Explosiva attiraljer funna i Masthugget


Polisen gjorde ett tillslag mot ett bostadshus  i stadsdelen Masthugget, Göteborg.  En åklagare hade begärt att 2 män skulle hämtas i onsdags kväll så tungt beväpnad polis slog till och hämtade de 2 männen. Mer om detta och varför vill varken åklagare eller polis säga.

polistillslag-jpg

I bostaden hittade polisen explosiva  varor samt svavelsyra. Det enda polisen vill säga är att dessa saker hade kunnat utgöra stor fara för allmänheten. I övrigt så ligger locket på för att utredningen skall bli så bra som möjligt.

Båda männen är anhållna och misstänkta för grov allmänfarlig vårdslöshet.  Bombenheten har tagit hand om det explosiva och undanröjt faran för omkringboende.

Från början var det tullen som ville åt dessa 2 män för misstanke om narkotikasmuggling. Nu blev det fler än tullen inblandad och utredningen går vidare. Vad man menar med att detta skall läggas på en ”vanlig” åklagare kan man ju fundera över. Varför säger man inte bara åklagare??

svt


One response to “Explosiva attiraljer funna i Masthugget

  • Albert

    Ja detta låter ju onekligen mycket skumt. Särskilt som den som säger detta, (att ärendet skall läggas på en ”vanlig” åklagare), själv är vicechef på åklagarkammaren i Göteborg. Det osar Kafka lång väg kring detta!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: