Stäng

-Skrota den tillfälliga asyllagen, säger Kvinna till Kvinna.

Nej, nej, nej, den kan vi inte skrota. Det är den som gör det svårare att få hit anhöriga och att få permanenta uppehållstillstånd, PUT. Det sägs i artikeln i GP att 2/3 av asylsökarna är män så detta kommer att drabba kvinnorna och barnen som blir kvar i hemländerna. Lena Ag, på organisationen Kvinna till Kvinna uppmanar därför regeringen att omedelbart skrota lagen.  

915704_414021162082887_850591295_n

Man får gärna som dessa 2 kvinnor, ALEXANDRA PASCALIDOU och LENA AG kämpa för kvinnorna men här borde de kämpa MOT männen. Det är männen som försatt kvinnorna och  barnen i denna situation – inte regeringen.  Dessa fega män har flytt eller lämnat sina familjer och gett sig av till Sverige, ofta med en lögn om ålder eller ursprung. Långt ifrån alla kommer från länder med asylrätt.  Migrationsverket har sagt att 90% inte kommer från länder med asylrätt, inte har rätten att få asyl i Sverige. Då är det inget problem – skicka hem männen att ta hand om sina familjer i stället för att ljuga och nasa på oss.

När man söker skydd p.g.a. krig i sitt hemland skall man självklart få det. Det finns dock ett MEN, när kriget är över så skall man tillbaka till sitt hemland och hjälpa till att bygga upp det. De skall inte ha några PUT. De skall endast vara tillfälliga.

De som kan skaffa egen försörjning och lärt sig språket inom 13 månader har en möjlighet att stanna – möjlighet som inte skall tas för givet. Personligen anser jag att alla skall åka tillbaka och bidra till uppbyggandet av sina hemländer om det varit krig. De som inte kommer från krigsdrabbade områden skall vända hemåt med första bästa plan. De har ingen rätt att komma hit och sko sig på det vi och våra fäder arbetat hårt för.

Varför skall de få högre pension än ex. min mor. Som tack för att hon var hemma i 20 år och tog hand om familjen och endast arbetade runt 10-15 år får hon ut under 7.000:- Här kommer nyanlända som inte gjort någonting och får ut både 9.000 och 12.000 plus hyra betald mm mm. Inte undra på att folk blir förbannade. Till råga på allt hörde jag om en kvinna som fick jobb, fick ut runt 10.000:-/månad. Hon slutade arbeta för hon fick mer i bidrag när hon inte arbetade!?!

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, själklart kan vi inte skrota  den tillfälliga asyllagen, den borde istället stramas åt ytterligare. Kvinna till kvinna får säga vad de vill men som kvinna är detta min absoluta övertygelse. Ställ männen till svars och skicka tillbaka dem omedelbart för att ta hand om sina familjer istället för att ”desertera” eller fly från sina plikter.

 

15 reaktioner på “-Skrota den tillfälliga asyllagen, säger Kvinna till Kvinna.

 1. Två genomelaka provocerande posörer har sagt sin mening i akt att synas och höras och inte glömmas bort, när det gäller något som leder till ekonomiska fördelar. Det gäller att vara framme när nästa pris för medmänsklighet ska delas ut?

 2. Det är svårt att förstå hur myndigheterna kan bete sig så diskriminerande mot sin egen befolkning. Är det inte olagligt? Jag trodde det var ett brott att skövla Svenskarnas inbetalade skatter samtidigt, som de får mindre och mindre utdelning av det som skatterna en gång var till för. Se till att det blir nyval och dra in alla uppehållstillstånd och bidrag för turisterna, fortare än kvickt. Jag kan inte se släkt och vänner bli snuvade på än det ena än de andra i välfärden av det som de själva och deras fäder och mödrar varit med och bidragit till och byggt upp i så många decennium. Det skall inte vara möjligt att godtyckligt dra till med en lögn som skäl för uppehållstillstånd med generösa bidrag utan krav. Vilket förbannat hån från myndigheterna mot Svenskar! Jag tycker det är oförlåtligt och oacceptabelt. Nyval fortare än kvickt känns mest rimligt.

 3. I sympati med sina muslimska systrar kommer dom demonstrera för rätten att gå på bussar längsta bak och sitta där, allt för att inte kränka sina muslimska bröder, grattis, trevlig resa.

 4. Två verklighetsfrånvända, självgoda parasiter som inbillar sig att de gör något gott. Dessa två idioter kommer aldrig att få in i skallarna att islam kan man inte ändra på, utan ska motarbetas på alla möjliga sätt. Först då kan ni kalla er goda feminister, era jävla hycklerskor…

 5. @mari svensson, instämmer till 100%, sakligt och relevant redogör du varför dessa ensamkommande män inte ska bevilja PUT utan ska ut och hjälpa till att bygga upp deras länder efter krig och förstörelse.
  Hoppas ditt inlägg kommer att läsas på kvinnatillkvinna av Lena och Alexandra.
  I den verksamheten kan Sverige som medlem av säkerhetsrådet bidra och förse återvändarna med en grön basker.

  SVt nyhet idag är; På fyra språk ska invandrarkvinnor lära sig att de som kvinnor har rätt till sin egen kropp. Låt mig bara påminna om att deras män har rätt att behålla sina kulturer i det mångkulturella Sverige.

  Om deras kvinnor skulle tillämpa Lysistrate metoden torde antalet våldtäkter öka explosivt.

   1. Ja då förstår jag ju varför sk ”hedersbrott” aldrig blir bättre o varför flickor och kvinnor flyger från balkonger. De utvecklar sin KULTUR!!!

 6. Den som studerar divan Pascadodo på bilden ovan ser en utstuderad, självbeundrande narcissist.

  Ingen som har något mellan öronen tror att hon någonsin kommer att göra något gott för det SVENSKA FOLKET – tvärtom!

  1. hllviken
   Du beskriver ’divan’ Pascadodo som narcissist. Jag skulle likna denna dodo fågel med en av s k ’working girls’ på Malmskillnadsgatan i Stockholm som poserar provokativt – översminkad och urringad – för att dra till sig kunder (torskar).

 7. Jag tycker att dessa kvinna till kvinna kan samla ihop männen och åka med dem hem där de får stanna och hjälpa familjerna med återföreningen på plats. Varför vill dessa missunna människor ett liv i sitt hemland?

  Nu har ju EU dessutom kommit på den lysande idén att haffa terroristerna på plats i Irak i stället för att de ska komma hit och blir de dömda där så kommer de förmodligen aldrig mer att få permission.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: