Stäng

Upplopp med stenkastning på skola i Hallsberg, stöld av polisbil och knarkhandel

INVANDRARBROTT. En omfattande polisinsats pågår just nu vid Alléskolan i Hallsberg. Sten ska ha kastats mot polisen och även SVT:s team på plats har drabbats av stenkastningen. – Polisen har omhändertagit ett gäng ungdomar, säger SVT:s reporter Anders Nord.

– Men en annan gruppering maskerade ungdomar, lite längre bort, har ropat mot polisen och kastat sten. Insatsledaren gav då order om att polisen skulle sätta på sig hjälmar och närma sig ungdomarna, som då sprang från platsen. Sammanlagt uppskattar Anders Nord att ett 15-tal personer ska ha orsakat upploppet.

Polisen uppger att de har gripit ett antal personer. – Just nu pågår transport av ett antal gripna till polishuset. Vi letar vidare med att försöka identifiera fler som kan tänkas misstänkas för brott, säger Stefan Dangardt, polisens presstalesman.

Stefan Dangardt har ingen information om att någon person ska ha kommit till skada. –Nu har vi ett tiotal gripna för våldsamt upplopp, säger polisens insatschef Mats Öhman till SVT:s teams om är på plats. Det var även bråk på skolan i fredags. 

Läs mer på SVT…även på Örebro Tribune

-Pettersson har ingen information om vilka ”grupperingar” som bråkar och kastar sten, men man kan spekulera att några av nedanstående ”grupperingar” inte trivs med varandra…

Modersmål erbjuds för närvarande i

Arabiska
Bosniska
Kurdiska
Romani
Ryska
Karen (är ett etnisk folkslag med mongoliskt ursprung, som lever i Burma och Thailand).
Burmesiska
Lettiska
Polska
Thailändska

…om det förekommer modersmålsundervisning på svenska är jag inte klar över…

Om Hallsberg på bloggen

Video, babbarna i Hallsberg stjäl en polisbil och polisen springer efter

 

55 reaktioner på “Upplopp med stenkastning på skola i Hallsberg, stöld av polisbil och knarkhandel

 1. Är ni säkra på att det inte var Steffe Löfven som sympatistal polisbilen?

  1. Stearinljus är svenskingarnas hemliga vapen, ett universellt sådant, som kan användas till allt möjligt och omöjligt. Det finns inget vapen, som asylanterna fruktar mer än di fege dumsvenskarnas stearinljus.

 2. Det verkar som om nästa mellanösternkrig kommer att utspelas på svensk mark. Vi infödingar har bara att titta på. Gratulerar!

  1. Titta på? Vad är det för drömscenario! Vi kommer att befinna oss mittemellan dom stridande och få skit från bägge håll!

 3. Ännu en samling av utmaningar? Ensamkommande utmaningar är tydligen extra resurskrävande?

  Var är deras jävla föräldrar nånstans?

 4. Att gotlänningarna var duktiga på att kasta varpa. Det visste jag.

  Men att ”närkingarna” var såna hejare på att kasta sten, visste jag inte.

  Tänk vad man lär sig om, sina olika ”landsmän”, runt om i Sveriges alla landskap.

 5. Enligt PK ÄR svenska gränsen stängd, ändå vällde det in 1751 st asylsökande bara under februari !!!!!! Undra hur många av dem som är kriminella bedragare med falska pass ????
  Klockan är fem i Tolv !!!!!! Dags att STÄNGA gränsen på RIKTIGT !!!!!!

 6. Det man läser om i skitablån AB under en dag typ kvinna våldtagen ,skottlossning med döda ,mord lurat försäkringskassan kört in bil genom skyltfönster smach and grabb upplopp barnäktenskap allt härrör till blattarna och det ser likadant ut varje dag och detta fortsätter man att importera mot svenska folkets vilja ,vad fan är det frågan om ?

   1. Mot svenska folkets vilja, nja, 87% röstade väl för det här vansinnet sist och 75-80% beräknas rösta för att det skall fortsätta 2018!

 7. Mångkultur = se till att alla de folkslag som inte kommer överens i mellanöstern får trängas ihop på samma plats här istället.
  De verkar inte komma överens här heller men de har fått en ny gemensam fiende: den svenska polisen.

 8. Hur ska de rädda min pension när de sitter i häktet?
  Verkar snarare som om min pension (det jag har betalat in) nu äts upp för att täcka kostnaderna för polis, rättsväsende i övrigt, det som slagits sönder etc.

 9. He he heee blev polisen av med ännu en bil ,snacka om respekt för ordningsmakten och inga kopplingar med invandring ?babbarna förolämpar hela det svenska samhället medans makten suger på tummen och tittar åt ett annat håll,hur länge skall detta få fortsätta

  1. Inga kopplingar till invandrare mässar alla politiker journalister och vänster packet ,det finns en video på nyheteridag där det helt klart framkommer att det är babbejävlar hela bunten den här gången och alla andra gånger också det finns video upptagningar på alla upploppstenkastningarbilgrillningar och det är bara blattar och endast blattar på alla filmer och alla bilder men inget samband kan ses mellan upploppstenkastningarbilgrillningar och invandrare
   vilka jävla teflonskallar
   BYT REGERING NU

 10. Säg inte att det är Hans, Stefan, Johan , Mats och Erik som
  Har varit Dumma igen 😎

 11. Nu får ni ge Er, det syns ju på bilderna att det är en blåögd lintott som polesen har gripit,:-) (ironi)

 12. Det blir lätt så här när man tar folk från klansamhälle och blandar dem med folk från andra klansamhällen. Även inom respektive klansamhälle finns månghundraåriga konflikter som det är naivt att tro att de försvinner bara Öresundsbron passeras i nordlig riktning. Ungefär lika dumt att tro att svensken blir klanmedlem genom passage i motsatt riktning.

 13. VILKA ”UTMANINGAR” SÄGER SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE!
  Detta måste ha med ”rasismen” att göra och det är troligen ”äldre vita mäns fel!”
  I Sverige är det fult att vara äldre vit man trots att vita män är planetens framgångsrikaste människor, vi tom uppfann hjulet och vi ser så förbannat bra ut också men skönhet ska inte framhållas när det gäller män och görs det i Sverige så det ”feminiserade” män eftersom de politiskt korrekta tycker att ”maskulinitet” är motsatsen som de politiskt korrekta står för….! Kvinnor är vackra, tittar gärna på kvinnor, bilderna som levereras har oftast fokus på sex, skönhet, ytlighet. Nog om detta av Ricke!
  UTMANINGAR har politikerfrälset skaffat så det räcker, det är som om alla normala krav på individen är som bortblåsta, annat när jag växte upp då var myndigheterna dryga och jävliga mot oss etniska svenskar och vi fick aldrig något gratis, det fanns inte på kartan att samhället skulle ställa upp med gratis bostäder exempelvis och hyran fick vi betala själva….
  Nu är vi hatade äldre vita män i det mångkriminella fiaskot som heter Sverige och som vi kommer att få fly ifrån inom 10-20 år på grund av politikerfrälsets ansvarslösa dårskap och massinvandringspolitik! RÖSTA BORT FANSKAPEN 2018!!!!

 14. Ännu en statistikstapel som skjuter i höjden. Vilken minister ska bli först att förneka?

  Kostnaden för detta borde dras av på ansvarig minister arvode/lön?

 15. Gymnasium? Ensamkommande? Är det inte denna grupp som utbildningsministern identifierat som särskilt mån att värna? Det blir väl efterverkningar för polisens del om de tillintetgör ungdomarnas drömmar?

  Vi har lyckats locka till oss all världens konflikter?

  Inte konstigt att världen nu frågar sig om våra ”ledare” rökt på?

  Det blir jobbigt med intygsblocket framöver?

 16. Tio gripna och sedan?
  Det var nog fler inblandade men hur vill man försöka förhindra att dessa personer inte gör samma sak eller andra brott igen?
  Risken är stor att de blir till last för samhället hela sina liv, kanske också deras efterkommande, och aldrig kommer att bidra positivt till samhället.
  Hur tror man sig kunna ändra på denna i många fall troliga prognosen?
  Terapi och morötter eller fängelsestraff. Saken är den att när problem blir vidspredda (i antal och omfattning) finns det igen stat i världen som har pengar nog att ta tag i detta, vare sig det innebär att låta de hållas eller spärras undan.
  Den totala samhällskollapsen är förprogrammerad och den kommer närmare för varje dag.
  Låter detta pessemistiskt? Snarare realistiskt i mina ögon.

