En invandrare talar


Tänk hur märkligt det känns när invandrare för talan över ett Sverige som vi snart inte känner igen.

Nima Dervish är från islamismens Iran och är en av alla invandrare som reagerat mot det som sker i Sverige och i synnerhet förorterna.

I Kalla Faktas reportage om islamismens Järvafält berättar en invandrad, mörkhårig och brunögd kvinna att hon flydde sitt hemland för att komma till det demokratiskt och jämställda Sverige och att hon nu åter tvingats fly. Den här gången från sitt bostadsområde utanför Stockholm. I samma reportage berättar en infödd, blond och blåögd kvinna att också hon tvingats ge upp och flytta från det hem och de vänner hon älskar.

Islamismen ser ingen skillnad på person och person, i synnerhet inte om du är kvinna. Följer du inte islams medeltida regler ska du hatas, hotas och förkastas tills det att du ger upp.

Nima Dervish skriver det självklara.

”Det var det fläskätande, öldrickande, sexundervisande, könsblandade, hundägande Sverige som tog emot oss. Hur har vissa mage att återgälda det med förakt och aktivt avståndstagande”

Jag vill inte berätta mer ur artikeln än så, utan råder er att klicka in och ta del av denna utmärkta text.

Dagens Samhälle


21 responses to “En invandrare talar

 • Monica

  Man behöver inte komma till någon förort som domineras av moralpoliser. Man kan även bli attackerad i det offentliga rummet som en badstrand. För ett par år sedan var jag på en badstrand. Det var en vacker sommarkväll och jag iförd i en knälång kjol och ärmlös blus och satt och njöt av vyn och tillvaron. Det kom förbi två täckta kvinnor som tittade på mig med avsmak och hade en mimik som de ville spotta på mig och sedan gick de ned och doppade sig med kläderna på.

  Jag blev ilsken och upprörd. Dels av dessa personer som kommer till ett främmande land och tar plats på ett sådant respektlöst sätt. Ett land som erbjuder dessa social välfärd och trygghet undan förföljelse. Dels av våra slappa, fega och mesiga myndigheter som inte har kurser i etiskt förhållningssätt och att det är ens skyldighet att ta seden dit man kommer.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Förtroendet minskar för dagspress och public service.

  Förra året var det 70 procent som uppgav mycket eller ganska stort förtroende för Sveriges Radio.

  I årets undersökning har det sjunkit till 64 procent. Även SVT tappar där andelen som i hög grad litar på dem minskar från 66 till 60 procent. TV 4 tappar också från 29 till 27 procent.

  Dagspressen tappar också i förtroende. Barometern visar att DN tappar från 46 till 44 procent och den lokala tidningen minskar från 46 till 42 procent.

  Aftonbladet och Expressen ligger kvar på lägre siffror, med ett förtroende på 14 respektive 10 procent. 

  http://medieakademien.se/wp-content/uploads/2017/04/1536745-Fo%CC%88rtroendebarometern-2017.pdf

  Gilla

 • ROver

  Jag tänker när jag ser alla bostäder dom lägenheterna skulle våra ungdomar bo i……………… inte ljugande araber…..

  och till riktiga flyktingar

  Gilla

 • Hönsmamman

  Invandrare talar:
  I en pod med Alexander Bard o Aron Flam kommer det fram att Aron skrev de texter som Pascalidou fick credit för. Hon är en sopa säger de. Och avslöjar nu vem som höll i penseln till hennes konstnärliga uttryck?

  https://www.patreon.com/posts/8710081

  Vad jag kan se daterat idag.

  Rätta mig om jag har fel?

  Gilla

 • gamgubben

  Allt har vi våra räddhågsna PK-anhängare att tacka för detta som är så långt från vad Sverige var för mindre än 50 år sedan.
  Hur de tänker vet ingen men en sak vet jag de var samma slags människor som PK-isterna som följde Hitler, ingen egen tankeverksamhet bara oppoturnism driver dem.

  Gilla

  • Truthfighter

   Nä, samma nazism nu som då! Kryddat med vänsterpopulism. Man säljer sig för att bli populär hos media, invandrarna och deras vurmare, samt bögmaffian. Allt de kretsar kring är dessa makter, i populismens och nazismens namn, mot oss äktsvenskar och oliktänkande sanningssägare. Det är där nazismen kommer in.

   Gilla

 • jhonsson

  För att återinföra ordning och reda i Sverige måste vi se till att byta ut våra nuvarande politiker. Dessa, som låter förfallet på snart sagt alla områden fortskrida och inte har så mycket kurage, att de ens vågar tala om det.
  Nästa val kan inte komma fort nog.

  Gilla

 • Truthfighter

  Galenskapen är, att de som ”flyr” hit, ska tillåtas ha inflytande över det de ”flyr” till, som är anledningen till hitflyendet borde vara, att VÅRT land, p g a bortavaron av det de ”flyende” ”flydde” från, är något eftersträvansvärt.

  Istället borde DE som ”flyr”, till fullo tvingas anpassa sig till de länder de flyr till, och HELT göra avkall på sitt. FÖRST DÅ KAN VI BLI EN FRISTAD FÖR DE SOM ‘VERKLIGEN’ flyr, och uppskattar det VI har ISTÄLLET för sitt. DETTA, SOM DET NU ÄR, ÄR VERKLIGEN HELT FEL. ATT VÅRT LAND SKA GÖRAS OM OCH ANPASSAS TILL DE VÄRSTA SVINEN.

  PÅ DET VISET FÖRDÄRVAR MAN HELA GRUNDIDE’N MED FLYKT TILL JUST VÅRT LAND OCH VÄST, FÖR DE VERKLIGT FLYENDE, FRÅN DET DE HAR DÄR NERE, SOM ÄR FÖRDÄRVLIGT, FÖR DEM SOM FLYR. ISTÄLLET FLYTTAR MAN HIT DET FÖRDÄRVLIGA, OCH INYMPAR I VÅRT LAND SOM DET CENTRALA. HELT SJUKT OCH TOTALT FÖRKASTLIGT!!!

  Länder borde istället vara statiska av fasthet i sin grundstruktur. På det skulle världen bli ett smörgåsbord för de som flyr, som då kan fly till det land som PASSAR dem bäst, som de ÄR, inte för att förändra ett väsensskilt land, som absolut inte passar dem, eller varför de flyr till dem. DETTA ÄR HELT FÖRKASTLIGT OCH SJUKT, OCH MOT ALLT VAD VETTIGT OCH MÄNSKLIGT ÄR. MOT OSS, MEN OCKSÅ DE SOM VERKLIGEN FLYR HIT, FÖR ATT VI ÄR VI! VILKET BORDE VARA DET CENTRALA FÖR DE SOM FLYR HIT, OCH INTE FÖR ATT FÖRÄNDRA VÅRT!

  Gilla

 • Mohammed

  Aftonslasktabloiden skriver;
  Aftonbladet granskar vågen av självmord bland ensamkommande barn i Sverige
  tre st av 40 000 skäggebarn är det som utgör den stora vågen självmord/självmordsförsök,det är väl lättgranskat eftersom,många av dom går på droger och har diverse psykiska åkommor ,men man försöker nog få det till att det är ålderskontrollernas fel ,vad annars?

  Gilla

 • Lena

  När en blond svenska säger samma sak….vad händer då ?

  Gilla

 • Mohammed

  Alla skötsamma invandrare tycker likadant och de flesta är urförbannade på regeringens flathet ,jag vet det eftersom jag har vänner och bekanta från Syrien Libyen Irak Iran och Libanon,och många av dom kommer att rösta på SD liksom jag ,det finns inga andra alternativ tyvärr ,jag säger tyvärr eftersom jag tycker att fortfarande finns några element inom partiet som jag inte skulle bjuda in på middag ,ena riktiga grisar ,men det finns ingen alls i 7 klövern som heller skulle platsa för där är dom alla ena riktiga svin

  Gilla

 • Mia

  Så många kloka ord, intressant läsning.

  Gilla

  • Realist

   DAGENS SAMHÄLLE en mycket bra tidning som är värd att läsa jag prenumererar på denna istf lokaltidningen som enbart är ENKELRIKTAD i sina artiklar mm.
   Dessutom finns ju PETTERSSON som täcker hela landet och är öppen för kommentarer till skillnad mot lokaltidning / SR / SVT och de flesta sk. ”kvällstidningar”

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: