Stäng

En fråga till media

Jag ska vara kortfattad och riktar mig till svensk media.

Januari 2016. En man försöker råna en gammal dam i Gamla stans tunnelbana, men hindras av en ung kvinna som sedan attackeras med slag och spott. Media pixlar mannen, men så gör inte alternativ media och därefter känner sig etablerad media nödgade att visa en opixlad bild på förövaren. Efter ett par dagar grips mannen på ett asylboende tack vare personer som känner igen honom från bilden.

Februari 2016. Två ungdomar rånar en gammal dam i Stockholms tunnelbana. Media gick inte ut med någon bild, men det gjorde polisen. En dag senare grips ungdomarna tack vare att de känns igen från bilderna.

April 2017. Media publicerar bilder av de misstänkte attentatsmannen i Stockholm. Samma dag grips han efter att personer känt igen honom från bilderna.

Tycker ni fortfarande att integriteten är viktigare än gripandet av brottslingar, trots bildbevis?

12 reaktioner på “En fråga till media

 1. Ett medvetet undanhållande av bevis som kan leda fram till gärningsmannens gripande, är en olaglig handling och leder tanken till medhjälp till brott – ett agerande som utgör ett betydligt underlättande för de kriminella. Vi skall även hålla det faktum i minnet att PK-pressen icke tvekar att hänga ut etniska svenska oppositionella till den postdemokratiska vanskötseln av nationen. Bristen på förnuft och balans är så starkt närvarande att den bara kan förbises av en äkta proislamist!
  Andreas.

 2. Förstår inte varför alla tidningar ska vara så rädda för att visa opixlade bilder på någon misstänkt för brott. Samma sak med övervakningskameror som de flesta i nomenklaturan tycker hota vår integritet, har du rent samvete så varför ska du då behöva osynliggöras?

  1. Billy Boy
   Önskar att jag hade haft ett sådant rymligt samvete, då hade jag kanske tyckt om Sverige ……………Haft en viral älskare och belönat honom väl med svenskarnas skattemedel, (vad tycker hans fru ?)
   Hon är ju givetvis inte okunnig i detta, (no money , no honey)
   ( Hon måna muslim är inte bara för otroligt dum men en fullblodsegoist som tyvärr har sina likar i Sverige, inom alla samhällsklasser !)

  2. Ja, hon ser nästan lika dum ut som Henrik Schyffert, fast Henrik Schyffert ser ut som hennes far numera.

 3. Vi har varit naiva-kommentaren är förbrukad; tjugo piskrapp på den politiker som yttrar den härnäst. Nej, vi är inte barbarer, låt vederbörande bli generaldirektör och få fortsatt förtroende att förstöra landet. Och den tredje statsmaktens förtroendekapital är förbrukat för länge sedan. Deras fejkade stoicism är löjeväckande; när man betänker deras grova, dagliga övertramp i andra sammanhang. Klicksökande horor, torde vara dess rätta benämning.

 4. MSM/Public Service gör sken av att vara enutralt, men är ju i verkligheten en del av det kriminella etablissemanget, så självklart skyddar de främst kriminella.
  Vad annat att vänta?

 5. Det är väl endast de kriminella och vår sanslösa journalistkår som anser integritetsfrågan viktigare än gripandet av brottslingar.
  Tyvärr lyssna våra politiker mera på media än på folket, som de är satta att företräda. Och så har det blivit som det blivit. Terror och kaos!

 6. Mycket konstigt att regimmedia inte pixlade bilden av den misstänkte attentatsmannen, sin vana trogen! Även underligt att inte hela grejen mörkas enligt 291.

  Hittade en intressant blogg som redogör för otroliga sammanträffanden vad gäller övningar och terrorattentat. Finns samband eller är det en ren slump??

  Lät man detta ske för att öka massövervakningen av oss ännu mer? I dagens surrealistiska värld vet jag inte längre vad jag ska tro, allt är möjligt.

  https://peterharold.wordpress.com/

 7. Att slå en gammal dam är både gentlemannamässigt och modigt.

  Som uppfinnare funderar jag på att uppfinna en så kallad ”våldsam-muslim-kvarn”. Det är en stor kvarn som liksom maler bra.

 8. Ja, det tycker dom!

  Orsaken är att det stör PK-Sveriges Världsbild!

  En Världsbild som ser ut ungefär så här:

  Hard core feminism är alltid det viktigaste! Och den skall vara hemmasnickrad av Gudrun Schyman.

  En stark vurm för muslimska unga män! Kvinnor och barn är det inte så noga med!

  Miljöfrågor är jätteviktiga, för de kan man använda som förevändning för att höja skatten i landet med Världens högsta skattetryck utan att folk klagar!

  Skattepengar kan man skänka bort till högre ändamål, gärna muslimska länder. Hur gamla och sjuka människor som betalat skatt i hela sitt liv har det spelar ingen roll! Man kan alltid hitta ett bättre ända mål någon annan stans!

  För att en våldtäkt skall vara en våldtäkt måste den utföras av en vit man. Annars är förövaren också ett offer!

  Sverige är helt unikt, finns inget annat land i Världen med dessa sjuka idéer!

  Det räcker att titta på våra grannländer Danmark, Norge och Finland för att se länder med sunt logist tänkande!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: