Stäng

12 reaktioner på “Snart ett huvud kortare

 1. Onekligen ett viktigt tal av en ”muslim” som ser att islam måste se över vad de sprider för dynga! Många kloka synpunkter, hoppas någon muslim lyssnar och lär, de bör nu lägga sig platt och be om nåd annars kommer de att brinna i helvetes eld för all evighet utan nåd!

 2. Koranen/sharia måste reformers oh vissa texter bannas/förbjudas med livstids fängelse som straff för spridning av uppmaning till mord! Förnekelsen av förintelsen är förbjuden!!! VARFÖR inte texter ur koranen/sharia som är 100 ggr värre?? EN SKAM FÖR MÄNSKLIGHETEN!

 3. Denne ”modige” muslim som påstås komma från Australien (hans föräldrar påstås ha immigrerat) har en brittisk accent, inte ett spår av ”Australian twang” (den australiska dialekten) som han förstås borde ha om han är född och uppväxt i Australien. Han är FAKE så det ryker om det! Trist att Pettersson (eller snarare Fjärran Östernredaktionen) inte insåg att han är ett ”Monty Python” skämt!!

 4. What a muslim ! Is he for real ? He’s amazing, a miracle, are there more like him ???
  Det är första gången jag ser och hör en klok muslim, visste inte att de fanns. Imamerna i Sverige kallas för ’lärda män’ av deras trogna sammansvurna moskékunder. Ut med alla fiender och parasiter !

 5. När kommer någon muslim, eller inte, säga exakt detsamma här i vårt land?
  Jag är rädd att det inte händer under min livstid eftersom jag redan passerat medelåldern för män i Sverige.

  1. Ja det var imponerande och höra denne kloke muslim. Om vi hade en sån imam i Sverige vad mycket det skulle betyda för det klimat vi har här. Jag har aldrig hört en svensk imam ställa sig upp och fördöma dom brott som skett ute i Europa. Är man tyst då håller man med.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: