Ygeman låter SD delta i terrorsamtal om de godtar regeringen politik…

INRIKES. I Expressens ”Bara Politik – med Niklas Svensson”, som sänds i kväll klockan 19.00, öppnar inrikesminister Anders Ygeman för att låta Jimmie Åkesson vara med i överläggningarna om nya terroråtgärder – men bara om SD ställer sig bakom regeringens politik.

Sverigedemokraterna har inte vid något tillfälle bjudits in av statsminister Stefan Löfven till samtal eller diskussioner i regeringshögkvarteret Rosenbad. När partiledarna för de andra sju riksdagspartierna förhandlar har Jimmie Åkesson konsekvent hållits utanför.

SD är alltså det enda parti som inte kan lastas för nuvarande situation och nu vill regeringen att även SD ska gå med på en idiotisk politik.

-Pettersson är nog inte rätt man att ge någon råd, men hoppas att Åkesson håller sig så långt från sju-klöverns överläggningar som det bara går på de villkoren som Ygeman föreslår…

Det borde vara tvärtom. Sjuklövern borde ställa upp på Åkessons förslag.

https://twitter.com/bystromfelix/status/851338880234250241

36 thoughts on “Ygeman låter SD delta i terrorsamtal om de godtar regeringen politik…

 1. svaret är naturligtvis NEJ och till det klargöra allt regeringen gort kommer att rivas upp och gärna en granskning av åklagare om spräningar och sjutningar eller dödliheten i cov19 kan åtalas det är för många döda för att tolereras i en civilisation

 2. Den Socialdemokratiska diktaturen har gett förhållningsorder och visat sina demokratiska ”inbjuda med armbågen”! Inget annat attförvänta sig av en diktator som styr sina undersåtar och även den så kallade opositionen!

  Stefan Löfven har lyckats få nästan alla demokratiskt valda partier att ”sitta fint”!!!! Snacka om envåldshärskare!

  Det trodde man inte var möjligt i Sverige!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 3. Ygeman din politruk: ”godtar vår politik”… Det är ju för att NI gjort tvärtemot SD som vi sitter i klistret. Ni ska ju äntligen börja diskutera det SD velat hela tiden, då är det väl bra om de ”får” vara med?

 4. Man vill alltså inte ha med Sveriges största parti…?

  Det är verkligen att förneka demokrati!!

  Tyvärr är jag inte förvånad, PK-maffian lägger helst sin energi på att motarbeta demokratin, istället för att stödja den.

  SD – 18!!

 5. SD skall inte ens tänka tanken att ansluta sig till regeringens Sverigefientliga politik. Ingen skall senare kunna anklaga SD för att ha deltagit i utrotningen av svenskar.

 6. Detta är motsvarigheten till Nordkorea.
  De båda diktatorerna, Lö V Fen och Yn Ke Man har tydligen helt tappat kompassen.
  Den svenska s.k. demokratin ( vilken jag personligen anser gick i graven med decemberöverenskommelsen) har nu begravts ytterligare några spadtag under marken.
  Ovanstående två herrar och resten av det som kallas regering är som ett cirkusfölje där sågspånen i manegen tappats ur deras huvuden.

  S-kongressens budskap borde lyd: Otrygghet i vår tid !

  • JR:
   En mycket bra sammanfattning,med dina få ord….Minns att min lärare för 60/70 år sedan sa, ”det viktiga i en uppsats är inte långa utdragna rader. Sök med så få ord som möjligt,att förklara vad du vill ha sagt”

 7. Han kunde lika gärna sagt, vi skall låta er sitta i vårt knä under förutsättning att ni röstar på oss och vår politik.

 8. Åkesson är ju inte dum precis.Kommer inte att ställa upp som gisslan för en vansinnig politik

  • Detta uttalande bevisar bara att den där amöban är totalt hjärnlös.
   Tror han verkligen att Åkesson är så dum så att han frivilligt ställer upp på att fortsätta med att köra Sverige totalt i sank, då är han dummare än tåget till Trosa.

  • Sådana uttalanden hördes förr från Hitler,Stalin,Kadaffi,Saddam,Castro,Pol Pot,Bokassa,Kim il Song,Nasser,Hoxa,Musselini och nu sällar sig Ygeman till detta sällskap.

 9. För 70 år sedan var jag medlem i Unga Örnar för 63 år sedan lämnade jag SSU jag har levt i Grekland så jag vet vad demokrati menas.
  Om det är sant att Smygeman öppnar upp med att föreslå Socialdemokratisk demokrati så vet jag att han inte kan vara en sann Demokrat.

 10. Man förstår vad samtalet kommer att innebära. En störtflod av floskler och inget annat.
  Det är ju på det viset Löfven visar ”handlingskraft”.
  Låt,oss arbeta för att avpolletera Löfven och hans ”feministiska” regering!

 11. Jag tror SD kan känna sig hemma där, för nu leker man SD lekar mer och mer. Därmed blev de nödd och tvungen. S skall ändå ha lovord för att de gick emot och stramade till, men håller masken stenhårt samt spelar korten som att invandringen bara gör gott och ekonomin växer. De var bara naiva en gång? Tyvärr verkar det finnas många naiva viljor kvar i S som drar och pockar om mer fri invandring.

 12. De styrande politikerna har nu tagit intryck av Henrik #varinterädd Schyffert och beslutar att alla deras livvakter skall befrias från sina uppdrag. Stärkta av Schyffert budskap förstår de att ett handhjärta kommer att lösa alla utmaningar. Detsamma gäller även kungahuset som nu kliver ut tillsammans med folket och vandrar oskyddade för att visa att vi är inte rädda.

  Satir

  Flertalet av de som är svenska medborgare lever bland alla dessa människor som politiker och kungahus skyddas från. Politikerna är de som sett till att antalet potentiellt farliga ökar i samhället samtidigt som deras egna skyddssystem har utökats.

  Ironiskt nog är det människorna med skydd som säger till de som riskerar att drabbas att de inte ska vara rädda. Bara de uttalandena provocerar ju fram deras behov av livvakter?

  • Om Löven nu inte är rädd så föreslår jag att han åker till Malmö en natt utan livvakter och vandrar genom de muslimska kvarteren alldeles ensam.
   Han kommer nog inte att ta många steg förrens han måste byta byxor.

 13. Ondskan visar sitt rätta fula tryne nu.Nu kom sanningen fram i ljuset upp på bordet,den sanningen som vi vakna sunt självständigt tänkande Sverigevänner känt till hela tiden,att vad det verkliga hatet och svartmålningen från sjukklöverligan mot SD bottnar i ,det är för att SD vägrat vika ner sig för och ansluta sig till den landsomstörtande och landsförrädar agendan som alla de övriga sju partierna bedriver med stor intensitet,SD har vägrat ansluta sig till den totalitära psykotiska sekten massinvandringsideologin och det skall dem ha all heder och ära för.Nu rasar psykopaterna och galningarna i socialistjuntan de är pressade och avslöjade när Sverige ännu en gång pga sjukklöverligans ansvarslösa och landsomstörtande massinvandring från tredje världens värsta länder drabbats av ett islamistiskt terrordåd men denna gången blev flera dödade och många svårt skadade däribland en 11 årig flicka som blev krossad av lastbilen som islamisten kapat och körde med full fart på Drottninggatan den 7 april.Det är dags att ställa sjukklöverligan inför rätta,de måste dömas till livstids fängelse och landsförvisas och sättas i fängelse i tex Thailand eller annat land med riktiga fängelser.
  Svenska folket måste börja tänka själva,fråga sig vem /vad styr egentligen sjukklöverligan tll att förgöra vårt folk och land och vi själva står för notan?

 14. Adolf Hitler ville också enbart ha ja-sägare runt omkring sig.
  Ja, så var det och vi vet ju hur det gick!

 15. Psykopat. Diktator. ”Jag pratar med dig ENBART om du tycker som jag.”

  Har han hört sig själv?

 16. Ni får vara med i våran sandlåda, bara ni leker våra lekar, som vi bestämmer!

  Man tror inte detta är sant!
  Småbarn är mer vuxna!

 17. Ygeman förstår inte riktigt hur vältränade sd är i att vara självständiga. I motsats till de övriga som bygger sin verksamhet på grupptrycket.

  Sd är som en organism immunsystem. Kompetent att urskilja och välja, urskilja, bedöma, tolka osv.
  Nu önskar Ygeman att de kan ingå under förutsättning att de blir lika okunniga som alla andra? De ska ta nåt nervlugnande så att de inte reagerar och agerar med den skärpa som hittills är kännetecknande för deras analyser.

  Det är som att ha en supermålvakt men inte använda den.

Kommentera