7 thoughts on “ReklamProfessorn kommenterar

 1. Dessa förläggningar är bara vilande terroristceller innan 2018 kommer det att vara inbördeskrig med början i Malmö, Göteborg och Stockholm.

 2. Frågan är om de kvinnliga poliserna ”agerar” efter eget förstånd eller om det är direktiv från högsta ort. När man läser att ”rättsväsendet” släpper mannen efter förhör så vet man att denna dårskap kommer från högsta ort. I ett normalt land så hade idioten förpassas utanför gränsen. Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

 3. De flesta kvinnliga poliserna är ju av naturen lite nättare och finare skapade än männen. Tack och lov för det. Därför skall de inte utsättas för situationer som ovan. Det är fullständigt onödigt. Om de haft elpistoler, hade de enkelt kunnat golva den ”nyanlände”. Folk av hans slag behöver vi inte här i Sverige och framför allt behöver det inte daltas med dem. Han har med all tydlighet själv bevisat, att han inte hör hit.
  Returbiljetten till platsen han kom ifrån borde vara en självklarhet.
  Men i det bisarra Sverige är det tyvärr inte så. Han skall i stället försörjas och få gå före i bostadskön och få gratis sjuk- och tandvård. Lönsamheten på dessa figurer torde vara enorm.
  Tack Löfven & Co!

  • Jag är inte alls säker på att dessa poliser hade fixat situationen om de haft elpistoler.
   Inge bra att skicka ”dialogpoliser”, när man behöver äkta vara.

Kommentera