Stäng

Efter terrordådet: Nytt SD-rekord på 27,2 procent hos Sentio

INRIKES. Samma dag som terrordådet i Stockholm var ett faktum påbörjade Sentio mätningen av svensk väljaropinion för april månad. Och det rör på sig mellan partierna. Centerpartiet backar med 2,3 procentenheter samtidigt som Sverigedemokraterna slår nytt Sentio-rekord om otroliga 27,2 procent.

Mer på Nyheter idag…

22 reaktioner på “Efter terrordådet: Nytt SD-rekord på 27,2 procent hos Sentio

 1. 27% må å vara, men allt under 90% (för oss) är
  ”skitan” så dåligt!..att 73% av väljarna ännu bestå
  av Teroristkramare, är rena rama katastrofen!.,(((

 2. Alla vet ju att denna terror attack var den första ”lyckade”(om man bortser från IKEA morden)och att det kommer flera frågan är bara när .Skall det verkligen behövas någonting så tragiskt som terror attacker för att folk skall släppa sina Iphonar/facebook och förstå var som är på G,undrar bara om det räcker med en terrorattack innan man börjar inse Fakta som vi Sverigevänner tjatat om i flera år tionden och blivit kallade för ,,,,,,ja ni vet,,,Journalisterna/vänsterpacket mobiliserar nu för fulla muggar för när sviterna av attacken blåst över så kommer man att visa sina snyftisar och man kommer att mässa ännu högre och vildare för en totalt ansvarslös flyktingmottagnig man försöker nå status Qu och ta tillbaks förlorad mark hoppas att Svenska folket förstår detta ,att det är just deras snyftisar och mässande som gjort det möjligt för IKEA mord och Drottninggatan

 3. Vem i hela världen kan man lita på mer än sin egen instinkt i ett land som Sverige. Splittrat söndrat bespottad förnedrat.
  Endast en mentalt sjuk och naiv individ vill stödja folkförrädarna i 7-klövern.

 4. Enl text-TV har Novus gjort en undersökning, som skulle visa att att förtroendet ökat för regeringen efter terrordådet. Hur kan det göra det? Att terrordådet kunde genomföras, var ju helt beroende på att regeringen inte vidtagit tillräckliga åtgärder för att förpassa personer som fått avvisningsbeslut ut ur landet. Löfven och hans feministiska ”regering” har på grund av sin passivitet, ett stort ansvar för det som hänt
  Låt oss byta ut den snarast möjligt!

  1. Ökningen i så fall beror på att dom som har detta förtroende inte är vid sina sinnens fulla bruk och vet inte vad de gör.

 5. I demokratins Sverige som styrs av ca 28 % jag som trodde det var folket som bestämde i ett demokratiskt land………

 6. SD
  Enligt Sentio är rådata för SD närmare 30%, men det är nerviktat till 27,2%. Jag tror att verkligheten snarare är 35% för SD eftersom folk fegar ur i opinionsundersökningar. Det märkliga är hur sossarna fortfarande kan ligga så högt, tveksamt om deras siffror verkligen stämmer.

  1. När jag ser så höga siffror för S , så ser jag fiffel (!) om det inte är enbart muslimer då som röstar, för det vore ju vara en logisk förklaring..

 7. Hoppas 87-an vaknar ur ”naivitet-koman” och inser allvaret i detta.

  Att rösta på 7-klövern = att rösta för förfall, islam, Muhammedistans, dränering av statskassan etc. etc.

 8. Inte så tyst inte. Svt ljuger, propaganda som vanligt:

  ”Över 60 procent tycker att Stefan Löfven (S) hanterade fredagens terrorattentatet på ett bra sätt och förtroendet för regeringen har fått ett uppsving, det visar en ny opinionsundersökning som SVT låtit göra.”

  1. Jag trodde svenska folket ogillade halva människokroppar på gatorna. Där jag bor har jag inte hört något positivt om den outbildade och oansvarige Löfven och hur han hanterat detta.

 9. Hoppas SD vinner 18.Regeringen har 11 åriga Ebbas blod på sina händer,vad säger steffe nu vad säger han till hennes föräldrar,avgå steffe.Avgå. Mvh Adolf

   1. Ja rösta på SD som har politik på sin agendan och inte försöker avgöra vem som har den finaste bilen i sandlådan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: