Stäng

Pinka rätt

Läs mer hos DailyMail, där får ni också veta att en muhammedan inte skall delta i någon form av Påskfirande, ej heller tillställningar som är  inte är muslimska.

FjärranÖsternRedaktörern drar sig till minnes följande historia från en vis man i Nyköping, som när han läste ett anslag som uppmanade till att hålla snyggt på en offentlig toalett med texten ”HÅLL SNYGGT” utbrast, jag håller väl för fan hur jag vill!

11 reaktioner på “Pinka rätt

 1. Den blottande imamen, vad han nu hette, ljög att han bara ville urinera och valde därför busken. Ingen toalett i närheten, eller ?

 2. Problemet med dessa är inte brist på ungdomsgårdar eller socioekonomiska faktorer, problemet är deras obefintliga självförtroende och deras gigantiska självhat. De har inte utseendet med sig, är obelevade och saknar charm, saknar egna medel och tydligen saknar de förmåga att tillfredsställa kvinnor då deras mandom är så liten att de inte vill visa den. Inte underligt att de känner sig tvingade att ta till sexuellt våld mot både kvinnor och män. Nej, skicka tillbaka dem till getterna och kamelerna så jämförelsen går deras väg.

 3. Hade antagligen varit bättre, om han lärt ut hur man använder en västerländsk toalett

 4. Ytterligare en liten detalj som visar hur lite muslimerna hör hemma i den civiliserade delen av världen.
  Vi måste hjälpa dem tillbaka till öknen där de hör hemma.

 5. Ja, om man nu inte har något annat att uppröras över, de har nog avverkat det mesta…., så får de väl hitta på något….
  Jag blir så trött…

 6. Det finns kirurgisk kompetens som kan vara dem behjälpliga så att de eller någon aldrig någonsin behöver se sin penisar igen?Naturligtvis enligt principen om halal, dvs ingen bedövning?

  Detta skulle ju i förlängningen minska det potentiella antalet lidande muslimer för en lång tid framöver? De ekonomiska besparingarna skulle kunna finansiera en högre utvecklad mänsklighet?

 7. Kan inte undgå att associera till zigenarna. De ska inte heller visa att de måste pinka och skita som andra. Minns hon med långa kjolarna som förrättade nummer två där hon stod och sen vandrade vidare…. Tyvärr är det vanliga simpla människor som får ta reda på deras skit.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: