Stäng

SVT vägrar hjälpa åklagare efter Hallsbergsupploppet

INVANDRARVÅLD. I början på mars skrev vi om upplopp med stenkastning på en skola i Hallsberg. Sveriges Television var snabbt på plats och kunde dokumentera upploppet. Åklagaren som utreder ärendet har bett SVT om det opublicerade materialet för att på ett korrekt sätt kunna väcka åtal mot de skyldiga, men statliga SVT vägrar att hjälpa till.

Den 24 mars beslutade därför tingsrätten att materialet ska lämnas ut men nu har SVT överklagat beslutet till hovrätten. Anledningen är att ett utlämnande skulle försvåra SVT:s möjligheter att fullfölja sitt publicistiska uppdrag. SVT:s trovärdighet skulle riskeras om man hjälpte samhället genom att lämna ut det material som man undanhållit tittarna.

”SVT vill också betona skillnaden mellan publicerat och opublicerat material. Vad SVT publicerar, och inte publicerar, avgörs av publicistiska riktlinjer, policyer och villkor och för SVT:s trovärdighet är det mycket viktigt att vi kan kontrollera vilket material som görs tillgängligt”, skriver Albert Svanberg, chef för SVT Programetik, i överklagandet till hovrätten.

-Pettersson noterar att SVT som så ofta ställer sig på de kriminellas sida mot folket.

Du som inte vill bidra till SVT:s politiska journalistik och försök att lura det svenska folket kan säga upp din tv-licens. Det är enkelt och görs genom att du följer den här länken.

8 reaktioner på “SVT vägrar hjälpa åklagare efter Hallsbergsupploppet

 1. SVT representerar globalistregimens optimala instrument för propagandistisk verksamhet och det publicistiska uppdraget tillika trovärdigheten är sedan länge förverkad. Denna enfaldiga och obstinata vägran att bispringa ordningsmakten kan med fog betraktas som en medveten och subversiv handling till skada för den i flera avseenden skadeskjutna rättsstaten.
  Andreas.

 2. Det är allment kent att svt s medarbetare består av kommunister o sossar o miljöpartister.ca 80% Tror att dom flesta Svenskar har lärt sig att ta all information om invandring tas med en nypa salt…………..

 3. Vad är det för bananrepublik vi lever i????Om statsmakten begär information,deras förbannade skyldighet att lämna ut det.Vad är det för trams.Dom kan stänga svt, ingen saknar dom jävla kommunistnazist tv.Tack för mig Er :Adolf

 4. Ett nytt lågvatten märke i Nordvästkorea!

  http://www.hallandsposten.se/n%C3%B6je-kultur/vill-visa-den-sanna-sverigebilden-1.4217815

  Man får ju hålla tummarna att det bara är ett aprilskämt, men tyvärr är det väl inte så! Politrukerna i gamla DDR måste vara gröna av avund!

  ”Ett hundratal fotografer, flera av dem prisbelönta, kommer under sju dagar i vår att resa runt i Sverige och bland annat besöka sjukhus och danslokaler för att på olika sätt skildra en vanlig svensk dag, oavsett om den är grå och lite trist, eller varm och alldeles underbar. Därefter sammanställs deras bilder i en påkostad fotobok som trycks i både en svensk och engelsk upplaga, och om pengarna räcker planeras även en utställning med de bästa bilderna.”

  Åka runt i Sverige och fotografera platser som inte har med läget i förorten att göra för att sprida en falsk bild av hur det ser ut, lärjungen har blivit den nya mästaren, Nordkorea måste ju följa utvecklingen med spänning!

  Varför inte åka till förorten en kväll och bevisa att Trump hade fel?

  Alla som blir våldtagna, misshandlade och utsatta för stenkastning måste ju känna en enorm tröst i att veta att det är lugnt någon annan stans!

  MIG 68:an som har skrivit artikeln ställer naturligtvis som vanligt inte en enda kritisk fråga utan stämmer bara in i halleluliakören med sin falska stämma!

  Ps. Passa er för vad ni riktar kameran mot på sjukhusen, då dessa ibland förvandlas till krigszoner och verkligheten kan komma er för nära!

  1. Testa att fotografera vid Malmö sjukhus efter det att det varit en gängskjutning i Malmö… hundratals galna invandrare som storbråkar, vrålbölar utanför och försöker ta sig in i sjukhuset.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: