Stäng

35 svenska kändisar: Stoppa utvisningarna

INVANDRING. ”Vi står inte heller ut – låt de unga stanna” skriver en rad svenska kändisar, tillsammans med psykologer och psykiatriker, i ett öppet brev till Socialdemokraternas partikongress. Bland de undertecknade finns bland andra Björn Kjellman, Pernilla Wahlgren, Henrik Schyffert, Jonas Gardell, Sofia Helin och Helen Sjöholm.
De kräver amnesti för ensamkommande barn och unga som varit i Sverige mer än ett år, samt att Migrationsverket fryser alla utvisningar av ensamkommande. Det är enda humana som kan få ned självmorden, skriver de.
”Trots olika politisk hemvist delar vi samma humanistiska utgångspunkt. En kamp för anständighet och mänskliga värden”, står det i det öppna brevet.

-Pettersson har svårt att förstå vad som är humanistiskt med att tömma Afghanistan på sin framtid bestående av unga driftiga män. Vem ska då bygga upp och försvara landet, de gamla, kvinnorna och flickorna mot talibanerna, tänker Schyffert och de andra miljonärerna lämna sina etniskt vita enklaver för att åka till fjärran land och slåss.

Sedan hoppas jag att svensk lag gäller och att de som fått sin sak prövad och inte har asylskäl skickas hem, oavsett vad ”kändisarna” säger.

Läs mer på Aftonbladet där det även finns möjlighet att rösta på om man håller med eller inte.

Klockan 10:20 var ställningen som nedan, de flesta håller inte med kändisarna…

Klockan 17:00 har läget förbättrats ytterligare…

På Facebook finns det möjlighet att kommentera.

57 reaktioner på “35 svenska kändisar: Stoppa utvisningarna

 1. Stoppa invandringen helt.Vi kan inte ta emot fler och fler och det värsta är det pratas bara om migranter att de skall ha arbete bostad osv men det talas inte om våra egna svenska barn att de skall kunna få ett arbete eller bostad.vem hjälper dem inte staten i varje fall.
  staten hjälper bara migranterna.
  SÄG IFRÅN ALLA RÖSTA KLOKT 2018.

 2. Dessa kändisar i det fördolda är kanske för utvisning av dessa unga afghaner som kallas för ensamkommande flyktingbarn men är under grupptryck och är rädda för att bli utfrysta av kulturetablissemanget och kanske inte kan få några uppdrag och därmed försörjning av sina färdigheter. Denna grupp och dess upphovsmän/kvinnor som i sann PK-anda kallar sig för feminister. Varför ömmar de så för dessa män med dess misogyna världsbild p g a sin kultur. Det är inga flickor/kvinnor som finns med i den flyktingström. Då kanske man hade kunnat ha respekt för detta uppror. Men det luktar läbbigt godhetsknark lång väg.

 3. En del ”kändisar”, står man inte ut med.

  För de står ut, på ett mycket besynnerligt och egoistiskt sätt, som inte har med verklighet och solidaritet att göra.

 4. Jag fattar mig kort denna gång.
  a) Stoppa invandringen, och b) Henrik Schyffert saknar gymnasieutbildning och ser dessutom 10 år äldre ut än sin biologiska ålder. Snacka om passé.

 5. Det är inte en flock kändisar som skall påberka beslut om avvisning eller inte. Det ligger på,en högre nivå, än vad dessa naiva kapabla att förstå.

 6. Våra kändisar tror sig tillhöra en elit, som vet och kan allt om allting.
  Verkligheten visar sig dock vara totalt motsatt.

 7. Vad säger nu Ernman och hennes vänner i kåren av godhetsapostlar efter vad som hänt i Stockholm ?

 8. Jag skiter fullständigt i främlingar som tar bort sig. Det som är skrämmande är när svenska ungdomar med framtiden för sig väljer att begå självmord. Var finns hjälpen att förebygga och hindra. Satans B kändisar ni ska hålla käften. Era namn ska införas i svarta boken.

 9. Jag håller inte med de 41 kändisar som #intehellerstårut. Varför inte. Det är ord utan innebörd. Deras godhet vore äkta om de hade det hela ansvaret att försörja en eller flera med mat och boende till dess adoptivet blir självförsörjande. Ge pengar kan de om de avstår från Gula Änkan med kaviar varje dag. Ge bort min pensionökning kostar inget så för oss blir det läsk och pizza.
  Den ende som, jag vet, har sällskap är Schyffert, men damen i fråga bidrar med egen rörelse för hans välbefinnande. Är han då inte en manlig gris? Frågan är avsedd att besvaras av feminister. O.S.A.

 10. Fick dom verkligen inte ihop flera ”kändisar”? Då vart dom tvungna att ta in lite okändisar för att dryga ut skiten ,det tar jag som ett gott tecken för då måste ju resten av ”kändis kåren”ha tackat nej och dom är flera tusen dvs
  35 ”kändisar”sa ja till stanna och resterande 5000 sa nej skicka ut skiten

 11. Jaha Aftonbladet. Det var inte ens hälften som var kända svenskar. Svensk är som bekant en nationalitet som beror på ursprung, språk och kultur. Dessutom har vi minoriteter som inte anser att de är svenska på grund av ursprung och kultur. Följande är inte svenska, utifrån kommande eller tillhörande minoritet eller annan kultur:

  Shima Niavarani iranska
  Rennie Mirro amerikan
  Lill Lindfors finländska
  Nour el Refai arabiska (libanon och syrien)
  Lilla Namo ”kurdiska”
  Petter afroamerikaniserad svensk
  Suzanne Osten dansksvenska
  Shirley Clamp britisksvenska
  William Spetz blandsvensk
  Henrik Schyffert tysksvensk
  Rikard Wolff jude
  Martina Haag estsvensk
  Philip Zandén judisksvensk
  Micael Bindefeld jude

  Sedan har vi de okända:

  Ullakarin Nyberg, psykiater och suicidexpert
  Magnus Kihlbom, barn- och ungdomspsykiater, psykoanalytiker
  Christer Sjödin, leg. läk, psykoanalytiker
  Jan Swaling, leg psykolog, psykoanalytiker
  Marianne Cederblad, professor em. barn- och ungdomspsykiatri
  Görel Hedtjärn, leg psykolog, psykoterapeut

  Jag tog med Petter då varken språk eller kultur är särskilt svenska. 🙂

  1. Ett mycket informativt och bra inlägg Argus!
   Idel pajasar och goddagspiltar!
   Men låt oss komma ihåg dessa namn den dag skutan vänder!
   JR

   1. Om dessa miljonär kändisar vurmar för dessa sk barn som säkert är tjugo år varför inte följa med dom till Afghanistan.Stöd dom ekonomiskt så inte vi skattebetalare måste stå för notan jämt.Jag kommer inte att sakna dessa i Sverige.Varken barnen eller kändisarna.

  2. Har du kollat hur många som har åkt tunnelbana i Stockholm … för då har man enligt Åsa Romsons (MP) definition blivit svensk?

   1. Ur ”hästens egen mun”, det vill säga att de själva räknar som det, finns belagt med flera källor. Det stämmer förövrigt väl överens med definitionen av nation; ”ett kollektiv av människor förenade av gemensamma faktorer såsom språk, religion, etnicitet, historia, kultur, traditioner och sociala normer”. Det är skillnad på nationalitet och medborgarskap.

    Förövrigt är det belagt att de som ifrågasätter andras kognitiva förmåga ofta hyser tvivel om sin egen.

 12. En klubb för inbördes beundran !! Synd att ex jämten Lassgård sällar sig till detta tragiska sällskap !! Miljonärer som lever i sin PK bubbla !! Sorgligt !!

 13. Kolla var de bor och vad de tjänar och ni förstår att de lever i en parallellvärld

 14. Lägger listan här så vi vet vem pappenheimarna är.

  Björn Kjellman
  Shima Niavarani
  Pernilla Wahlgren
  Måns Herngren
  Helen Sjöholm
  Rennie Mirro
  Lill Lindfors
  Nour el Refai
  Björn Gustafson
  Lilla Namo
  Petter
  Martina Montelius
  Suzanne Osten
  Jane Friedmann
  Sofia Helin
  Shirley Clamp
  Jonas Gardell
  Helena af Sandeberg
  Peter Magnusson
  Rolf Lassgård
  Fredrik Lindström
  Hannes Holm
  Peter Jöback
  William Spetz
  Henrik Schyffert
  Rikard Wolff
  Agnes-Lo Åkerlind
  Martina Haag
  Kjell Bergqvist
  Philip Zandén
  Gunilla Röör
  Lotta Tejle
  Bruno Glenmark
  Micael Bindefeld
  Ann-Louise Hansson
  Ullakarin Nyberg, psykiater och suicidexpert
  Magnus Kihlbom, barn- och ungdomspsykiater, psykoanalytiker
  Christer Sjödin, leg. läk, psykoanalytiker
  Jan Swaling, leg psykolog, psykoanalytiker
  Marianne Cederblad, professor em. barn- och ungdomspsykiatri
  Görel Hedtjärn, leg psykolog, psykoterapeut

  1. Björn Gustafsson är troligen d y den äldre ock klokare tror jag inte ställer upp på dylikt skit.

  2. När jag läste genom din lista Galten,kom än en gång tanken upp…
   Varför stängde man alla de gamla hedervärda dårhusen ? 🙁

  3. Tack för listan, signatur Galten! Bra att känna till var vi har de svenska egocentriska globalistjuckarna, som inte generas inför att ta detta föga hedervärda tillfälle i anspråk för att manifestera sig i den nationsfientliga värdegrundspolitikens oheliga namn.
   Andreas.

  4. Vad duktig dom är som kommit med på listan. Nu kommer journalisterna att jaga dom andra kändisarna som inte är med på listan och kalla dom för rasister. Stackars liten. Vilket straff.

 15. Trettiofem ekonomiskt oberoende politiska analfabeter utan sunt förnuft.
  De borde hålla sig till vad de är bra på och inte ge sig in i något som de inte har den ringaste aning om.
  Detta är lite mysko. Är verkligen alla kändisarna med på vad som står i artikeln? Aftonbladet har lurat folk förr.

  1. Tror att de alla har något gemensamt.Kommunister eller Gröna,och därtill underutvecklad hjärnsubstans !

 16. De trettiofem kändisarna borde ta och köpa enkelbiljett till de ensamkommandes hemländer för att kunna stödja de ensamkommande på plats i hemlandet!

  De godhetsknarkande individerna skulle ju kunna engagera sig genom att adoptera ensamkommande! Adoption innebär ju att då avlastas ju det svenska hårt arbetande skattekollektivet och det blir ju en vinn vinn situation både för kändisarna och de ensamkommande! Och dessutom får ju sånna som Schyffert en human inriktning och användning av sina ekonomiska medel!

  Fast det kan man ge sig fan på att när det gäller herr Schyfferts godhetsknarkande så gäller det bara när skattekollektivets ekonomiska medel delas ut! Drabbar det herr Schyfferts egna ekonomiska medel jo då låter det garanterat anorlunda!

  Det kostar ju bara en serietidning, pizza och en fanta! Jojo verklighetsuppfattningen är långt ifrån vad fen borde vara!

  Hahahohaaaaaahoha, hahahohaaaaaaaaahoha! Det blir ta mig fan bara värre och värre!

  En fördel är att de trettiofem kändisarna utgör ett välkommet tillskott till Sverigedemokraternas trogna valarbetare! Snart sagt är det bara batikhäxor tillhörande F!, V och MP som inte röstar på Sverigedemokraterna!

  Tackar de trettiofem kändisarna för deras valarbetarinsats för Sverigedemokraterna inför riksdagsvalet 2018!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 17. Det skulle vara intressant att veta hur många av dessa B-kändisar som verkligen har tagit mot något ”skäggbarn” i sitt hem.

  Noterar för övrigt att ställningen nu är 75% mot.

  Gjorde själv ett undantag och besökte Aftonlögnens hemsida och klickade rätt…

 18. Sverige – dårarnas paradis och socialist diktatur, där de politiska massinvandringsaktivisterna belönas med främsta parkettplats i statstelevesionen och statsmedia helt oemotsagda av sunt förnuft,logik och lag och ordning som måste följas i en rättsstat,men Sverige kan inte räknas som en rättsstat längre.Dessa mediekåta sk kändisar kommer att i framtiden främst bli ihågkomna för sin idioti och fjäskande för socialistjuntan och den laglöshet,anarki,och landsstörtande verksamhet som de bidrar till i hög grad,landssvikare,förrädare,historieskrivningen kommer inte bli nådig mot dem men det har dem väl inte varken heder,moral,förstånd eller slutledningsförmåga till,de tänker inte längre än näsan räcker och är fångade i sin egen egobubbla.
  Det finns så många barn och unga svenskar som varje år begår självmord här i Sverige av olika orsaker och det är en stor tragedi i sig, men de hörs inte syns inte innan det oftast är försent,varför uppmärksammas inte de?
  jo för att de är just svenska unga som av sjukklöverjuntan gjorts osynliga och värdelösa.Flera unga flickor som har blivit gruppvåldtagna/våldtagna av just barbariska asylsökare från Afghanistan mfl tredje världen länder har tagit sina liv efteråt,dem fick inget medialt stöd och hjälp överhuvudtaget av samhället och sjukvården,tvärtom lades skuld på redan tung börda.Sveriges socialistjunta är livsfarlig för främst svenska barn,unga och gamla som de låter sin barbari import från kvinnofientliga dysfunktionella klankulturer fritt gå lös på.Sverige har blivit ett skammens och galenskapens land utan gränser.

 19. Dessa sk kändisar gör allt för att få lite uppmärksamhet. De tycker väl att det skrivits för lite om dem i blaskorna Expressen och AB. Men vi vet ju, att det bara är ett gäng hycklare!

 20. Adoptera åtminstone 2-3 stycken per kändis så vet vi hur seriöst det är med humaniteten.

 21. Jobbade lite med en yngre afghansk/bergsiranier en gång.
  Snubben jobbade skitbra och på lunchen lekte han med sin nya smartphone högt spelande nån islamistisk hat musik.
  Jag tänker att dom kan jobba men finner dt oerhört underbart i Sverige med alla kvinnor utan slöja och en oerhörd outsinlig källa till lyxliv betald av andra..
  Dessa kändisar får gärna betala för dom men låt oss andra slippa mer skatter.
  Det jäser mer och mer i leden.

 22. Frågan är hur brännmärkta de kändisar, som tillfrågas men inte vill delta i jippot, kommer att bli.
  De vill ju framstå som en enad front. Detta innebär att de gör sig beroende av en fond som stärker deras handling. De är beroende av att peka ut någon/några som omänskliga för att själva vara de mänskliga (eller annan valbar egenskap).
  Det är som med vilken marknadsföring som helst. Att placera sin produkt i ett sammanhang som lyfter fram och förstärker de fördelar just deras produkt har. Om man i stället placerar deras upprop med de följder som blir av om någon (vilket gud förbjude) skulle ta intryck av deras respektlösa agerande. Med följderna som bakgrund, vilket är det normala för en frisk hjärna med förmåga att föreställa sig följscenarior och att tillgodogöra sig kända fakta som neddragen bistånd för hemland (drabbar kvinnor o barn ffa), missbruk av asylrätten (drabbar verkliga flyktingar som flyr för sina liv – det finns), urholkning av välfärd och svensk ekonomi, bla bla. Mot den bakgrunden framstår de mer som smådjävlar än änglar? Och det är förmodligen inte det de önskar? Det är naturligtvis en del av deras eget varumärke som de själva måste värna om för sin överlevnad?

  Det glädjande i sammanhanget är att de inte är politiker, vilket ju hade gjort saken än värre? Det är människor som hela sitt liv ägnat sig åt att gå in i låtsas världar och det är det de är vältränade i och den styrka som de förmår bidra med?
  De skådespelar efter manus och kommer att skifta fot när andra manus kräver det?

 23. Trist att finna Rolf Lassgårds namn fast de andra berör mig inte ett skit. Att de bara har fått ihop 35 namn skulle vara intressant att veta vilka som tackat nej, Man har nog frågat betydligt fler än dessa räddharar som nog vissa sagt ja pg av att de är rädda att bli uthängda som rasister.

 24. Fegheten i dessa mediala linsluser är, OM…. de verkligen menat allvar och inte bara deltagit för synas för att få nya jobb till deras tomma kalendrar, hade de sagt:

  ”OM de afghanska gullgossarna utvisas, då lämnar vi också landet och följer med till Långtbortistan.”

 25. Dom flesta jönsarna i denna skara vet jag att dom agerar utan att tänka, dock är jag besviken att hitta Helene Sjöholm där?

 26. Bra att veta om vilka kändisar jag skall bojkotta i tv etc.. Sveriges asylrätten är vänster inriktakt det är bara blyff

 27. Varför nöja sig med dem som räkmackat sig hit? Varför inte ge ”asyl” åt alla i världen?

 28. Kändisar av detta slag får en att vilja spy, egotrippade miljonärer som fullständigt skiter i vanliga svenskar. Bojkotta dem totalt.

  1. Jag har bojkottat TV senaste 20 månaderna.

   Bra för blodtrycket och ekonomin. Sparar listan.

 29. Här har de ett gyllene tillfälle att bevisa att de menar vad de tycker, ge undertecknarna frågan: Är du villig att ta dig an en av de utvisade? Vill du också garantera att den du tar dig an inte gör något olagligt, men om så, vill du dela hans straff.
  Hur många tror ni ställer upp? Tipsa mig om hur många procent av de godhjärtade som törs göra verklighet av sina teorier.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: