Stäng

Expressen kämpar för sitt liv?

-Pettersson inser att hatmedia ligger illa till. Nedanstående artikel står visserligen under rubriken nöje, men jag tycker inte det låter så kul. Handen på hjärtat, det dör fler än 250 människor om dagen i Sverige och oftast blir det inte mer än några rader i en dödsannons i tidningen även om det är tragedier för dem som drabbas, men…ja, ja, Mattson har sitt sätt att bestämma vad som är viktigt…

28 reaktioner på “Expressen kämpar för sitt liv?

 1. När döden bland människor blir vardagsmat p g a politiken, blir fokus flyttat till djuren. För målet för propagandapressen är nu nådd. Eländet i världen har blivit mer jämlikt. Skit överallt bland alla. Inget att se fram emot nånstans. Då är vänsterpacket nöjt och belåtet. Tvi!!! De vill bara förstöra allt gott, och är på mycket god väg, tyvärr!

 2. De vete katten om jag håller med om prioriteringen nyhetsmässigt. Pensionärers hundliv, är viktigare än Mattssons niosvansade hydreliv.

 3. Förtroendet minskar för dagspress och public service.

  Förra året var det 70 procent som uppgav mycket eller ganska stort förtroende för Sveriges Radio.

  I årets undersökning har det sjunkit till 64 procent. Även SVT tappar där andelen som i hög grad litar på dem minskar från 66 till 60 procent. TV 4 tappar också från 29 till 27 procent.

  Dagspressen tappar också i förtroende. Barometern visar att DN tappar från 46 till 44 procent och den lokala tidningen minskar från 46 till 42 procent.

  Aftonbladet och Expressen ligger kvar på lägre siffror, med ett förtroende på 14 respektive 10 procent. 

  http://medieakademien.se/wp-content/uploads/2017/04/1536745-Fo%CC%88rtroendebarometern-2017.pdf

  1. http://static-cdn.sr.se/sida/images/83/35f6d087-71a6-4f85-86dc-222bbfd841ae.jpg

   SR:s Cecilia Benkö och SVT:s Hanna Stjärne (Bilden ovan) kommenterar: ”Vi tar det på allvar”

   Men på länken nedan i ljudinslaget hävdar Cecilia Benkö att hon känner ingen oro över resultatet. Trots ett förtroendetapp på hela 6%.

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6668437

   Jag tror ändå att förtroendetappet 2017 svider ordentligt hos både Cecilia Benkö och Hanna Stjärne.

 4. Min katt ”Allan” mår som en prins, utom när han ser
  Stefan Löfven på TV, då fräser och spottar han, och jag
  förstår honom.

  1. Synd att inte djuren får rösta. 🙂 För då skulle det nog bli ändring. För de har känsla för det där med riktighet. Inget för falskhet och bedrägeri här inte.

   Hellre ”Allan” som statsminister, än Löven. 🙂 Kunde bara bli bättre av den ”politiken”. 🙂

 5. Ja hennes katt kan hon gråta över, men att det mördas
  människor här ilandet av många avskum som hon själv
  tycker ska välla in över gränserna, det skiter hon i!

 6. Om katten lider, kan man avliva henne, stackars. Det är uppenbart att Mattssons blaska lider – put it out of its misery then. Förläng inte dess lidande, sluta köpa det döende eländet.

 7. I teorin om att locka så många läsare som möjligt skall enligt vad som ses som framgångsrik marknadsföring täcka in olika grupperingar av läsare och på så vis locka en större och bredare läsekrets.
  Lite kändisar, djur, sex, matlagning, motion.
  Samt aktuella nyheter som mord och bränder o annat våldsrelaterat.

  Man hänger ut olika beten för att försöka locka till sig läsare.

  Kändis, förhållande, djur, olycka = det har allt flr att locka folk. Ungefär som godis vid kassan i affären. Lockvaror helt enkelt.

  Men de saknar förmågan att balansera upp det med kvalitetsvaror i resten av butiken. Efter flera år av migration har skribenterna inte ens lyckats skapa ett språk som gör deras reportage begripliga då de inte ens klarar att följa den ordlista som Migrationsverket tillhandahåller.
  ett annat
  För att inte tala om samhällskritiken. T ex migrationspolitiken borde ha granskats på ett annan nivå än den som används för att tilltala kattälskare.

 8. På sina löpsedlar och förstasidor skriver Expressen ofta om olika sätt att spara pengar. Men de talar aldrig om det lättaste sättet att utan ansträngning spara 8 000 kr om året. Nämligen att inte köpa Expressen!

 9. Til Expressen ..
  ………………..,/¯../
  ………………./…./
  …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸
  ………./’/…/…./……./¨¯\
  ……..(’(…´…´…. ¯~/’…’)
  ………\……………..’…../
  ……….”…\………. _.·´
  …………\…………..(
  …………..\………….\…

 10. Chefredaktör Thomas Mattsson och ett par av hans kollegor på Expressen … reportern Diamant Salihu och nyhetschefen Andreas Johansson …

  https://x.cdn-expressen.se/images/e8/14/e8141aa0be694ca3831d5d835eba56a3/680.jpg

  … har ju tidigare etablerat sig som köpare på marknaden för illegala vapen.

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/expressen-falls-for-vapenbrott

  Av barmhärtighet mot den allvarligt skadade och svårt lidande stackars katten Darryl tycker jag att Expressens vapenfixerade gossar nu snabbt kunde inhandla ett nytt vapen och med det förkorta plågan för den lilla kattkraken.

 11. Tidningarna har ju lovat att inte rensa bort och inte ta in några ”Fake news”. Så det var väl bara detta, som blev över.

 12. Lovar och garanterar att i princip alla skittidningar försvinner när den äldre generationen som köper och läser dom är borta

 13. Katten är tydligen svensk så att Mattsson utan att tumma på sina etiska regler kan yppa dess namn.

 14. Läckbergs katt ligger för döden. Oj vilka breaking news. Visar väl klart vad det är för kvalite på den pissblaskan.

 15. För en gångs skull är Expressen snabb när dom ”avslöjar” något. För det mesta när dom säger att dom sk ”avslöjat” något så är det 4-5 år gammalt.
  Idag var det fakturor som SD hade från 2013 som dom säger att dom ”avslöjat”. Dom måste vara jävligt trögtänkta eller så är dom aldrig på jobbet förutom idag när Läckbergs katt är sjuk.Utländska journalister måste skratta åt dessa patetiska clowner.

  1. Ja, jag har j-vligt svårt att hålla tyst när jag ser någon köpa skiten i affären.
   – Vad förväntar du dig av den där blaskan? Jag kan ljuga lite för dig här och nu, så slipper du betala…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: