Stäng

9 reaktioner på “Kan man lita på att den Svenske Statsminiministern

  1. Den arme stackare som alltjämt dristar sig till att sätta den ringaste tillit till denne notoriske och egocentriske narr, är endast att beklaga för sina remarkabelt undermåliga förståndsgåvor.
    Andreas.

  2. Denne ”sapo” misskrediterar svenska folket och inte bara dem, som röstade på ”el sapo” och även dom, som lade sig platt vid DÖ beslutet, som kan betecknas vara ett gängse sätt av underkastelse från rövslickarnationen. Vi oskyldiga blir även föraktade världen över och skuldbelagda för 87; ors feghet. PS. Sapo = padda DS

  3. För ca ett år sedan sa EUs vice ordf. i flyktingkommissionen, att ca 71% av ’flyktingarna’ till EU uppfyller INTE UNHCRs flyktingkriterier… Dessutom så har ca 90% av alla till Sverige kommande ’flyktingar INGA id-handlingar med sig… Så hur i hela hum-hum ska man kunna ’lita på’ vad KalleAnkan i Rosenbad bluddrar om ??? Go figure !

  4. Nej man kan inte lita på Stefan Löfven,Sveriges illegitima regims ledare.
    Han vägrar erkänna och vägrar samarbeta med SD som Sveriges tredje största parti i det demokratiska valet 2014.dessutom smutskastar Löfven alternativmedia och verkar därmed för att stänga ner yttrandefriheten.Därmed visar Stefan Löfven sitt enorma demokratiförakt och folkförakt för alla de ca en miljon SD väljare.Löfven har flera likheter med islamisten Erdogan i Turkiet som också vägrar erkänna demokratisk valda parti i Turkiet och förbjuder icke regimtrogna medier.
    Löfven lovade svenska folket nyval men lurade oss på det och det säger allt om vilken skurk och lögnare han är.Mytoman,hycklare,mobbare mot oliktänkare och SD väljare,en lögnare av stora mått är vad Löfven uppvisat gång på gång under dryga två år sedan han blev Sveriges illegitima regims ledare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: