Vad har hänt med alla andra nyheter?

I spåren av terrordådet i Stockholm är det nog många som drar en lättnadens suck. Varför? Jo, fokus försvinner från dem som hade sådan press på sig innan. Bussbolaget Bergkvara t.ex. Vad har hänt där? Det senaste jag kan hitta är bussbolagets svar på Kommunals eventuella stämning. svt   Vad händer med President Trumps Syrien attack? Syriens gasattack?   Nord Korea? Det hade idag 30 sekunder av TV4´s dyrbara tid.Inte mycket om de nationella problemen vi lever med.  Självklart måste det rapporteras om terrorattacken men det måste finnas gränser.  Världen står inte stilla med allt övrigt som kan vara bra att höra om.

680

8 thoughts on “Vad har hänt med alla andra nyheter?

  1. Uppfattningen man fick efter att SVT kört över ett dygn i sträck var att det inte hänt någonting alls i hela världen i Fredags och i Lördags.
    TV4 var inte mycket bättre dom.
    Det är givet att dom måste sända från detta terrorbrott som vi Svenskar vetat om kommer i 14 år men som 7-klövern och dess anhängare trodde var omöjligt i Sverige, men någon måtta får det väl ändå vara.

  2. En händelse av detta slag som man även i omvärlden skrivit mycket om måste väl få prioriteras här under några dagar.

    Snart är allt som vanligt igen.

  3. Bussbolaget var en bra poäng. Däremot är amerikanska och internationella nyheter inget problem eftersom samtalet i USA är mycket relevantare för dessa händelser och det påverkas ej av den muslimska terrorn i sverige.

  4. Hade denna händelse hänt på en annan plats än Stockholm typ Borås så vore nog inte intresset ifrån massmedia och kändisar så stort . Men nu skedde det ju på första parkett för alla journalister och godhetskramare då kommer saken i ett annat läge för alla vill ju visa sig i tv och kvällsblaskorna .

  5. Jag funderade på samma sak.

    Det har varit ett evigt ältande om samma saker om terrordådet i Stockholm, man försöker mjölka maximal tid ur det lilla som man känner till.
    Det visas den ena mer pinsamma intervjun efter den andra, gärna kraftigt vinklat, och inget annat tycks ha hänt i Sverige, eller i världen.

    Jag vill inte på något sätt förringa vad som hänt, och självklart finns mina tankar med de drabbade.
    Men, det sker dagligen mord, rån, övergrepp, ratt/drogfylleri, dödshot, men det försvinner i ältandet på TV.
    Världen är full av oro, vi har Erdogan och Putin, men det är det tyst om…

  6. I Sverige skall det INTE finnas några gränser enl landsförrädarna inom 7 Klövern.

    • Och Expressen har ju glömt bort sina två stora ”avslöjanden”.Demokraterna och fria åsikternas hjältar Jim Olsson och Fabian Fjälling. Hur kan dom glömmas bort? Enligt Expressen så var dom större brottslingar än Uzbeken på Drottninggatan. Jag har skrivit ett brev till journalisten David Baas som har jagat dessa och klätt av han fullständigt.Jag lägger ut det sen. Nu är det också en sossepolitiker som kallar sin pappa för kräk eftersom har har skrivit något på Fria Tider. Detta visar hur jävla sjuk detta pack är.

Kommentera