Stäng

21 reaktioner på “Riktigt PK

 1. Ett ord räcker djävligt långt när det gäller den här individen ”byfåne” fast det är egentligen en skymf mot byfånarna att kalla herrn i fråga för ”byfåne”! I vårt öppna och fria samhälle har vi ju inte plats för byfånar överhuvudtaget! Nä nu blir det svårt med definitionen av herrn! Tja byhora funkar inte heller, en byhora har betydligt högre värde än herrn i fråga! Det blir en skymf mot byhoran på samma sätt som det blir en skymf mot byfånarna att kalla herrn i fråga för byhora eller byfåne! Ja nu vet jag varken ut eller in, i vilket fack ska man placera herrn i fråga! Nu vet jag, bajsar rätt i ansiktet på herrn ifråga ja självklart på en större ansiktsaffisch av herrn i fråga! Herrn i fråga gjorde ju något liknande i TV programmet Parlamentet just mot Sverigedemokraterna och dess sympatisörer!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omrsöstning! Sverige ut ur EU nu!

 2. Fridolin: ”Vi möter terrorn med främlingskärlek”.
  Vänsterns svar på terrorn: Manifestation mot rasism.

  Prata om att spela första fiolen – inget hinder, bara fritt fram …..

 3. Jag vet inte vilken av dessa”kända” personer som jag har svårast för? Om man ska genomlida en timme med dessa clowner behöver jag något starkare än sprit …

  jag kan säga en rad andra förkastliga ”kändisar” som dock är för många för att räknas upp här.

 4. Tillåt mig träda in och redogöra för min, John Waynes, Terminators, Rambos och våra vänners synpunkt. Henrik Schyffert är en hermafrodit, dvs. är en individ som är tvåkönad. Dock, dragningen är mycket stark åt den kvinnliga sidan, ca. 99/1.

  Kvinnor är bra, men inte när dom ser ut som Henke.

  Vi tycker också att hon ska avsluta sin tvååriga gymnasieutbildning. Det gjorde till och med Rambo sa han när jag frågade.

  Terminator sa att han gärna hade vilja träffat Henke och ”prata” med honom.

  Faktum är att jag nästan helt glömt bort vem Henke var. Den bild som kommer upp för mitt inre när jag tänker på henne är den av en vuxen ”man” som hoppar omkring på ett ben och flinar.

  Jag har sagt det några gånger nu, men det bästa är att hon håller på att falla söder av ålder. Hon ser inte bara dum ut, dessutom ser hon minst 10 år äldre ut än sin biologiska ålder.

  Gamla människor är bra, men inte när dom ser ut som Henke.

  Det här var ett trevligt inslag. Vi borde prata mer om hur dum, efterbliven, gammal och feminin Henke är.

  Mitt förslag är att vi alla bajsar i ”hennes” ansikte och sedan hoppar omkring på ett ben och flinar.

  Mera inlägg on ”henne”, tack.

 5. Bara en idiot inte mer än det och borde varit på Drottninggatan eftersom det var så tryggt eller hur

 6. Snart så startar väl den en manifestation för blattarna, för att det tycker det är dåligt med folk ute nu som de kan gruppvåldta eller bara våldta och vara nitiska mot.

 7. Genus hen är embarmligt tramsigt, det finns s.k. journalister som intervjuar och skriver om en kvinna men i texten benämner henne för hen.
  Förstår inte vad det är för fel på hon, han och denne.
  Vad beträffar Henrik så är det ett sorgligt faktum att folk går och ser eländet, dessutom betalar de. Det gäller ex. vis även Özz N. obegripligt att svenskar betalar för att hånas, kan det ligga något i uttrycket ”dumma svenskar”

  1. Ja här hjälper det väl inte ens om han ”Bajsrunkar”
   för att använda hans egna tramsiga argument. Dåre.

 8. Oavsett snopp eller snipa, har HEN lyckats bli förbannat RIK på sjuka barnsligheter, pinsamma framträdanden och en kändisslickande stockholmare. Nu hånar han och spottar på alla som inte accepterar hans demagogiska skrän.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: