kan återvända. Klart att de inte vill återvända! Här får de en lägenhet med egna rum till barnen – i Sverige kan inte en familj med 2 barn bo i en tvåa – det är för trångt anser MIG och socialtjänsten. Hur bodde de i sina hemländer? Hur många hade 2 rum och kök? Klart att de inte vill återvända.

Som sagt, Sverige är fantastiskt för dessa människor. Klart att de vill stanna när de blir försörjda utan att behöva lyfta ett finger. När man skriker lite för att WI-FI är för sakta så fixas detta. När man behöver den senaste telefonen så får man den. När man vill ha större lägenhet så får man det. När man vill ha tänderna fixade så får man det. När man……….. vi kan hålla på i en evighet men det värsta tror jag nog är hånet mot  pensionärerna.  Högre pension än många som stretat hela livet.

Detta är det största hånet och pensionärerna kan inte göra någonting, bara tacka och ta emot och de vet inte om det. De kan inte tro på det, det är alldeles för otroligt för att vara sant och då är de ju oftast inte sant. I detta fallet är det sant. Om ändå pensionärerna kunde förstå och höja sina röster. Aj, aj, glömde att de blir beskyllda för att vara rasister om de öppnar munnarna…

Nog om detta – Nu hoppas vi att socialtjänsten i Göteborg och Alingsås följer regeringens anvisningar och ger gränspolisen vad de behöver för att kunna fånga, låsa in och skicka tillbaka lycksökarna. Vill inte höra talas om någon sekretess paragraf – nu skall det samarbetas!

soc       svt

2 thoughts on “Nu skall polisen få hjälp…….av socialtjänsten!

 1. Alla resoluta uppslag som ger konkreta resultat måste nyttjas i kampen mot dräneringen av det svenska systemet. Sannolikt uppehåller sig fler än 100.000 personer utan asylskäl inom vårt territorium och detta har möjliggjorts genom regeringens multikulturalistiska vansinnesinitiativ. Den föregående och nuvarande ministären bär onekligen det yttersta ansvaret för den skandalösa migrationskatastrofen och de ekonomiska skadeverkningarna är av astronomiska proportioner – helt i enlighet med globalismens dolda agenda att utarma välfärdsstaterna genom ett migrantflöde de naturligtvis icke är kapaciterade för.
  Andreas.

 2. Det innebär inte bara att kostnaderna för skattebetalarna sjunker utan också att skolorna avlastas, vården avlastas, skattemyndigheten, socialen osv osv. Områden som är hårt ansatta och verkligen bromsar vårt land från att ta sig ur den problemtyngda situationen och fokusera vad vi som medborgare önskar att vårt land ska vara. Och vilka hjälp skall riktas till.

  Parallellt med polisens insatser borde ju politikerna hantera problemet så att förmånerna för illegala upphör. Det är en gåta varför detta över huvud taget existerar. Identitet framför kompetens förklarar nog en hel del.

  Huvudsaken är att kompetenta människor gör vad de ska och att ”identiteterna” avfärdas för vad de är. En enkel algoritm som med långsiktig uthållighet skapar förbättringar och eliminerar problem.

  De givmilda får vara det med sina egna pengar. Inte med andras.

  Fridolin har varit ett näpet lammkött för hungriga vargar och jag anar ett köttstycke som fångat deras blickar. Lilla fifi ”Wadsahon” har redan häktats på sig ”vänner” som varit i andra partier och dreglat.

Kommentera