Upplopp med stenkastning på skola i Hallsberg, stöld av polisbil och knarkhandel


INVANDRARBROTT. En omfattande polisinsats pågår just nu vid Alléskolan i Hallsberg. Sten ska ha kastats mot polisen och även SVT:s team på plats har drabbats av stenkastningen. – Polisen har omhändertagit ett gäng ungdomar, säger SVT:s reporter Anders Nord.

– Men en annan gruppering maskerade ungdomar, lite längre bort, har ropat mot polisen och kastat sten. Insatsledaren gav då order om att polisen skulle sätta på sig hjälmar och närma sig ungdomarna, som då sprang från platsen. Sammanlagt uppskattar Anders Nord att ett 15-tal personer ska ha orsakat upploppet.

Polisen uppger att de har gripit ett antal personer. – Just nu pågår transport av ett antal gripna till polishuset. Vi letar vidare med att försöka identifiera fler som kan tänkas misstänkas för brott, säger Stefan Dangardt, polisens presstalesman.

Stefan Dangardt har ingen information om att någon person ska ha kommit till skada. –Nu har vi ett tiotal gripna för våldsamt upplopp, säger polisens insatschef Mats Öhman till SVT:s teams om är på plats. Det var även bråk på skolan i fredags. 

Läs mer på SVT…även på Örebro Tribune

-Pettersson har ingen information om vilka ”grupperingar” som bråkar och kastar sten, men man kan spekulera att några av nedanstående ”grupperingar” inte trivs med varandra…

Modersmål erbjuds för närvarande i

Arabiska
Bosniska
Kurdiska
Romani
Ryska
Karen (är ett etnisk folkslag med mongoliskt ursprung, som lever i Burma och Thailand).
Burmesiska
Lettiska
Polska
Thailändska

…om det förekommer modersmålsundervisning på svenska är jag inte klar över…

Om Hallsberg på bloggen

Video, babbarna i Hallsberg stjäl en polisbil och polisen springer efter

 


55 responses to “Upplopp med stenkastning på skola i Hallsberg, stöld av polisbil och knarkhandel

 • SVT vägrar hjälpa åklagare efter Hallsbergsupploppet | Petterssons gör skillnad!

  […] I början på mars skrev vi om upplopp med stenkastning på en skola i Hallsberg. Sveriges Television var snabbt på plats och kunde dokumentera upploppet. […]

  Gilla

 • assad - en babba

  Jag tycker att polisen är rasister eftersom dom åkte ditt.

  Gilla

 • assad - bomber och våld

  Är ni säkra på att det inte var Steffe Löfven som sympatistal polisbilen?

  Gilla

 • Sverige är lugnt och säkert | Petterssons gör skillnad!

  […] I går skrev vi om upplopp med stenkastning vid skola i Hallsberg, stöld av polisbil och knarkhandel. Idag är det känt […]

  Gilla

 • Truthfighter

  LÄS DET HÄR:

  https://petterssonsblogg.se/2017/03/07/aldres-undernaring-bor-bli-valfraga-2018/

  Ett tips, om att kunna göra något åt skiten och det totala förfallet, som detta inlägg vittnar om. I alla fall en början på VÅR resning mot vänsteretablissemanget.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Skönt, nu kan man lugnt luta sig tillbaka! Kyrkan i Hallsberg skall hålla en mässa och där tända ett ljus!

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/efter-upploppen-kyrkan-haller-massa

  Det är ju så naivt, så till och med Jesus som predikade att man skall vända andra kinden till, måste skämmas!

  Gilla

  • ebbe olsson

   Stearinljus är svenskingarnas hemliga vapen, ett universellt sådant, som kan användas till allt möjligt och omöjligt. Det finns inget vapen, som asylanterna fruktar mer än di fege dumsvenskarnas stearinljus.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Såg inslaget i Stasitelevisionen och dom måste snarast få bättre utrustning för det var hemskt vad zoomen på kameran fungerade dåligt!

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/upplopp-pa-skola-i-hallsberg

  Gilla

 • eva

  Det verkar som om nästa mellanösternkrig kommer att utspelas på svensk mark. Vi infödingar har bara att titta på. Gratulerar!

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Titta på? Vad är det för drömscenario! Vi kommer att befinna oss mittemellan dom stridande och få skit från bägge håll!

   Gilla

 • Hönsmamman

  Ännu en samling av utmaningar? Ensamkommande utmaningar är tydligen extra resurskrävande?

  Var är deras jävla föräldrar nånstans?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Att gotlänningarna var duktiga på att kasta varpa. Det visste jag.

  Men att ”närkingarna” var såna hejare på att kasta sten, visste jag inte.

  Tänk vad man lär sig om, sina olika ”landsmän”, runt om i Sveriges alla landskap.

  Gilla

 • rannug

  Det här bevisar väl att de inte trivs här och vill hem till djungeln eller öknen eller kanske att de vill jobba i ett stenbrott? Från ord till organisation http://www.facebook.com/GustavWasasfolk

  Gilla

 • Ingemar

  Enligt PK ÄR svenska gränsen stängd, ändå vällde det in 1751 st asylsökande bara under februari !!!!!! Undra hur många av dem som är kriminella bedragare med falska pass ????
  Klockan är fem i Tolv !!!!!! Dags att STÄNGA gränsen på RIKTIGT !!!!!!

  Gilla

 • Mohammed

  Det man läser om i skitablån AB under en dag typ kvinna våldtagen ,skottlossning med döda ,mord lurat försäkringskassan kört in bil genom skyltfönster smach and grabb upplopp barnäktenskap allt härrör till blattarna och det ser likadant ut varje dag och detta fortsätter man att importera mot svenska folkets vilja ,vad fan är det frågan om ?

  Gilla

 • Kattsand

  Mångkultur = se till att alla de folkslag som inte kommer överens i mellanöstern får trängas ihop på samma plats här istället.
  De verkar inte komma överens här heller men de har fått en ny gemensam fiende: den svenska polisen.

  Gilla

 • Ulli

  Hur ska de rädda min pension när de sitter i häktet?
  Verkar snarare som om min pension (det jag har betalat in) nu äts upp för att täcka kostnaderna för polis, rättsväsende i övrigt, det som slagits sönder etc.

  Gilla

 • Mohammed

  He he heee blev polisen av med ännu en bil ,snacka om respekt för ordningsmakten och inga kopplingar med invandring ?babbarna förolämpar hela det svenska samhället medans makten suger på tummen och tittar åt ett annat håll,hur länge skall detta få fortsätta

  Gilla

  • Mohammed

   Inga kopplingar till invandrare mässar alla politiker journalister och vänster packet ,det finns en video på nyheteridag där det helt klart framkommer att det är babbejävlar hela bunten den här gången och alla andra gånger också det finns video upptagningar på alla upploppstenkastningarbilgrillningar och det är bara blattar och endast blattar på alla filmer och alla bilder men inget samband kan ses mellan upploppstenkastningarbilgrillningar och invandrare
   vilka jävla teflonskallar
   BYT REGERING NU

   Gilla

 • Dalmasen

  Säg inte att det är Hans, Stefan, Johan , Mats och Erik som
  Har varit Dumma igen 😎

  Gilla

 • KurtFolke

  Kanske inte relevant, men rätt kul ändå

  http://theindianvoice.com/muslim-man-slaps-asian-lady-then-she-turned-bruce-lee-and/

  Gärna lite av detta hos våra dansanta svenska tjejer

  Gilla

 • KurtFolke

  Nu får ni ge Er, det syns ju på bilderna att det är en blåögd lintott som polesen har gripit,:-) (ironi)

  Gilla

 • Argus

  Det blir lätt så här när man tar folk från klansamhälle och blandar dem med folk från andra klansamhällen. Även inom respektive klansamhälle finns månghundraåriga konflikter som det är naivt att tro att de försvinner bara Öresundsbron passeras i nordlig riktning. Ungefär lika dumt att tro att svensken blir klanmedlem genom passage i motsatt riktning.

  Gilla

 • jan

  Det har inte hänt i Sverige.
  // Ylva ”kompetensregn” Johansson

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

  VILKA ”UTMANINGAR” SÄGER SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE!
  Detta måste ha med ”rasismen” att göra och det är troligen ”äldre vita mäns fel!”
  I Sverige är det fult att vara äldre vit man trots att vita män är planetens framgångsrikaste människor, vi tom uppfann hjulet och vi ser så förbannat bra ut också men skönhet ska inte framhållas när det gäller män och görs det i Sverige så det ”feminiserade” män eftersom de politiskt korrekta tycker att ”maskulinitet” är motsatsen som de politiskt korrekta står för….! Kvinnor är vackra, tittar gärna på kvinnor, bilderna som levereras har oftast fokus på sex, skönhet, ytlighet. Nog om detta av Ricke!
  UTMANINGAR har politikerfrälset skaffat så det räcker, det är som om alla normala krav på individen är som bortblåsta, annat när jag växte upp då var myndigheterna dryga och jävliga mot oss etniska svenskar och vi fick aldrig något gratis, det fanns inte på kartan att samhället skulle ställa upp med gratis bostäder exempelvis och hyran fick vi betala själva….
  Nu är vi hatade äldre vita män i det mångkriminella fiaskot som heter Sverige och som vi kommer att få fly ifrån inom 10-20 år på grund av politikerfrälsets ansvarslösa dårskap och massinvandringspolitik! RÖSTA BORT FANSKAPEN 2018!!!!

  Gilla

 • ossie

  Blattarnas krig !!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Ännu en statistikstapel som skjuter i höjden. Vilken minister ska bli först att förneka?

  Kostnaden för detta borde dras av på ansvarig minister arvode/lön?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Gymnasium? Ensamkommande? Är det inte denna grupp som utbildningsministern identifierat som särskilt mån att värna? Det blir väl efterverkningar för polisens del om de tillintetgör ungdomarnas drömmar?

  Vi har lyckats locka till oss all världens konflikter?

  Inte konstigt att världen nu frågar sig om våra ”ledare” rökt på?

  Det blir jobbigt med intygsblocket framöver?

  Gilla

 • Ulli

  Tio gripna och sedan?
  Det var nog fler inblandade men hur vill man försöka förhindra att dessa personer inte gör samma sak eller andra brott igen?
  Risken är stor att de blir till last för samhället hela sina liv, kanske också deras efterkommande, och aldrig kommer att bidra positivt till samhället.
  Hur tror man sig kunna ändra på denna i många fall troliga prognosen?
  Terapi och morötter eller fängelsestraff. Saken är den att när problem blir vidspredda (i antal och omfattning) finns det igen stat i världen som har pengar nog att ta tag i detta, vare sig det innebär att låta de hållas eller spärras undan.
  Den totala samhällskollapsen är förprogrammerad och den kommer närmare för varje dag.
  Låter detta pessemistiskt? Snarare realistiskt i mina ögon.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är inte klokt så mycket barnen lär sig i de svenska skolorna nuförtiden tiden.

  Gilla

 • per22

  Intressant och nyttigt för SVT:s medarbetare att få ta del av det mångkulturella samhälle dom är så angelägna att propagera för.
  När vi andra har påtalat liknande händelser har vi alltid blivit bemötta av rasistanklagelser.

  Gilla

  • Vit förortsblomma

   Vad är det för rasister som SVT skickat dit? Om de inte uppfört sig provocerande så skulle de snälla barnen inte kastat stenar på dem. Fy skäms SVT!

   Gilla

 • ruben

  Anmälningsbenägenheten har blivit hög i Närke. Det har alltid pågått stenkastning och upplopp i skolorna i Närkiska kulturen. Skämt åsido. Varför utbilda helt omotiverade och likgiltiga? Det skadar bara lärarna.
  http://www.bonton.se/modules/bonton/file.asp?d=2017-03-06
  Skall vi inte vara mer rädda om de som bryr sig? Skicka tillbaka de som är missnöjda.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det verkar vimla av flyktingar från Polen, Lettland, Thailand, Burma? Ryssland, Bosnien i just Hallsberg, självklart finns det inte modersmålsutbildning i Svenska, eftersom ZZåZZarna i Hallsberg inte är rasister

  Gilla

 • Kurt

  Det är bara en tidsfråga innan etniska Svenska få gå på ”HEMSPRÅKS UUNDERVISNING” Svenska ersätts allt mera med Rinkeby Svenska.
  Det bli nog vi äldre som få gå på Hemspråksundervisning.

  Gilla

 • Ståfräs

  Hu många har Kling o Klang gripit, gissar bara 0,00000st.

  Gilla

 • Ståfräs

  Kommunisterna, AFA, EXPO o Dror är på väg till Hallsberg i ilfart för att demonstrera mot Svenskar och SD i synnerhet, grattis PK, det bästa är att det kostar ingenting, bara ursvenskar kostar.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Årets PK-ord /dvs mellan-raderna-tolkning-på-DDR-vis/: ”grupperingar”.
  Alla vet vad som menas, men ingen får lov att säga det.

  Gilla

 • Bror

  sverje är som en jättelik dammsugare som sugar upp allt skit från hela världen och sedan dumpar det ner på ett av de fredligaste folkslagen i världen. Vilket barnunge som helst kan räkna ut att det är gjort med avsikt!

  Gilla

 • Zoomic

  Verkanseld utan varningsskott är det enda rätta!

  Liked by 1 person

 • Ulf

  Kom igen nu allihop och sjung med i ”lyckolandet vi som bor här och kan det…” så blir det så fint och gosigt och men kan prata om relationer i TV.
  Hela PK-eliten sjung och var multi kulti sjung tills huvudet lämnar kroppen till Alahu Akbar!!
  OBS! Ironi

  Gilla

 • Nils Dacke

  Dessa närkingar, så har de hållt på genom alla tider!!!, men kom ihåg PK-sektens tredje bud, att detta har inget med invandring att göra. Sannolikt måste man istället söka orsaken genom att lägga ett genusperspektiv och hitta samband med patriarkala strukturer i samhället.

  Gilla

 • Observator X

  Är väl ingen mening att skriva om det, Pettersson raderar ändå hejvilt bland kommentarerna.

  Förstå att vi står vid skiljeväg. Nu ska det bestämmas hur Swerige skall vara format.

  Gilla

  • Gurra

   Ja, jag kan konstatera att du har rätt. Jag vill ge en eloge till Petterson som ändå fört fram så många bra infallsvinklar på viktiga ämnen och exponerandet av delar eller i alla fall symptomen på den ondskefulla sjukdom som härjar vår värld. Men så fort man berör den verkliga ondskan, kalla den Satan, Lögnen, ljugaren eller vad du vill och de största lögnerna och framförallt Bluffen så är det som en reflex á la Pavlovs hundar och då ska det tystas, cencureras och raderas. Hur ska vi kunna göra oss fria från sjukdomen om man bara får behandla symtomen? Att inte slåss mot den är att stödja den. Fler och fler förstår ju tack vare internet vilka det är vi inte får kritisera.

   Gilla

  • Pettersson

   Upplysningsvis så raderar Pettersson inte hejvilt bland kommentarerna.

   Idag har jag inte raderat något. Det som ibland raderas är uppmaningar om våld och hot. Väldigt ovårdat språk och konspirationsteorier om judarna. Det får ni hålla på med någon annanstans.

   Gilla

 • dave

  Dessa ska inte köras till polishuset utan till närmaste flygplats för vidare transport till deras hemland. Sluta med daltet.

  Gilla

  • maar

   Dave, du har rätt, men vem skall rädda våra pensioner ?

   Gilla

   • Billy Boy

    Konfiskera högvinsterna från pensionsräddarnas lönsamma verksamheter … d v s även avkastningar från deras kriminella aktiviteter.

    Gäller både retroaktiva vinster historiskt samt kommande topp-förtjänster som skapas framöver enligt affärsplaner för framtida business.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: