Stäng

Tack för kryphålet……..

När lagen om maskeringsförbud på fotbollsmatcher klubbades igenom med undantag för religiösa huvudbonader kunde vi förutse vad som skulle hända. Det kunde inte Ygeman. Nu har det hänt. På AIK-matchen kom ett helt gäng supportrar i niqab med bara ögon som syntes.

Tidigare på Petterssons skrev vi exakt om detta, synd att inte Ygeman läste och följde det goda rådet. Det är ett hån mot både oss och rättsväsendet att inte våga stifta lagar som är värda namnet. Ingen skillnad på fotbollsarenorna. De s.k. supportrarna är lika maskerade som tidigare och  Aftonbladet ser humor i det.  Det är inte roligt utan bara tragiskt att Sverige krälar så för muslimerna att de inte kan stifta lagar mot huliganer.

adf849f3-4bf8-4285-abb8-480f8b9b4589

Bild lånad från Aftonbladet också

19 reaktioner på “Tack för kryphålet……..

 1. Det har blivit så många kryphål i lagarna så man undrar ibland om det inte är medvetet?

 2. Detta är betecknande för den sosse-regering vi har nu. De är inte kapabla att stifta lagar som håller. Ta t ex tiggeriförbudet där det redan finns lagar som skulle kunna användas eller nu åldersregistreringen av ensamkommande barn. De kan inte säga ja eller nej utan förbud och lagar de kommer med är så fulla av undantag och kryphål så de blir värdelösa.

  En väljare som idag röstar på S kan inte ha den blekaste aning om vad de kan vänta sig av Löfven om han blir omvald. Liknar snart rysk roulette.

 3. Våra makthavares naivitet tycks helt sakna gränser!
  Och varför detta ständiga krypande och undantag för islam?

 4. På mitt bankkontor får man inte komma in med MC-hjälm. Det skulle ju kunna vara en maskerad rånare. Eftersom man numera inte hanterar åtkomliga kontanter så torde väl denna risk vara tämligen överspelad. Men det går tydligen bra att komma in med burka eller niqab. Var finns logiken?

 5. Politiker: en person som inte fått någon speciell utbildning utom att denne är duktig på att uttrycka sig verbalt. En politiker ska helst inte ha en egen åsikt utan rätta sig efter sin politiske överordnad.
  Omkring 75% av Sveriges politiker skall utropa rasist till politiker med annan uppfattning om vad som är bra för Sverige vad gäller folkförflyttning.
  En politiker ur de ovan nämnda 75% måste vara beredd att arbeta hårt vart fjärde år oftast med något de inte tror skall gynna landet utan dem själva.
  En politiker tycker inte, utan tänker, ett ord de flesta inte förstår innebörden av.

 6. Så fick de nytt namn.
  aik-muslimerna, har de bönerum i omklädningsrummet ? Kommer de att kräva bönerum på bortamatcher?

 7. Det var väl bara landets politiker som inte kunde förutse, vad som skulle hända. Otroligt helt enkelt.

 8. Politiker är intelligensbefriade i alla fall de som kravlat upp till regeringsnivå och där kämpar förtvivlat på sin primitiva intelligensnivå för att behålla makten, lönen och hela härligheten🤑
  Och vi låter dem göra det😂

 9. Niqab och burka kallas de plagg som täcker ansiktet men det bärs bara av kvinnor så vakterna får väl ta fram sekatörerna och göra om supportrarna till muslimska höns…

 10. Oklart hur politiker tänker? De tycks sakna vissa grundläggande synapser som bidrar till en logisk helhetsbild?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: