Stäng

29 reaktioner på “Malena Ernman och Alice Bah Kuhnke diskuterar faktaresistens

 1. Ja, vad har hänt med den svenska kvinnan?

  Jag brukar jämföra med de kvinnor som levde när jag kom att växa upp: Sunt förnuft hade de alla, fötterna på jorden samt att de var rätt hårdföra i ord och tanke.
  Min mormor, exempelvis, hade skällt ut ”den där svartingen” efter noter samt bett henne dra hem till Afrika och ta alla negrer i Sverige med sig…för att uttrycka mig milt.
  De var alla av den gamla stammen, inte nåt förbannat svammel om allas lika värde eller andra vanföreställningar.
  Män var män, kvinnor var kvinnor…pissbögar, idiotfeminister och annat ytterst smaklöst förpassades raskt till sophögen.

  Det var då, det. När Sverige var ett land. Inte en soptipp för allsköns avskum från jordens alla avskrädesplatser.

 2. Ju godare vi försöker framstå på den politiska nivån, desto mer egocentriska kan vi agera privat. Ord ersätter handling.

  1. Men Malena verkar inte vara så klok när det gäller svenska språket. ”Idag har träffat”. Den meningsuppbyggnaden kanske slår bra när man vurmar för massinvandring. Dessa två har nu visat sig vara mycket okloka personer. Alice Bah Kuhnke skrev kanske tidigare till Malena ”Idag har ljugit om IS återvändare”

 3. Det är ju litet bestickande hur Malena Ernman finner det för nödvändigt att påstå att Kunke är just klok och begåvad. Alltså, hon gör ju inget särskilt intelligent intryck för oss andra. Kan det vara därför Ernman känner att det är extra nödvändigt att mota Olle i grind så att säga?

  1. Anledningen till att Ernman tycker att Kuhnke är klok och förståndig måste vara att hon själv är ohyggligt dum och jämför sig med henne. Då framstår Kuhnke som klok.
   Om man jämför Kunke med en normalbegåvad så är hon dum.

   1. Det tror inte jag. Jag tror att hon är nedlåtande mot Kunke på det där socialliberala sättet. Och just på grund av att hon föraktar Kunke och tycker hon är korkad så försöker hon täcka upp med att gå ur sin väg för att säga hur ”begåvad” och ”klok”. Lägg märke till att inget av orden egentligen betyder smart.

    Jag lägger märke till det här hos alla socialliberaler (eller vad man ska kalla dem) i mitt privata liv. Jag kan höra på tonfallet när de tallar om en utlänning. Och de lägger alltid till särskilda epitet. De är helt enkelt nedlåtande och ser sig själva som goda och fina människor som säger något bra om någon de egentligen innerst inne ser sig som förmer än.

 4. Blir ytterst farligt i vårt samhälle med såna beslutsfattare och tyckare.
  Man drar sej för att åka till vissa platser numer pga dom.
  Men hoppas och tror på lite annan ordning efter 7 april.

 5. De har väl redan fått som de ville med fler nyanlända än Sverige klarar av. Undrar hur vanligt det är på skolor med detta.
  http://www.expressen.se/nyheter/lararen-charlotta-dodshotad-av-elev/
  Hur stort är mörkertalet? Vart tog Sveriges omsorg om vanliga Svenska arbetande människor vägen? Man minns eleven, som blev mördad i Göingeskolan. Det jag läst för att han hindrade mördaren att i fred få sextrakassera en flicka i skolan. Mördaren var ett flyktingbarn från Syrien.
  I GP kan man läsa om barnvåldtäkt, hotbilder, misshandel och stor social oro i ett enda mål. Svensk ordningsmakt svämmar över av ärenden om utländska kriminella som leker maffia. Det står inte att de är utlänningar, men man har vant sig. Fördomarna har tyvärr fått rätt hela tiden och då kallas det erfarenhet. Var det drömbilden av samhället? Var det så de här invandrarkramarna ville ha det i Sverige? Ser de inte offren och larmet om kaos varje dag om ett land som snart ligger i spillror? Det kallar jag faktaresistens om det inte är vanlig naivitet. Jag förstår de barnföräldrar som ger upp och flyttar till andra länder om de kan.

   1. håller helt med, vid påsken dyker häxor o troll upp, och ja, menade vodka/apelsin

  1. Håller med, att säga att den idioten (Alice Bah Kuhnke )är klok fick mig också att utbrista i ett gott skratt.

 6. Tänk på 11 åringen som blev mördad av etablissemanget som består av såna sjuka godhetsknarkande idioter.AVGÅ svetsarn.Mvh Adolf

 7. Inte konstigt att vi har detta veritabla vansinneskaos i Sverige, med ovan exemplifierade kvastryttarinnor vid rodret. Som svensk generas man djupt.
  ️Andreas.

 8. Klok och begåvad är ord man använder om barn. Verkar också stämma i detta fall. Bolibompa, bolibom bom bompa.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: