Fem bilar förstörda i brand


INVANDRARBROTT. Under natten mot tisdagen fick räddningstjänsten rycka ut på ett larm från Gröna gatan i Sala backe. Enligt en ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral kom larmet om branden in vid 02.20-tiden.

– Det ska vara tre bilar som har brunnit där. Jag vet inte om alla börjat brinna samtidigt eller om det spridit sig från en bil, men det är släckt och klart nu, säger operatören en kort stund efter larmet gått.

Polisen skickade stora resurser till platsen, men när man kom fram fanns det inga misstänkta i närområdet. Antalet skadade bilar stannade vid polisens sammanräkning till fyra totalskadade och en sekundärskadad, så fem totalt.

Vi spårade med hund och sökte av, men hittade ingenting så det slutade med att vi upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand, säger Mats Öjdahl, vakthavande polisbefäl.

Eventuella vittnen till händelsen anmodas höra av sig på telefon 114 14. – Vi har egentligen inte så mycket till uppslag så om det är någon som sett något får de gärna höra av sig till oss, säger Mats Öjdahl.

-Pettersson tycker inte det är något att gnälla över. Det är demokrati, beställt av  87:an…

Polisen

24Uppsala med bild

 


2 responses to “Fem bilar förstörda i brand

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: