Avdelningen du betalar


INRIKES. Per Gustav Edvard Fridolin, tidigare Fridolin Jönsson, är språkrör för Miljöpartiet de gröna och utbildningsminister. 33-årige Fridolin tjänar drygt 1,5 miljoner om året som politiker, han har råd att vara generös med andras pengar. Om drygt 500 dagar har vi möjlighet att rösta bort pojken från sitt arbete. 

En som är betydligt klokare än grabben ovan är provokatören och gatukonstnären Dan Park men han tillåts inte använda sina grundlagsskyddade rättigheter till yttrandefrihet utan sätt i fängelse då och då…

Tänk så rätt Dan Park har…


8 responses to “Avdelningen du betalar

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Låtom oss för all del icke förgäta ovan nämnde renegats och samhällsomstörtares medlemskap i den proislamistiska sammanslutningen Charta 2008, varav vederbörandes ordensbröder Mehmet Kaplan och Mattias Gardell förtjänar att omnämnas.
  Fridolin – en postdemokratisk parveny utan andra ambitioner än att synas och höras på den korrumperade politikens åsiktspolisiära arenor, där han utan att hysa minsta betänklighet vilseleder det arma svenska folk som alltjämt ids lyssna till hans vederstyggliga predikningar.
  Andreas.

  Gilla

 • Kurt

  Va trött man bli, låt han arbeta med asfaltering i sommar så att idioten få arbeta för sina penga Med bar överkropp och ingen sololja.

  Gilla

 • jhonsson

  På 500 dagar hinner den mannen tillfoga landet Sverige oreparabla skador!

  Gilla

 • Suzie

  Det finns inga papperslösa,det heter illegala.Frigolit som har en islamist som mentor ,med denna massinvandrings
  aktivisttröja provocerar,diskriminerar och sparkar Frigolit på alla fattiga,sjuka ,gamla svenskar som inte har råd med sjukvård,tandvård,medicin och en egen bostad.Frigolit sparkar och hånar alla funktionshindrade svenska barn/unga som förvägras rätten till en anpassad skolgång utefter deras förmåga
  beroende på handikapp,vilket är lagstadgat .I Sverige finns många stugsittande barn och ungdomar pga handikappsfientlig politik som tvingar alla barn/unga att inrätta sig i ett fullständigt galet fyrkantigt skolsystem som utesluter många med olika handikapp då de inte har samma förutsättningar som andra barn/unga utan handikapp.En specialpedagog från Holland sa till mig att hon var chockad över hur många svenska barn och ungdomar som var utestängda från svenska skolan pga de inte fick det stöd och hjälp de behöver för att klara sin skolgång,kommunerna skiter fullständigt i dessa utsatta barn/unga.Jag har själv stor erfarenhet av detta så jag vet vad jag talar om.Det är svenskfientliga och svenskbetalda förrädarpolitiker som Frigolit som svenska folket måste rösta bort från regering och riksdag.Sverige är ett skammens land med skurkar som vanstyr och förnedrar sitt eget svårt utsatta folk.Fy f-n!

  Gilla

 • gamgubben

  Det är allt för många icke-svenskar som har rätt!

  Gilla

 • ossie

  Stänger av så fort den där pinsamme pojkspolingen visar sig.

  Gilla

  • Blodsven

   Bara en totalt oduglig regering kan utse denne snorvalp till minister.
   Fåntrattar måste ju utse fåntrattar, annars kan de ju deras låga IQ avslöjas….

   Gilla

 • hllviken

  G. Fridolin briljerade i ett frågesportprogram i TV4 som mycket ung.

  Efter det fick han dönmehjuden Kaplan till mentor under många år.

  Följden av det är allmänt känt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: