Det grövsta brottet någonsin!


INSÄNDARE. Inte någon gång i historien, och inte någon gång sedan Sverige blev en nation och självständig stat, har statsledningen (idag regering och riksdag) så grovt förbrutit sig mot svenska folket som regeringarna Reinfeldt och Löfven i samband med massinvandringen.

När Löfven – samtidigt som han totalt förnekar sitt ansvar för senaste terrorattentatet, som krävde både liv och svårt skadade människor – kallar till möte om terror, vägrar han att låta den som mer än alla andra varnat för att detta kommer att hända – nämligen Jimmie Åkesson – att deltaga vid mötet.

Samtidigt som han gör detta – nämligen utestänger en partiledare med mer än en miljon väljare – utropar han inför folket, ”Landet står samlat”, ”De kan aldrig besegra oss”, ”Vi skall stå tillsammans” etc.

Denne man som tillsammans med Reinfeldt och övriga sjuklöverministrar och riksdagsledamöter åsamkat det svenska folket och vårt land en sådan skada som ingen annan statsledning före dem, inte bara förnekar sin skuld – utan också tar till de stora men innehållslösa orden – för att dölja vilken brottsling han är. Självklart vill eller vågar han inte bjuda in den partiledare som hela tiden likt en Cassandra varnat för vad som kommer.

Du har gång på gång visat att Du helt saknar bildning i ordets rätta bemärkelse, men Du gör det också vad gäller kunskapen om våra grundlagar och förarbetena till dessa.

Eftersom jag flera gånger noggrant tagit del av innehållet i dessa vet jag att Du bryter mot Regeringsformen genom att till denna typ av möte inte inbjuda en partiledare med ca en miljon väljare vid senaste valet och kanske två miljoner vid nästa val. Som medborgare anser jag att Du än en gång visar din feghet och svaghet i en fråga som är av livsavgörande vikt för folkets och landets framtid.

Jag kräver nu att Du i denna viktiga fråga även bjuder in Jimmie Åkesson.

I detta sammanhang kan det kanske vara värt att nämna att Sverige störste statsman genom tiderna – Per Albin Hansson, landsfadern kallad – samlade flertalet riksdagspartier – utom kommunisterna – i en samlingsregering tiden 13 dec 1939 – 31 juli 1945 för landets bästa. Vissa av dessa partier inbjöds trots att alla som kan sin historia vet att i flera av dessa partier rymdes riksdagsledamöter av alla politiska schatteringar. Per Albin var väl medveten om detta men ansåg att han genom denna handling tjänade sitt land bäst. Det parti Du nu utesluter har mer av Per Albins omtanke om Sverige och svenska folket än Du hittills har visat och som du troligen inte har förmåga att realisera.

Jag sänder denna artikel även till Konstitutionsutskottet för att ge detta en ärlig chans att påverka dig och därmed visa att åtminstone de, i första hand vill se till vårt lands bästa.

Olle Ljungbeck, Gävle


23 responses to “Det grövsta brottet någonsin!

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Det ofattbara sveket mot svenska folket utgör en lika oförgätligt makaber som uppseendeväckande historisk markör i våra inhemska rullor, och framtidens skolelever kommer under lektionstid att få ta del av en mycket turbulent politisk epok, vars motstycke saknas. Säkert kommer många av dem av ställa frågan hur allt detta kunde ske i ett land som Sverige – icke olikt hur vi själva en gång frågat oss hur nazismens förödande härjningar så länge kunde fortgå utan omvärldens reaktioner…
  Andreas.

  Gilla

 • Grune

  I jämförelse med dessa båda herrar så ter sig Hitler som en gullig liten kattunge eller ett fromt lamm.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ja, skyll på politikerna! Jag för min del skyller bara på dom som har röstat fram dom!

  Liked by 1 person

  • Grune

   Vad kom först hönan eller ägget? Det är nog så att en stor del av deras väljare var mycket lättlurade och gick på deras lögner. Stora delar av 7-klövern agerade gösselspridare inför valet 2014 och det svaldes av de som inte kunde eller orkade tänka själva.

   Liked by 1 person

   • Kalasbetalaren

    Lögner? Reinfeldt talade tydligt om innan valet att vi alla var tvungna att öppna våra hjärtan! Lögn hade det varit om han hade sagt tvärtom!

    Gilla

 • Mohammed

  Aftonslasken :
  Måns Möller efter tunga beskedet om sonen: ”Förbannad”
  Hjälpen till autistiske Viggo drogs plötsligt in

  Varför tror Måns att den drogs in ? Det kan jag tala om för dig Måns.Det är andra som behöver pengarna mycket mera så öppna ditt hjärta nu Måns dom skäggiga små barnen som flyr från bomber och granater skall ju försörjas och då räcker inte pengarna till ditt barn så öppna dit hjärta och sluta gnäll
  ni ville ju ha det så här

  Gilla

 • Fiona1177

  Olle Ljungbeck, du är en sjutusan til karl. Bra rutet!!!

  Gilla

 • Leif

  Kaptenen på vår skuta har kört på grund och står stenhårt fast.
  Han har tyvärr inte insett det.

  Gilla

 • thojak

  Bra skriv ! 🙂
  Skicka en kopia till internationella domstolen i Haag också.

  Dax att värma upp riksrättsförfarandet, oder ?

  Liked by 1 person

 • age

  Jag är helt övertygad om att varken Reinfeldt, den tidigare regeringen eller Löven eller nuvarande regeringsmedlemmar har bjudit in oidentifierade invandrare att bo i deras hem.

  De har bjudit in helt okända, oidentifierade människor till vårt fosterland.

  Alla invällare är naturligtvis inte dåliga människor eller från en kultur, som inte skiljer på mitt och ditt. — Men många är det!

  Många tillhör en sekt, som hjärntvättar individerna till att vara övertygade om att de är världens ledare och och till att se oss som otrogna deras religion och därmed våra fiender.
  Sekten kräver att varje medlem bekräftar sin hjärntvätt fem ggr./dag.

  Sekten har också som mål att ta över världen, – om så behövs, med våld!

  Gör vi rätt när vi släpper in dessa individer i vårt fosterland?
  Gör vi rätt när vi inte identifierar de som väller in?
  Gör vi rätt som tillåter en sekt som avser att ta över vårt land?
  Gör vi rätt som accepterar individer som har direktiv att döda oss?
  Gör vi rätt som låter sekten bygga stridsledningscentraler i vårt land?
  Gör vi rätt som tillåter dessa individer röra sig fritt bland oss?
  Gör vi rätt som accepterar dem trots att de visat sina avsikter och mål?

  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Varför har vi Löfvén och andra politiker som mer eller mindre i detalj vill styra våra liv och som inte klarar av att med goda argument möta meningsmotståndare, Vi svenskar måste ta över makten över våra liv och inte låta andra tänka åt oss, speciellt om deras förmåga verkar vara synnerligen begränsad.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/11/masshysteri/

  Gilla

 • larslindblog

  Ja, så är det , Man kan föröda ett land på olika sätt . Ceausescu i Rumänien tömde statskassan för att bl.a. bekosta det vettlösa palatsbygget mitt i Bukarest C. Här i Sverige har vi den vettlösa invandringen av människor som inte ens har ett giltigt ID , och sedan försörjs på vår bekostnad livet ut .
  Jag hoppas samtliga företrädare för Reinfeldt & Löfvenregimerna till sist kommer att dela öda med paret Ceausescu.

  Gilla

 • finnjävel

  Jag tycker egentligen att det är förra regeringen med Reinfeldt och snorvalparna från miljöpartiet som orsakade kaoset och bör ställas till svars.
  Löfven gjorde bara det som politikerna brukar göra – såg på då sakerna spårade ur och var handfallen. Att kräva av Löfven att han skulle ta tag i någonting eller lösa ett större problem är som att man skulle be en får att skicka ett sms då den vill bli klippt.
  Det funkar bara inte.
  Hoppas att folk har fått vad det röstat för …

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Glöm inte att Reinfeldt endast gick i Palmes fotspår! Och Löfven fortsatte. Redan 1975 togs beslutet att Sverige skulle bli mångkulturellt!!!

   Liked by 1 person

   • Bosse

    Men jag tror att Reinfeldt var den som satte fart på idiotin.Jag tycker att han och Löfven som dom mest ansvariga idag ska föras till Internationella brottsdomstolen i Haag och ställas inför rätta för direkt uppsåt och ansvar för att utrota det svenska folket.Och i Reinfeldts fall så har han i SVT hos Skavlan direkt sagt att Sverige är inte ett självklar plats för svenskar. Det här landet är till för allihopa. Så vi kan ju ta bort alla lagar om förräderi och spioneri eftersom alla har rätt till Sverige. Så Putin med sin arme bör ju samma rätt som muslimer att fritt traska in över gränsen.

    Gilla

   • finnjävel

    Vi skulle behöva en tidsmaskin …

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: