Annie Lööf (C) spelar hellre rysk roulette med Sveriges framtid än förhandlar med SD

INRIKES. Annie Lööf, Center­partiets partiledare säger att det efter valet nästa år är otänkbart att stödja en minoritetsregering där Stefan Löven är statsminister, samtidigt vill Lööf heller inte samarbeta med SD, säger C-ledaren i en intervju med Värnamo nyheter i hennes hemstad. Notera möjligheten att kommentera intervjun.

– Centerpartiet säger också nej till att förhandla eller samarbeta med Sverigedemokraterna, informerar Lööf i intervjun.

Centerledaren anklagar därefter SD för att ha ”rasistiska rötter”, en ”verklighets­frånvänd politik” och för att ”dela upp människor efter hudfärg och härkomst”.

– Jag tänker inte spela rysk roulette med Sveriges framtid och släppa in sådana i värmen och regeringsmakten, säger Lööf, troligen utan att ha en aning om Centerpartiets bruna historia.

Istället hoppas Annie Lööf på en allians­regering efter valet nästa år, eventuellt med stöd från Social­demokraterna.

– Bara för att det blir en blocköverskridande lösning så behöver inte det betyda att Stefan Löfven får fortsätta som stats­minister, säger Annie Lööf.

-Pettersson vände på rubriken, för är det någon som spelar rysk roulette med Sveriges framtid så är det Centerpartiet och Annie Lööf…

30 miljoner invandrare till är inte omöjligt för Sverige säger Annie Lööf, när man lyssnar på damen känns det som rysk roulette är ofarligt i jämförelse…

43 thoughts on “Annie Lööf (C) spelar hellre rysk roulette med Sveriges framtid än förhandlar med SD

 1. Eugenecork jag tror du kan bara lugn. Yougovs och Sentio ger SD mer än 25 % i sina mätningar och placerar därmed SD som största parti! De var också sanningen nära med sina prognoser till valet 2014. De opinionsinstitut som media refererar till bommade grovt, när det gällde SD.
  Dessutom vet vi ju att både den rödgröna röran och alliansen jobbar hårt för att SD skall bli störst i valet 2018 !

  • inte lika bergis på (25%) som du…inte som
   det är nu…för det krävs 3-4 riktigt duktiga
   Border Collies, ngt som för tillfället saknas!.,)

 2. till syvende å sist hänger allt på valet 2018…inte hel-
  kört riktigt ännu (bara nästan)…får SD bara 20% då, så
  finns längre ingen räddning för Sverige…😳

   • under 30% så ere nog kört…över så
    kommer nog (?) M krypande med KD i
    släptåg…om nu c:a 45% räcker för att ta
    över?…som Landsförrädaren Fredrik
    varnade för, så lär han nog få rätt…med
    dehär om ”parlamentariskt kaos” som han
    själv va med och skapade…87:ans val av
    EU-medlemskap nog det största misstag
    Sverige någonsin gjort, de som skapade
    det träsk vi sitter i dag…vi liksom Norge
    hade redan bra Handelsavtal med både
    vänner och andra…so what 😳

 3. Annie Lööf behöver inte bry sin hjärncell mer av den enkla anledningen att Jimmie Åkesson blir statsminister i den nya regeringen efter att SD fått 60% av rösterna.

 4. Den här firade kvinnan och hennes man har beslutat att stödja marine le pen i kommande val i frankrike, nu i april och maj. Ingen av de är en rödtopp inte heller hjärntvättade, de har till skillnad från jäntan från maramö mycket lång erfarenhet hur illa ett land kan styras då fel personer sitter vid ”köttggrytorna” !
  http://en.protothema.gr/brigitte-bardot-backs-french-candidate-marine-le-pen-photos/#.WM4QtovYTtc.twitter

 5. Att Löfven fått storhetsvansinne har vi ju märkt. Och nu har han fått en konkurrent i den ständigt hånflinande Annie Lööf.
  Herre min Gud vilka egotrippade stollar!
  Och de tycker att de skall leda landet!

 6. Agent Orange, alias Annie Lööf påminner utseendemässigt väldigt mycket om en kvinnlig version av Alfred E Neuman i tidningen MAD Magazine, men mentalt sett är hon ljusår dummare. Helt otroligt att någon kan rösta på denna oikofobiska bimbo.

  • Googla på Per-Olof Sundman. Eller på Centern Nazism. Då får du veta. Det som Annie Lööf låtsas förtränga genom att hetsa mot SD.

 7. Alla politiker, så även Annie Lööf med sitt ständigt påklistrade smile, jobbar endast för sin egen snöda vinnings skull. Hur det går med Sverige struntar de blankt i. Vi har ju facit. Det är bara att titta sig omkring!

 8. Hon satsar säkert på ett samarbete med Löfven. Föregångarna till C, dvs Bondefärbundet ”kohandlade” med S redan på 50-talet och är inte att lita på. Riktiga hycklare med andra ord. Men är det verkligen en S, C, Mp och V-regering vi vill ha?
  Gud må bevara oss för detta hemska scenario!

 9. Denna knäppa varelse är … far away, bortom all räddning.
  She’s weird, discombobulated, it’s impossible to define and place her in a logical context.

  to discombobulate – svensk översättning – bab.la engelskt-svenskt …
  sv.bab.la/lexikon/engelsk-svensk/discombobulate

  • Eller som jag också brukar säga: F.U.B.B. (fucked up beyond belief). Bättre länk för ’discombobulated:
   discombobulated – Engelska-Svenska Ordbok – Glosbe
   https://sv.glosbe.com › engelska-svenska Ordbok
   discombobulated översättning i ordboken engelska – svenska vid Glosbe

 10. Är det någon som för verklighetsfrånvänd politik, så är det Annie Lööv. -En påläggskalv av släktskap, fostrad av politiker och som aldrig varit ute i verkligheten.

 11. Centerpartiet är ett av de partier, som har stor skuld till det förfall Sverige av politiker nu tvingas att genomgå. Jag minns, när Annie Lööf på ett centermöte för några år sedan stod i talarstolen, viftande välkomnande med armarna och triumferande ropade:”När de andra (dvs SD) säger åk hem, då säger vi i Centerpartiet kom, kom, kom! Nu har dom kommit Annie Lööf. Kanske du nu i stället kan tala om var de skall bo, gå i skola och med vad de skall arbeta.
  Minns detta, när det är dags att rösta! Ingen röst på C!

  • Olofsson
   Det var väl hon som sade att de var bättre utbildade än svenskarna
   Hon kanske tänkte på sig själv?
   Hennes yrkeserfarenhet innan politiken bestod väl i arrangera en syjunta

 12. Hur kan nån vettig människa ens tänka på att rösta på denna urblåsta rödluva ?

 13. Bondeförbundet var Centerpartiets namn innan namnbytet 1957 till Centerpartiet.

  Ur bondeförbundets partiprogram från 1933.
  ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande
  mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda flyktingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.”

  Vem har nazistiska rötter Annie Lööf?

 14. förstår egentligen inte varför VI (våra talespersoner)
  traktar efter att sitta med i 87:ans Sandlåda, låt ist barn-
  rumporna hållas…det är föräldrarna (väljarna) som en
  vacker dag ”själva” kommer få bita i det sura äpplet å
  då inse deras telningar i Sandlådan fört dem bakom
  ljuset med feta lögner…sådana föräldrar, sådana barn

 15. Hon är en psykologisk gåta. Det sägs att hon hade toppbetyg i alla ämnen i skolan. Ändå vill hon ta hit ytterligare 30 miljoner immigranter. Vi har en sjukvård, polis och skola som går på knäna. Denna ekvation går inte ihop

 16. En röst på Centern och Annie Lööf är en säker röst på jihadism, sharialagar och svenskens utrotande. Hennes föregångare Maud Olofsson som lät Vattenfall skänka bort 90 miljarder av kundernas pengar och vägrade komma till KU och förklara sig. Centern som under åtta år gjorde som Reinfeldt bestämde och nu står vi där med olösliga problem. Det hen Lööf inte begripit är att hon för en extrem vänsterpolitik.
  Centern borde byta namn till nya Grönsakspartiet Kommunisterna.

 17. Intressant att Annie Lööf inte vet mer om sitt eget partis historia, men låt oss upplysa henne (och alla andra)

  Enligt centerns tidigare partiprogram:
  ”skulle partiet kämpa mot ”inblandning av mindervärdiga utländska raselement” och skydda ”folkmaterialet” mot ”degenererade inflytelser”

  Det framhölls att en ’sund’ och ’rasren’ bondebefolkning utgjorde svenska folkets grundstomme.

  Bland Centerns grundare fanns den antisemitiske propagandisten Elof Eriksson, som hade intima kontakter med nazisterna i Tyskland.

  Otto Wallén, även han en inflytelserik figur i partiet, talade på nazistiska möten och förklarade 1939 i riksdagen att han var stolt över att vara antisemit.

  Bondeförbundet var under denna tid, då till och med Högern tog avstånd från Nazismen, det mest rasistiska och judefientliga partiet av alla Sveriges riksdagspartier.

  Bara ett par exempel.

  Har vi läst/hört att de s.k. journalisterna i gammelmedia ställt frågor till Lööf om detta?

 18. 30 miljoner? Låter som Afghanistan? Det är billigare att skeppa alla centerpartister dit?

 19. Innan deltagarna fick vara med och dansa i let’s dance behövde de genomgå en läkarundersökning.
  Det vore det minsta man kunde begära av de som är politiker. En sinnesundersökning som standard för att överhuvudtaget få delta i debatter och ett absolut krav för att ha riksdags- och regeringsplatser? Och en miniminivå avseende matematik- och ekonomikunskaper?

  Vilka galningar som helst kommer in som det är idag.

 20. Centerns invandringspolitik, att ta emot 30 milj invandrare, är verkligen världsfraanvänd. En röst paa Centern är därför verkligen att spela roulette med Sveriges framtid.

 21. Jag undrar om det inte är fröken själv som är GRAVT verklighetsfrånvänd! Läser hon inte alla dessa horribla historier om gruppvåldtäkter, rån på alla från 5-åringar till 90-åringar? Eller är det partisekreteraren som utgör ett filter? Så många frågor men ännu färre svar….

Kommentera