En gemensam identitet

Det bästa sättet att kuva odemokratiska krafter är att skapa en gemensam svensk identitet där både etniska svenskar, samiska svenskar, somaliska svenskar, arabiska svenskar….omfattas.

Det anser centerpartisten Diana-Naya Zadius och viss mån måste vi ge henne rätt.

Zadius pekar ut fyra grupper som hon menar är ett stort hot mot vårt demokratiska och gemensamma Sverige.

  • Utanförskapsområdenas gangsterklaner vars existens bygger på att utomeuropéer inte kan eller vill bli en del av den svenska medelklassen.
  • Den revolutionära vänstern som romantiserar utanförskapsområdena och stödjer gruppen gangsterklaner.
  • Extremhögern som är den revolutionära vänsterns raka motsats.
  • Den salafistiska jihadismen som bygger sin tillvaro på att öka spänningarna mellan muslimer och övriga, för att på så vis kunna radikalisera fler.

Zadius erkänner att Sverige har stora problem idag, problem som hennes eget parti de facto bidragit till. Sedan kommer den klassiska yttringen. Dessa problem och splittringen i landet utnyttjas av ”missnöjesgrupper” som ställer grupper mot grupper. Mellan raderna kan nog vem som helst läsa vad och vilka hon syftar på.

Sverige är fantastiskt skriver Diana-Naya Zadius och så är det på många vis. Sverige har dessutom varit än mer fantastiskt än idag och att något hänt kan nog de flesta skriva under på.

Vad är då lösningen. En lösning hittar vi bland de fyra grupper som Zadius anser hotar vårt samhälle. Två av dessa fyra är importerade och har i princip existerat sedan Sverige på 70-talet bytte inriktning i migrationsfrågan. Det var då den fungerande arbetskraftsinvandringen av personer från europeiska länder ersattes av den icke fungerande och överdimensionerade asylinvandringen från utomeuropeiska.

Dessutom är frågan om de två inhemska grupperna som utgör ett hot, hade existerat om inte de två förstnämnda hade tillåtits bygga upp sina verksamheter?

Den intressanta frågan är då vad Diana-Naya Zadius menar med en gemensam svensk identitet? Den kräver nämligen att de flesta grupper och etniciteter tvingas göra avkall på flertalet faktorer som kännetecknar just deras identitet. Vem tror att somalier är intresserade av att närma sig en svensk identitet, eller araber och andra kulturer? Vem tror att etniska svenskar och invandrade européer har ett intresse i att avsäga sig sina identiteter och närma sig de afrikanska eller arabiska?

Det mångkulturella paradiset Zadius strävar efter fungerar inte, har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera. Den som hävdar motsatsen får gärna nämna namnet på ett land där det de facto fungerar problemfritt.

Är det nu en gemensam identitet vi ska sträva efter är målet givet. De som väljer att bosätta sig i Sverige ska och måste acceptera de lagar, de regler och den kultur som byggt upp landet under sekler. Sverige har inte alltid varit rikt och fredligt, men vi har fått det att fungera genom gemensamma ansträngningar. Därför ska människor från områden som inte fungerar komma hit och ställa krav på att vi ska ändra vårt samhälle så att de ska känna sig mer hemma.

GP

Besöker ni Diana-Naya Zadius (C) Facebook och Twitter, ser ni snart att hon är en av många asylaktivister inom Centerpartiet.

5 thoughts on “En gemensam identitet

  1. Mycket enkelt sammanfattat – det föreligger en milsvid skillnad mellan svenskar och de som av olika skäl, främst det sensationellt gynnsamma bidragsklimatet, uppehåller sig i Sverige. Oviljan till assimilation och ett uttalat förakt för svenska lagar, samhällsförhållanden och sociala koder är andra agentier vilka icke går att bortse ifrån. Inläggets lätt utopiska idé om en gemensam svensk identitet har redan med all önskvärd tydlighet misslyckats, varför förslaget underkänns. Förmodligen konvojerar den invandrade och hederligt arbetande delen av befolkningen undertecknads inställning, och man förvandlas inte till svensk bara för att man beslutat sig för att utnyttja vårt livsrum. Det krävs mer än så för att ärligt identifiera sig som en medborgare med tvenne nationaliteter i det mentala bagaget.
    Andreas.

    • Jo speciellt när vi betänker hur vi inhemska tvingas arbeta helt gratis, fram till slutet av Juli månad.Detta motsvarar den skatt vi jobbslavar avtvingas i form av skatter och avgifter.Allt för att till stor del användas till de styrandes importverksamhet.(Höll på att skriva vi borde som i Zoo,sätta upp skyltar med texten” djuren får inte matas”)
      Men underlät…. ;(

      • Gott så, min frejdade fältherre!
        Jag senterar Er stamina, Er rättrådighet samt Ert utomordentliga svenska lynne. Adelskap förpliktigar!
        Tillåt mig önska greven en förbålt Glad Påsk där han förnöjt snurrar sitt glas med äggtoddy framför brasan.
        Eder obediente vän och tjänare,
        Andreas, ofrälse adjutant och tillskyndare 🙂

  2. Men en bra början skulle väl vara att se till att invällarna inte tar makten, och ockuperar hela bostadsområden.
    Enligt en riksdagsman (tror jag), som pratade på TV så är f.n. 53 bostadsområden ”no-go zoner, d.v.s. ockuperade av utländsk makt.
    Där råder sharialagar, där kan inte ambulans och brandkår komma in, där har inte polisen tillträde.

    Vi kan börja med att göra hela Sverige svenskt innan nästa steg!

    Dessutom behöver vi veta vilka muslimer som är muslimer.
    Muslim ser oss som fiende, enligt koranen.
    D.v.s. de är våra fiender, och det ser vi exempel på ofta.

  3. Saknas det ett ”inte” i följande mening:
    ”Därför ska människor från områden som inte fungerar komma hit och ställa krav på att vi ska ändra vårt samhälle så att de ska känna sig mer hemma.”
    För det är ju precis det som är det stora problemet. Att de kommer hit o kräver att vi ändrar och anpassar oss.
    Jag skulle sätta ett ”inte” mellan ”fungerar” och ”komma”.

Kommentera