Feministiskt initiativ skändar Sverige

IDIOTER. Feministiskt initiativ fortsätter sin kamp mot världens mest jämlika man, svensken. De är inte nöjda med honom utan vill byta ut den veke och snälle toffeln mot en medeltidsgorilla från Mellanöstern. På något annat sätt går knappast att tolka det sätt de använd den svenska flaggan på sedan valrörelsen 2014. F! hatar det svenska…

-Pettersson tycker att detta visar på total galenskap, men någon kanske kan förklara vad den rosa glödlampan symboliserar.

Att F! troligen har gått över gränsen för där förståndet upphör visar att de vill ha i princip fri invandring av muslimer  samtidigt som de är emot maskulint våld och kritiserar det svenska patriarkatet men är tysta om mussarnas våld…

32 thoughts on “Feministiskt initiativ skändar Sverige

 1. Varför blev ordet ”rasist” en sådan paralysator? Avdemonisera ordet! Hellre rasist än idiot!

  • Ordet rasist tillkom som ord runt 1930 talet, av Leo Trotsky, f d Lev Bronstein. En kommunistisk massmördare. Varför hänga upp sig på
   ett ord vänstern lagt beslag på. Rasistordet blir snart lika verkningslöst som eng ”fuck”, betydande hur man nu ska använda
   ordet.

 2. Politiker jaha………….
  https://pbs.twimg.com/media/C8k2S7dXYAEVTtv.jpg:large
  Det har inte så mycket med vilken bokstavskombination de står för ……det är ett folk som vill åt snabba pengar utan ansträngning !
  Tyvärr så går det deras väg i Sverige.
  Folk som aldrig kom till tals innan de var politiker, får nu tala alltid, (pisatesterna visar varför).

 3. På förekommen anledning kommer undertecknad tillfälligt att frångå sina stränga principer och utbrista i ett motiverat:
  Förbannade pissfittor!
  Tack för ordet!
  Andreas, hjärtligt trött på det systematiserade nationsföraktet.
  (Ursäkta, Petterssons.)

 4. Tror att hon kände sig säker på en riksdagsplats vid förra valet annars är jag övertygad om att hon hade istället för ”post”, sett till att hon varit i EU !
  Vilket glassigt liv i EU,s högborg, stackars gudrun hon satsade fel !

 5. Det ända skälet för FI’s existens är för att Gudrun pissruskan Schyman
  kan hålla sig kvar vid köttgryta och en given plats på morgon soffan i SVT.
  Ingen normal funtad kvinna eller man kan ta FI på allvar. Vilket också syns i opinions siffrorna för FI

  • Självklart sa den gamla kommunisten Schyman sanningen.Fi liksom hela den stats feministiska rörelsen kommer direkt ur marxismen,så enkelt är det.

   Yuri Bezmenov om feminister

   Feminists and other leftists are useful idiots who serve only to destabilise the society. When the goal is reached, they will be ”lined up against the wall”.
   1984 interview with a former KGB agent and Soviet diplomat, Yuri Bezmenov.

 6. Nej det är väl en förutsättning för att bli medlem i
  Feministisk idioti, att man inte är riktigt klok, det är
  ju bara att ta några medlemmar som exempel,
  kakan Hermansson Gudrun Avschyman, Diamarka,
  och så vidare, ju stolligare man beter sig ju bättre
  passar man in bland dem!

 7. Nu är det VERKLIGEN bevisat, de är ta mig fan inte normala! De har hållit på och skrika sen -68 kan ingen få tyst på dom snart?!?

 8. Jag är mållös… Letar febrilt efter vad som egentligen ligger bakom detta galenskap. Är det inte möjligtvis så att de ivriga propagandister av fri invandrig av muslimska gorillor tänder helt enkelt på dem? Sexual drift är en enorm drivkraft!

  • Ja, man blir mållös när man hör dessa idioter.Och jag måste säga att dom som röstar på detta parti kategoriserar jag i samma fack.Hur har man tänkt sig att leva i ett sånt samhälle?

 9. Vore intressant att mala ner Fi och se vad som skulle komma ut i andra ändan av köttkvarnen .

 10. Hets mot folkgrupp, för det ser ut som de menar att alla Svenskar är rasister utom Fi. Liknar den totalitära tankegången, som muslimer utövar. Nämligen, de tycker att alla förtjänar att skändas eller dödas, som inte är muslimer. Liksom Fi tycker alla förtjänar att skändas ( eller dödas jag vet inte, malas ned kanske? ) som inte är med i Fi. Men var skulle feministerna komma in ifrån? Syrien? Eller från Iran pga. fjäskandet med slöjorna? Ur led verkar tiden, hoppas den blir kort till nästa val.

 11. Om man blandar blått och gult så blir det grönt. Om de vill ha regnbågsfärgerna så får de använda subtilare metoder än en våldsam köttkvarn. Färgen vitt (inte svart) kommer att erbjuda ett utbud av regnbågsfärger.
  Grönt använde profeten och det är en hyllad färg inom islam. Därför gillar de mp och c? Deras uttalade gröna prioriteringar?

  Grönt är skönt. Det är framför allt en färg som har otroligt många nyanser. Växterna domineras av denna färg. Det är en färg som vi kan använda mer i sammanhang vi tycker om. Grisar i gröna omgivningar. Osv.

  Rosa och grönt är en härlig färgkombination som regelbundet återkommer i modet.

  Rosa glödlampan? Vet inte. Gissar att den kan tyda på att deras idéer gärna ska ha ett rosa skimmer kring sig? Att de vill belysa världen med en rosa lyster? Vilket kommer att förvränga de regnbågsfärgerna de säger sig värna om?
  Men varför har de inte med svart?

  • Ja denna aviga marxism! Ju mer det går att förstöra ju bättre. Om inte med gevär så med kult(kultur appeal).

 12. Vi måste acceptera att i all population finns missväxt.
  Trösten är att de med den mångfärgade flaggan som symbol inte förökar sig.
  Om de bara kunde hålla sina problem för sig själva så skulle de inte störa omgivningen.

  De stackars kvinnorna i FI lider naturligtvis men det finns kanske hjälp?
  De skulle ju kunna ”besöka” invandrarförläggningar regelbundet så kanske de skulle få mer harmoni i sin tillvaro?
  Troligen skulle det också minska mängden våldtäkter också?
  FI skulle alltså kunna göra samhällsnytta!

  Risken att evolutionen skulle gå fel ökar naturligtvis……

 13. De där kärringarna är inte kloka någonstans! Jag är kvinna men förstår inte hur de tänker!
  Må FI aldrig hamna i i riksdagen!
  Förresten, är inte den där reklamen att skända flaggan? Straffbart? Tänk vilket liv det skulle blivit om det varit ex den Turkiska flaggan!

  • Samma här skäms å deras vägnar! Om någon frågar om jag är feminist så svarar jag alltid: -är du inte riktig eller??? Och en förklaring på det. Att de borde skämmas som inte bryr sig om de könsstympade, syra attackerade, förföljda, rädda, slagna m.m m.m flickor, unga kvinnor & vuxna kvinnor som far OHYGGLIGT illa i vårt Sverige & ute i världen!

  • Det är skillnad på kvinnor som kan tänka och dom som inte kan!
   I Sverige styr en elit landet rak in i h-vete. Det som styr och FI har en hel gemensamt. De styrs utifrån av globalister, söndra/härska
   principen.

Kommentera