Svar på tal

Efter Kalla Faktas uppmärksammade reportage om kvinnoförtrycket och könssepareringen i vissa mångkulturella förorter har många rasat, t.o.m. vår statsminister,

…men inte alla….

Rashid Musa är muslim…

…och Torbjörn Jerlerup är socialdemokrat…

Tänk så lätt många muslimer och vissa socialdemokrater tar på detta problem som inte hör hemma i ett modernt västerländskt land.

10 thoughts on “Svar på tal

  1. Rashid Musa har alltid en möjlighet att resa hem till det land han kommer ifrån, Sverige är uppbyggt av Svenskar och utlänningar som anpassat sig,.Men dom som inte vill göra det kan alltid söka sig ett annat land, fast då är risken att bidragen dras ner och krav på att försörja sig och familjen,
    sådana krav är obefintliga i Sverige.

  2. Islam är det största hotet mot alla sekulära samhällen. Det är islam som borde förbjudas. En ideologi som siktar på världsherravälde måste stoppas innan det är för sent. Men våra politiker tycks inte inse allvaret.

  3. Svenskarna hatar jehovas vittnen. ..jag gör det med ….men dom älskar muslimer som hatar er.varför

  4. Om inte Jerlerup är Riksdagsledamot blir han det nog snart, visar med den meningen att han är långt från smart!

  5. Han är inte lite fräck den där herr Rashid ,svenska folket är en väldigt liten nation,vem har gett denne sharia och islams anhängare och förespråkare mandat att uttala sig på detta viset om oss svenskar i vårt eget land,sjukklöverjuntan har väl lovat islams radikala anhängare att de är herrefolk och skall förslava,förtrycka och även utplåna oss svenskar medans de meter för meter tar över vårt land,är detta svenska folkets vilja,det är otäckt tyst från det lilla folket som är svenskar.

  6. När Hanna Gadban gav ut sin bok ”Min jihad – jakten på liberal islam”. I den beskriver hon bland annat hur svenska skattepengar går till att finansiera radikala islamistiska rörelser, och hur dessa arbetar.

    Och vem kritiserade den i första ledet? Jerlerup!

Kommentera