Stäng

Bilgrillande babbe grillade sig själv

INVANDRARBROTT. Vid vid fyratiden i morse brann en bil brann på Ramels väg i Rosengård,Malmö. Vittnen såg en bil lämna platsen och kunde lämna ett signalement på bilen till polisen.

Klockan 04:40 stoppades en bil som stämde in på tipset, i bilen fanns två män i 20-årsåldern varav den ene var kraftigt brännskadad, i synnerhet i ansiktet, och inte talbar. Den brännskadade mannens kamrat hävdade att de varit ute och grillat!

Enligt polisen finns det en relation mellan de två männen och ägaren av den bil som brann. Man misstänker därför att bilägaren försökt få ut pengar på försäkringen genom att be männen att elda upp den.

– Vi upprättar anmälan om misstänkt försäkringsbedrägeri då de har en relation till den personen som äger bilen, säger polisens presstalesman Nils Norling till Sydsvenskan. Under tisdags­förmiddagen hade polisen förhört den ene av de båda 20-åriga männen.

-Pettersson tycker det är hemskt tråkigt att skattebetalarna får stå för sjukvårdskostnaderna av den grillande babben…

7 reaktioner på “Bilgrillande babbe grillade sig själv

  1. Många år av mordbränder men mordbrännare fortsätter får förtur till lägenheter i Huvudstaden:

  2. Han borde få skadestånd av svenska staten för sina skador genom att hävda hur osäkert det är att elda upp bilar nuförtiden.

  3. Undrar om försäkringsbolagen gör en grundlig undersökning eller får avskrapet utbetalt ändå

Kommentera

%d bloggare gillar detta: