Bil voltade i Sala – vem körde??

Under natten voltade en bil i Sala. Poliserna som kom till platsen möttes av 2 män. Ingen av de 2 talar om vem som körde. Då kan vi inget göra säger Linnéa Hultberg vid polisen i Västmanland. Finns det inga vittnen så??? Urbota idiotiskt. Med den teknik som finns idag kan man fastställa detta men det är väl ”för dyrt”?? Detta får kosta för det ger fel signaler. Man slipper straff om man skyller på varandra…….Har vi inte kommit längre än så i Sverige? Detta lovade den dåvarande regeringen att fixa redan 2009 efter Lindomemordet. Vad har hänt? Inget!!  GP

poliss-jpg

14 thoughts on “Bil voltade i Sala – vem körde??

  1. Naturligtvis kommer ingen lagändring ske på detta område så länge de grovt kriminella i sjukklöverjuntan tillåts sitta vid makten,de vill självklart ha in så många grovt kriminella som möjligt till brottslingarnas paradis,sådan är socialismen/kommunismen,hade vi haft hederliga Sverigevänliga politiker hade den här lagen ändrats för länge sedan eller inte ens varit så luddig och bristfällig.Se bara hur snabbt sjukklöverjuntan med Löfven i spetsen kan ändra på lagar över en natt när det gäller särrättigheter för deras massimport från tredje världen.

  2. Råkade ut för en sak 2005 så redan då fungerade inte detta.
    Jag bodde utefter en smal asfaltsväg och får möte med en skåpbil. Kör in så långt in jag kan i mot dikeskanten och han i skåpbilen kör in i sidan på min bil.
    Kliver ur bilen och ser att föraren är påtänd, jag ringer polisen som inte har tid att komma ( såklart).
    Jag åker på att betala för att han hade en passagerare som hävdade att jag gjorde fel. En passagerare som inte hade körkort och son inte ens visste vilken sida man kör på i Sverige

  3. Ändra lagen så att folk som skyller på varandra bedöms och döms lika även om en är oskyldig, Då lär de börja snacka,

    • Lite så tänkte jag, det går att göra något. Polisen kan inte säga att de inte kan göra något.

    • Ja men, det är i Polen i Svenstia har ännu inte kommit dit och lär aldrig nå dit heller. Eftersom svenskingarna strävar bakåt med sikte på medeltiden. I den förhoppning att, kunna möta musse, som också kämpar för att, kunna nå medeltiden från andra hållet.

  4. I det nya babbe landet Sverige Är alltid lagen till dom kriminellas fördel…..
    Den Svenska modellen säger Stefan Löven !!!

  5. Lindomemordet, då en 89 årig man slogs ihjäl i sitt hem och gärningsmäñen kom undan genom att skylla på varandra, inträffade redan 1990! Ingenting har hänt på snart tretti år!

    • Det löftet om förändring har tagit lååååång tid att uppfylla………..Om det någonsin uppfylls???

  6. Att begå grova brott som barnamord, gruppvåldtäkt och rattfylla har blivit helt riskfritt i dagens Sverige. Det är bara att skylla på någon annan!
    Hörde på en hemsk radiodokumentär igår om 13-årige Linn som 2013 drevs i döden av en då 44-årig seriepedofil från Göteborg.
    Tydligen var han ute efter att bara ha suttit inlåst i två år! Så nästan helt risk och straffritt även där! http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/855636?programid=2519 Flashback; https://www.flashback.org/t2099803

Kommentera