 17. Det är inte klokt så mycket barnen lär sig i de svenska skolorna nuförtiden tiden.

 18. Intressant och nyttigt för SVT:s medarbetare att få ta del av det mångkulturella samhälle dom är så angelägna att propagera för.
  När vi andra har påtalat liknande händelser har vi alltid blivit bemötta av rasistanklagelser.

  1. Vad är det för rasister som SVT skickat dit? Om de inte uppfört sig provocerande så skulle de snälla barnen inte kastat stenar på dem. Fy skäms SVT!

 19. Det verkar vimla av flyktingar från Polen, Lettland, Thailand, Burma? Ryssland, Bosnien i just Hallsberg, självklart finns det inte modersmålsutbildning i Svenska, eftersom ZZåZZarna i Hallsberg inte är rasister

 20. Det är bara en tidsfråga innan etniska Svenska få gå på ”HEMSPRÅKS UUNDERVISNING” Svenska ersätts allt mera med Rinkeby Svenska.
  Det bli nog vi äldre som få gå på Hemspråksundervisning.

 21. Kommunisterna, AFA, EXPO o Dror är på väg till Hallsberg i ilfart för att demonstrera mot Svenskar och SD i synnerhet, grattis PK, det bästa är att det kostar ingenting, bara ursvenskar kostar.

 22. Årets PK-ord /dvs mellan-raderna-tolkning-på-DDR-vis/: ”grupperingar”.
  Alla vet vad som menas, men ingen får lov att säga det.

 23. sverje är som en jättelik dammsugare som sugar upp allt skit från hela världen och sedan dumpar det ner på ett av de fredligaste folkslagen i världen. Vilket barnunge som helst kan räkna ut att det är gjort med avsikt!

 24. Kom igen nu allihop och sjung med i ”lyckolandet vi som bor här och kan det…” så blir det så fint och gosigt och men kan prata om relationer i TV.
  Hela PK-eliten sjung och var multi kulti sjung tills huvudet lämnar kroppen till Alahu Akbar!!
  OBS! Ironi

 25. Dessa närkingar, så har de hållt på genom alla tider!!!, men kom ihåg PK-sektens tredje bud, att detta har inget med invandring att göra. Sannolikt måste man istället söka orsaken genom att lägga ett genusperspektiv och hitta samband med patriarkala strukturer i samhället.

 26. Är väl ingen mening att skriva om det, Pettersson raderar ändå hejvilt bland kommentarerna.

  Förstå att vi står vid skiljeväg. Nu ska det bestämmas hur Swerige skall vara format.

  1. Ja, jag kan konstatera att du har rätt. Jag vill ge en eloge till Petterson som ändå fört fram så många bra infallsvinklar på viktiga ämnen och exponerandet av delar eller i alla fall symptomen på den ondskefulla sjukdom som härjar vår värld. Men så fort man berör den verkliga ondskan, kalla den Satan, Lögnen, ljugaren eller vad du vill och de största lögnerna och framförallt Bluffen så är det som en reflex á la Pavlovs hundar och då ska det tystas, cencureras och raderas. Hur ska vi kunna göra oss fria från sjukdomen om man bara får behandla symtomen? Att inte slåss mot den är att stödja den. Fler och fler förstår ju tack vare internet vilka det är vi inte får kritisera.

  2. Upplysningsvis så raderar Pettersson inte hejvilt bland kommentarerna.

   Idag har jag inte raderat något. Det som ibland raderas är uppmaningar om våld och hot. Väldigt ovårdat språk och konspirationsteorier om judarna. Det får ni hålla på med någon annanstans.

 27. Dessa ska inte köras till polishuset utan till närmaste flygplats för vidare transport till deras hemland. Sluta med daltet.

   1. Konfiskera högvinsterna från pensionsräddarnas lönsamma verksamheter … d v s även avkastningar från deras kriminella aktiviteter.

    Gäller både retroaktiva vinster historiskt samt kommande topp-förtjänster som skapas framöver enligt affärsplaner för framtida business.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: