Terrorister går fria i Sverige

-Pettersson undrar hur våra myndigheter skulle reagera om det kom 300 ryska soldater från elitstyrkan Spetsnaz till Sverige? Skulle de också behandlas med silkesvantar eftersom de ännu inte begått något brott, visserligen har de varit i Syrien och krigat men vi vet inte vad de gjort där, att vi kan misstänka att Spetsmaz-styrkan har som mål att kartlägga Sverige för en invasion och övertagande av makten är inget brott. 

Ska de ryska soldaterna också, likt ”papperslösa”, har rätt till tand och sjukvård, skola för barnen om de har några med sig osv.

Svaret är självklart. På samma sätt ska islamisterna behandlas, de ska behandlas som fientliga soldater. Det håller inte att hänvisa till föreningsfrihet, den vanliga lagen om rättssäkerheten. Det är människor som helt uppenbart har eller har haft för avsikt att strida mot och skada Sverige.

De ska inte få återvända hit och om de redan är här ska de låsas in, befrias från sitt svenska medborgarskap och utvisas så snart det går.

28 thoughts on “Terrorister går fria i Sverige

  1. Efter alla medkommentatorers sakliga debattinlägg – det irritabelt muslimjuckande trollet exkluderat – finns knappast något övrigt att tillägga. Det skulle i så fall vara konstaterandet att Sverige torde vara ett av västvärldens mest vanskötta länder.
    Andreas.

  2. Löfven med Sveriges illegitima regim bär ansvaret för denna 11 åriga flickas brutala död i jihadistterrordådet i Stockholm i fredags den7 april.
    Känner stor vrede över att skurkregeringen värnar mer om och skyddar terrorister i Sverige genom att de får gå helt fritt ute i vårt samhälle där de kan begå allehanda brott och smida satans planer på terrordåd i godan ro medans säpo,regimen och statsmedia bara ser på tills det smäller.Bara skurkar gör så mot sin egen befolkning.Hade Ryssland fått sina begärda uzbekiska jihadister /terrorister utlämnade dit så hade den här lilla flickan och tre till fortfarande varit i livet och inga svårt skadade hade heller funnits ,jihadist terrordådet hade då inte utförts den 7 april i Stockholm.
    Vems barn blir dödade nästa gång is terroristerna slår till?Tro inte att Sveriges illegitima regim kommer att göra det svårare för världens värsta avskums terrrorister och folkmördare att fortsätta få all in clusive med statsbeskydd så de kan verka fritt i vårt land och fortsätta begå djävulska brott mot oskyldiga och oskyddade svenska barn och medborgare.

    Tårarna rinner när jag ser bilden på den 11 åriga flickan som nyss börjat leva sitt liv och så brutalt fick det släckt genom ett planerat terrordåd i Stockholms city i fredags. vilket var möjligt genom den oansvariga öppna gränser massinvandringspolitiken som Löfven tagit över efter Ruinfeldt,och det daltande och vurmande för grova is terrorister /all världens värsta brottslingar som de välkomnar hit till vårt Sverige.Det gör mig så oerhört ledsen att den här flickan inte finns hos sin familj längre,att hon inte fick leva det liv just hon var ämnad för att göra.Man känner djupt med familjen och sänder dem goda tankar,önskar dem får all hjälp och stöd i sin ofattbara sorg och förlust av ett älskat barn.Ljus och kärlek vare med dem.

  3. Jag blir hispig av att höra om och om igen ord som tappat allt innehåll : demokrati, naivitet, tolerans, kärlek, rättvisa, förnuft, respekt, hänsyn …. Bakom dessa ord döljs bara rädsla, handlingsförlamning m m.
    Grow up, people !!

  4. Vår ”regering” gullar med återvände is- soldater i stället för arr skicka dem tillbaka eller fängsla dem. Hur många blivande terrorister har vi i vårt land?
    ”Regeringen” har skapat ett land, där oron hos folk är större än någonsin och så uppmanar samma regering att vi inte skall vara oroliga. Och att importen av folkfront Mellanöstern och Afrika skall fortgå, som om ingenting hänt!
    Löfven och hans feministiska ”regering” måste snarast bort!

  5. Söndra,sprida kaos,skräck och härska det är alltid socialismen/kommunismens enda intresse och mål.Se på vårt land som styrs av skurkar som välkomnar horder av terrorister till vårt land,skurkar styr vårt land därför skyddas is terrorister mer än skötsamma svenska medborgare av Sveriges illegitima regim Löfvenjuntan.Is terrorister och andra krigsförbrytare och folkmördare får allt gratis i vårt land och får fritt gå ute på gator och torg och planera sina terrrordåd och begå allehanda brott i godan ro medan svensk polis och skräpo bara ser på tills det smäller.Detta är landsförräderi av värsta sorten som hela sjukklöverjuntan inklusive deras medlöpare statsmedia bedriver mot sitt eget folk,svenskarna.Folkmord är det också.Löfven hycklaren står och sprutar ur sig flosker nu när Sverige utsatts för det andra is terrorattentet på drygt 6 år, och flera oskyldiga har mördats många är svårt skadade ,det är så äckligt falskt,hade Löfven brytt sig det minsta om sitt eget folk som försörjer honom och de andra i sjukklöverligan plus deras okända massimport från tredje världens värsta dysfunktionella klankulturer så hade han agerat hederligt och rättrådigt redan från valet 2014.Han har medvetet bedrivit en vanvettig öppen gränspolitik där han bjudit in kolonisatörerna från tredje världen helt utan krav och id handlingar,utan att veta vilka dem är så har han därmed bedrivit landsomstörtande verksamhet och högst medvetet påtvingar svenska folket dessa vettvillingar och våldsverkare som Per Albin Hansson sa om barbariska tredje världen kulturer.Löfven har mycket blod,våld,ond bråd död på sina smutsiga händer och Ruinfeld inte att förglömma,dessa bär ansvaret och är således skyldiga till fredagens is terrordåd i Stocholm.
    Sveriges illegitima regim har så att säga bjudit in all världens rovdjur in i hönsgården och så kan han inte ens nämna rovdjuren vid dess rätta namn .
    Landsomstörtare och folkförrädare måste dömas och straffas.

    Här är en kurd som säger sanningen och benämner ondskan vid dess rätta namn.

  6. Nu har vi hört all rapportering om terrordåden i flera dagar.
    Det talas om att ge kärlek till varandra, absolut,men inte
    Kan vi människor vara så naiva så vi tror vi får bukt med
    Muslimernas terrorhandlingar, bara genom att visa kärlek
    Till varandra.
    Jag tycker inte vi ska nöja oss med att kramas, medan dom
    Här muslimerna terroriserar oss mer och mer.
    Nej nu är det dags att ta i med hårdhandskarna, ex. Återvändande
    Is krigare. Där ska det vara tvärstopp när dom vill hit igen.
    Sen ska vi ha nollvision när det gäller övrig brottslighet
    Bland invandrare som fått sitt livs möjlighet o vårt land.
    Direktutvisning vid brott är väl inte nått konstigt utan helt
    Självklart.
    Tänk att ingen i regeringen törs säga ifrån, då först skulle
    Jag börja känna nån trygghet.
    Men det ska nog fortsätta daltas med dom farliga i vårt land.
    Förresten tycker jag det är konstigt att det inte ordnas
    Manifestationer mot det här islamska / muslimska problemet
    Som är roten till det onda.
    Kom igen nu gott folk, prata öppet om vart problemet är.
    Ingen är rasist som tar tag i ett stort problem.

  7. Löfven har sagt att Sverige inte skall vara en fristad för terrorister men det är just det vårt land har blivit. Man gullar med sk ”återvändare”, vilka skall få förtur till bidrag, bostäder och arbete. Hur naiv får man vara utan att bli petad från platsen som vårt lands ledare? På vems uppdrag agerar den nuvarande ”regeringen”? Uppenbart inte för det svenska folket! Ser de inte den trojanska hästen, som kommit hit och som breder ut sig allt mer? Ser man inte landets förfall?
    Varför ger man bort, föröder och förstör vårt land, som av tidigare generationer med framgång omvandlats från U-land till ett välmående, högteknologiskt I-land, vilket det var till för ett par decennier sedan.
    Varför vill man återföra Sverige till U-landsnivå?
    Nyval kan inte komma fort nog. Kanske är det redan försent.

  8. Om ISIS- och Spetsnaz-styrkorna tar sig in i Sverige och planerar något djävulskap här så har vi ju alltid commandante Schyman och hennes effektiva och livsfarliga motståndsstyrkor i F! att sätta in för att avvärja hotet på nolltid …

    https://essenonvideri.files.wordpress.com/2014/06/rc3b6sta-inte-pc3a5-fi.jpg

    http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/wide/public/rap.jpg?itok=FaWU0ZIb

    Med F!-trupperna i första ledet kommer Sverige alltid att kännas tryggt!

  9. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Sverige har varit och är ett bra Skandinaviskt land. Tyvärr har allt för många svenskar röstat som sina föräldrar och inte förstått att en massa femtekolonnare har tagit plats i Riksdag och Regeringar allt sedan adelsmannen P blev statsminister.

  10. Makteliten har länge jobbat för att avveckla ett svenskt Sverige;
    lyssna på antropologen Jonathan Friedman som säger sanningen om globalismen:

  11. I Sverige anser man uppenbart att föreningsfriheten är viktigare än att förbjuda medlemsskap i terrororganisationer. Sverige är ju ett öppet och fritt land! Vägen utför blir brantare och brantare.

  12. Det verkar nu vara helt klart att den tu- eller tredelade kroppen på ett övergångsställe tillhör en svensk 11-årig flicka som hette Ebba. Jag kan inte ens börja föreställa mig vilket helvete hennes föräldrar har haft och kommer att ha. Jag vet inte heller vilken inställning till massinvandring som de haft eller kommer att ha i framtiden. Vad jag däremot vet att hade det varit min dotter hade jag rivit ner himmel och helvete och påmint de skyldiga om deras skuld för resten av livet och i förekommande fall dansat på deras grav.

    Undrar också om svensk media kommer att veva bilden som man vevade en syrisk 4-åring som bragdes om livet av sin flyktingsmugglande far med tandproblem? På Flashback kan man hitta länkar till fullständigt groteska bilder på terroroffren. Vi borde tapetsera plenisalen med dessa bilder och tvinga samtliga röstberättigade att se dem i vallokalerna nästa år.

      • What goes around comes around. Denna typ av marxistisk propaganda har används i årtionden av nationens motståndare. Det är hög tid att de får smaka på egen medicin.

        Jag vet inte Mia varför du hänger här när du är som Motvalls kärring men förhoppningsvis snappar du upp ett och annat som kan få dina båda hjärnhalvor att prata med varann. Som det verkar vara nu är det bara den som processar informationen från vänster öga som är igång.

        Om det är respektlöst att visa offer för en utdaterad ideologi med religiösa förtecken, hur ska vi då katigorisera vidriga terrordåd utförda av veritabla untermensch?

      • Jag tycker också att ”mia” ska läsa sin tidning ”Norrskensflamman” istället för att härja på Petterssons blogg.

      • Jag läste om Aylan Kurdi i utländsk press i ett tidigt skede. Att han påträffats i en skräpig vik tillsammans med sin bror. Hans kläder och hår fixades till och hans lilla kropp flyttades till en ren strand och han fick ganska omgående ett annat förnamn, Alan, kanske för att det var enklare att anknyta till.

        När man sen fick höra historien om att den lilla familjen levde bra i eget hus med tomt i Turkiet och att pappan hade ett jobb fattade jag ingenting förrän jag läste om pappans dåliga tänder och att han ville ha nya, inga löständer utan inplantat och gratis skulle det vara. Att pappan dessutom var den som körde flyktbåten i kvav gjorde det hela ännu värre.

        Hela historien fick vi inte i Sverige men exploateringen av lille Aylan gjorde mig illamående.

        Nu mår jag illa igen när jag ser Stefan Löfven tala om trygghet som han ska ge svenskarna som den store landsfader han vill vara. Han och hans gelikar borde inte ta det ordet i sin mun. PK-media går för högtryck och suger ut allt de kan ur tragedin. Tvi vale!

      • @ Pica pica

        Till 2017 års kongress i Göteborg har sossarna skapat en ny floskel ”TRYGGHET I EN NY TID” som är en lite omarbetad variant av en gammal floskel från Tage Erlanders tid. Den gamla floskeln löd ”TRYGGHET I EN FÖRÄNDERLIG VÄRLD”

        Klicka på länken nedan så kan du se båda varianterna sida vid sida och jämföra dem.

        http://d6jf7ok6u1qis.cloudfront.net/imengine/image.php?uuid=c0940b97-7613-43d5-986b-f0362985d89c&type=preview&source=false&function=cropresize&width=768&height=512&q=40&x=0&y=34&crop_w=844&crop_h=562&z=1

        I Stefan Löfvéns tal till kongressen finns floskeln ”TRYGGHET I EN NY TID” invävd och den upprepas även när han blir intervjuad av media. Syftet är att upprepa den innehållslösa floskeln, som helt saknar substans och konkretisering. På så sätt indoktrineras åhörarna att tro att frasen innehåller något som är väl underbyggt med ett unikt och viktigt konkret innehåll, vilket är en total villfarelse.

        Sossarna har kört med detta fula knep tidigare och uppenbarligen lyckats lura de flesta … inklusive sina egna partikamrater på kongressen och i andra sammanhang.

        Det är ett friskhetstecken att du reagerar som du gör när du hör falskheten i flosklerna, som Stefan Löfvén använder med huvudsyftet att dupera sina åhörare.

  13. Grannarna och arbetsgivaren tyckte att det var en lugn och fin kille.

    Vet vi vilken muslim som är muslim?

    Känner du en muslim som är lugn och fin?
    Muslim har inte samma syn på oss (otrogna) som vi har själva.
    Muslim har inte samma syn på vårt land som vi har.

    Vet vi vilken muslim som har koranen som sin lag?
    Vet vi vilken muslim som följer koranens budskap och krav?
    Koranen säger att islam ska ta över världen, inte delar av den utan hela
    – och om så behövs, med våld.
    Vet vi vilken muslim som är ”extrem”?

    Jag är rädd!

    • @Mohammed, du glömde markera att du ironisersar. Om M. är ditt rätta namn tyder det på att du är muslim och hela koranen är din bok. Annars byt namn till Anders, Peter eller Lundström å jag och bli en svensson.

  14. I land som styrdes med förnuft skulle det självklart vara så att krigsförbrytare burades in. Men i Reinfeldts och Löfvens folkmord på svenskarna behövs de för att skapa kaos och mörda oss.
    Nuvarande regim är livsfarlig och bör bytas ut snarast!

KommenteraAvbryt svar