Efter terrordådet: Nytt SD-rekord på 27,2 procent hos Sentio


INRIKES. Samma dag som terrordådet i Stockholm var ett faktum påbörjade Sentio mätningen av svensk väljaropinion för april månad. Och det rör på sig mellan partierna. Centerpartiet backar med 2,3 procentenheter samtidigt som Sverigedemokraterna slår nytt Sentio-rekord om otroliga 27,2 procent.

Mer på Nyheter idag…


22 responses to “Efter terrordådet: Nytt SD-rekord på 27,2 procent hos Sentio

 • Billy Boy

  Sossarna håller ställningarna på sin väg utför med sikte på att nå nollpunkten lagom till valet hösten 2018.

  Gilla

 • eugenecork

  27% må å vara, men allt under 90% (för oss) är
  ”skitan” så dåligt!..att 73% av väljarna ännu bestå
  av Teroristkramare, är rena rama katastrofen!.,(((

  Gilla

 • Mohammed

  Alla vet ju att denna terror attack var den första ”lyckade”(om man bortser från IKEA morden)och att det kommer flera frågan är bara när .Skall det verkligen behövas någonting så tragiskt som terror attacker för att folk skall släppa sina Iphonar/facebook och förstå var som är på G,undrar bara om det räcker med en terrorattack innan man börjar inse Fakta som vi Sverigevänner tjatat om i flera år tionden och blivit kallade för ,,,,,,ja ni vet,,,Journalisterna/vänsterpacket mobiliserar nu för fulla muggar för när sviterna av attacken blåst över så kommer man att visa sina snyftisar och man kommer att mässa ännu högre och vildare för en totalt ansvarslös flyktingmottagnig man försöker nå status Qu och ta tillbaks förlorad mark hoppas att Svenska folket förstår detta ,att det är just deras snyftisar och mässande som gjort det möjligt för IKEA mord och Drottninggatan

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vem i hela världen kan man lita på mer än sin egen instinkt i ett land som Sverige. Splittrat söndrat bespottad förnedrat.
  Endast en mentalt sjuk och naiv individ vill stödja folkförrädarna i 7-klövern.

  Gilla

 • jhonsson

  Enl text-TV har Novus gjort en undersökning, som skulle visa att att förtroendet ökat för regeringen efter terrordådet. Hur kan det göra det? Att terrordådet kunde genomföras, var ju helt beroende på att regeringen inte vidtagit tillräckliga åtgärder för att förpassa personer som fått avvisningsbeslut ut ur landet. Löfven och hans feministiska ”regering” har på grund av sin passivitet, ett stort ansvar för det som hänt
  Låt oss byta ut den snarast möjligt!

  Gilla

 • Nisse

  I demokratins Sverige som styrs av ca 28 % jag som trodde det var folket som bestämde i ett demokratiskt land………

  Gilla

 • Nisse

  SD 27 % det enda positiva i muslimlandet Sverige i dag…..

  Gilla

 • SD

  SD
  Enligt Sentio är rådata för SD närmare 30%, men det är nerviktat till 27,2%. Jag tror att verkligheten snarare är 35% för SD eftersom folk fegar ur i opinionsundersökningar. Det märkliga är hur sossarna fortfarande kan ligga så högt, tveksamt om deras siffror verkligen stämmer.

  Gilla

  • Amanda

   När jag ser så höga siffror för S , så ser jag fiffel (!) om det inte är enbart muslimer då som röstar, för det vore ju vara en logisk förklaring..

   Gilla

 • Kommendanten

  Hoppas 87-an vaknar ur ”naivitet-koman” och inser allvaret i detta.

  Att rösta på 7-klövern = att rösta för förfall, islam, Muhammedistans, dränering av statskassan etc. etc.

  Gilla

 • Mimi N.

  Inte så tyst inte. Svt ljuger, propaganda som vanligt:

  ”Över 60 procent tycker att Stefan Löfven (S) hanterade fredagens terrorattentatet på ett bra sätt och förtroendet för regeringen har fått ett uppsving, det visar en ny opinionsundersökning som SVT låtit göra.”

  Gilla

 • ossie

  I svensk PK och skitmedia är tystnaden total förstås.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Hoppas SD vinner 18.Regeringen har 11 åriga Ebbas blod på sina händer,vad säger steffe nu vad säger han till hennes föräldrar,avgå steffe.Avgå. Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: