Stäng

12 reaktioner på “Dagens Hund

 1. Labrador retreiver
  Retreiver = att återhämta något från en plats

  Apporterande hund
  Med simhud mellan tårna

  Dessa hundar behöver inte mutas med godis eller mat (fast de äter gärna och mycket). För den här rasen är den sociala tillhörigheten viktigare som en belöning. De har ett jobb, en roll och gör något som att en annan individ uppskattar. Att vara en i en grupp betyder mycket för dem.

  Skicklig på att dyka – nosen plöjer vägen genom vattnet. Deras syn är inte deras mest utvecklade sinnesförmåga. Hundens hud är relativt tunn och här finns gott om känsliga receptorer. Genom finmotoriken i nospartiet med bla tänder och morrhår finner den sätt att varsamt greppa skaldjuret, utan att skada det och utan att skada sig själv. Fantastiska djur. En retreiver. Som gjord för detta.

 2. Hundar är så underbara! Någon gång i livet kommer jag skaffa en, troligtvis som pensionär.

 3. Cesar Millan var i Bukarest häromveckan och höll föreläsningar och showen ’Once Upon A Dog’ för fulla hus – om hundar med beteendeproblem. Publiken fick inte lov att ta med sig hundarna till showen. Men att fånga hummer skulle rumänernas bortskämda rashundar inte lära sig ändå. Inte i Sverige heller där varken hundar eller humrar är populära bland muslimska befolkningen.

   1. Inte trollet heller vill ha en levande hund i munnen on det är rädd om käften.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: