Stäng

Du Steffe stasmistern du har ett problem

Ja jag vet att du har inte bara har ett problem, du har väldigt många, tar man in Miljöpartister i regeringen så får man väldigt många problem.  Är man sen så korkad att man väljer ministrar efter religion och hudfärg istället för kompetens så har man som du problem. Men det är inte det jag vill göra dig uppmärksam på.

Om ett och ett halvt år så är det val till riksdagen, å det vill du väl göra bra resultat i? Men men det är TVÅ (2) säsonger för ”Åkessons valarbetare”, ja de entusiastiska våldtäckare som du o Fredrik importerat. Hur många väljare tror du går till SD efter varje våldtäkt? 10 – 100 – 1000 eller ändå fler?

Javisst, en del Svenskar våldtar också, men där har ju PK media med X pressen o Aftonblaskan i täten lagt krokben för sig själva, efter att de kallade ett gäng Sudanesiska våldtäckare för ”Svenskar” så är det knappast nån som tror att det är ”riktiga Svenskar, även när det är riktiga svenskar, så röster till Åkesson då också!

Även när pk media kallar våldtäckarna för: Göteborgare, Boråsare, Sörmlänningar eller ”kamratgrupp” så är folk övertygade om att det är dina importerade mörkhyade  ”barn” som är de skyldiga! Mer röster till Åkesson!

Med våren så kommer också våldtäkts säsongen ,  du vet saven stiger, o svenska flicka blir ändå vackrare och oemotståndliga, dessutom mer lättklädda. Mycket mer inspirerande att våldta på grön o fin gräsmatta än i en blöt snödriva!

Som en vis man i Nyköping sa: när ”petterNiklas” står så är halva förståndet borta! Å har man då inte så mycket förstånd från början så går det som det går!

Du kanske ska fundera på nåt förebyggande?  Sätta dem i ”inhägnat” område? Fast ”inhägnat område” kanske inte låter så bra? För tankarna till MordKorea, inhägnat område nummer 1, inhägnat område nummer 2 osv. Ger inga bra vibbar.

Läger är väl heller inte bra i sammanhanget, de vänsterpartistiska ikonerna Mao,  Stalin  och Hitler har ju gett ”läger” dåliga vibbar, du vet utrotningsläger å sånt som dom sysslade med.

Man skulle ju kunna namnge de ”inhägnade områdena” efter närliggande byar, men då får du se till att inte placera dem nära Kroknäs eller andra byar med namn som kan uppfattas som olämpliga i sammanhanget!

Hage kanske är det bästa att kalla dem? Låter inte det bra? Du vet, man har olika hagar för olika sorter, tex  kohage, hästhage, fårhage. Säkert lättare för miljöpartisterna att acceptera, o drar du sen till med att elen i stängslen skall vara miljövänlig och återvinningsbar så kommer MP att jubla åt förslaget.

Fast du är ju som vanligt sent ute, så du hinner nog inte få till hagarna och få in våldtäkarna i dom  tills våldtäkarna har högsäsong. Så kanske en snabb lagstiftning om att alla Svenskar av honkön mellan 6 och 90 år alltid måste ha de Tyska antivåldtäktskalsongerna på sig när de går ut?

Anti Våldtäkts Kalsonger med inbyggt alarm

Nått behöver du göra för att hindra de invällande våldtäktarna att värva röster åt Åkesson!

14 reaktioner på “Du Steffe stasmistern du har ett problem

 1. Det hade kanske varit mera verkningsfullt om rikspolischefen Dan Eliasson hade delat ut dessa Anti Våldtäkts Kalsonger än hans verkningslösa plastarmband.

 2. Ett GIGANTISKT problem, kan inte lösa en massa andra vidriga problem. Jag menar, skulle vi lösa dessa mycket allvarliga problem, GÅR DET INTE att lämna problemlösningen till orsakskällan. Det är som i ”GROTESKO”, där man hämtar in ”gla’a goa gubbar”, från Göteborgs 70-tal. SÅ är de ”våra” dagens politiker i förnuft och beslutsfattande. Men man borde göra en tidsresa, och hämta in de rejäla politiker, som fanns då, förutom Palme och Hermansson. Det är DET ENDA, som skulle lösa problemen. Men det är ju omöjligt förståss såklart. Men tanken är god! Det närmaste vi har idag är SD. Ja DET ENDA, idag. FÖR NÄRVARANDE!

 3. Fjärran ÖsternRadaktionen har lite fel, när den påstår att Steffe har ett problem. Steffe har massor av problem men inser själv inte detta.

 4. ”När petterNiklas” står så är halva förståndet borta!” finns en fortsättning
  När förståndet kommer tillbaka är halva petter-Niklas borta

 5. Det finns nog inget kvar som kan rädda honom kvar vid makten.
  Vår nästa statsminister heter Jimmi Åkesson!

  Vi måste få en ny syn på vårt fosterland.
  Vi kan inte acceptera att muslimerna ockuperar område efter
  område i Sverige utan att Sveriges regering gör något.
  Tiden för socialismen är slut.
  Vi måste få Sverige svenskt igen.
  Alla muslimer är muslimer.
  Pettersson hade för en tid sedan en tabell, som visade
  hur samhällen förändras vid olika %muslimer i landet.
  Möjligen kan vi behöva se den igen. Jag har den sparad.

  1. Politiker: en person som inte fått någon speciell utbildning utom att
   En politiker ur de ovan nämnda 75% måste vara beredd att arbeta hårt vart fjärde år oftast med något de inte tror skall gynna landet utan dem själva.
   En politiker tycker inte, utan tänker, ett ord de flesta inte förstår innebörden av.

   1. 7-politiker: En svårartad form av diareé som kommer från alla kroppsöppningar, utan pardon. Mycket svårt att värja sig från denna flodvåg. Kräver skyddsutrusting av kraftigaste slag (tankeverksamhet).

Kommentera

%d bloggare gillar detta: