Stäng

Arab misstänks för våldtäkt på handikapptoalett

INVANDRARVÅLD. En man misstänks ha våldtagit en kvinna på en handikapptoalett på festlokalen ”Strömpis” i Örebro. Händelsen inträffade efter klockan ett på natten mellan lördag och söndag den 9 april. Mannen och kvinnan ska ha gått in på toaletten, som ligger strax bredvid garderoben, och där misstänks övergreppet ha skett. Den misstänkte blev under onsdagen häktad. 

Nerikes Allehanda skriver att mannen är hemmahörande i Sydnärke, han häktades på onsdagen av Örebro misstänkt för brottet.

28-åringen nekade till brott, men tingsrätten anser att han är misstänkt på sannolika skäl efter de preliminära resultaten av en medicinsk undersökning och fynd av biologiskt material på kläder.

Örebropolisen har nu gått ut med en efterlysning av vittnen. Enligt polisen ska våldtäkten ha inträffat mellan 01.00-01.30 på en handikapptoalett och polisen söker nu personer som stod i kön till toaletten samtidigt som mannen och kvinnan, samt när de kom ut från toaletten.

Uppgifter kan lämnas till polisen på 114 14 eller utredaren Håkan Sörensson på 010-5673121 eller hakan.sorensson@polisen.se.

-Pettersson som var vaken på geografilektionerna i skolan inser att media ljuger. Sydnärke ligger nämligen inte i Syrien där herr Nazir är medborgare och hör hemma…

2 reaktioner på “Arab misstänks för våldtäkt på handikapptoalett

 1. Eftersom det inte framgår huruvida den nattsuddande damen frivilligt sökt sig avsides med detta i alla avseenden klandervärda sällskap, eller om hon blev inknuffad, är det svårt att göra en bedömning om hennes eget agerande lett fram till övergreppet. Klart är ändock att arabernas notoriska besatthet att idka sexuellt våld är väldokumenterat och detta sociala handikapp finns inbyggt i deras nedärvda, defekta genuppsättning.
  Andreas.

 2. Men om kvinnan gick in på samma toalett som en babbe……..
  ”Som man bäddar får man ligga”.
  ”Garderob i till” = resturang e.d.
  Blev hon insläpad?
  Skrek hon?
  Brukar hon vara vän med babbar?
  Varför skrek hon inte när han öppnade dörren?
  Man kanske måste ha lite egen förmåga att bedöma verkligheten.

  Var det en resturang? = Gå inte på en resturang där det finns babbar!
  I vissa fall får man skylla sig själv!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: