Explosion vid flerfamiljshus i Ystad


2017-03-31 02:17, Detonation, Ystad

Detonation, Skolgatan. Flera uppringare berättar om en hög smäll vid Skolgatan och polis skickas till adressen. På plats konstateras det att någon form av explosiv vara har detonerat vid entrédörren till ett flerfamiljshus vilket har orsakat stora skador på betongtrappan och en lampa, samt eventuellt orsakat strömavbrott i byggnaden. En polisanmälan upprättas om allmänfarlig ödeläggelse och tekniker åker till platsen under morgonen. Omständigheter såsom hotbild och liknande behöver utredas vidare. Inga personer uppges ha kommit till skada.

Organisation Polisen Skåne


4 responses to “Explosion vid flerfamiljshus i Ystad

 • Lena

  Ett annat och mycket finare Ystad, ett Ystad med stolthet !

  Gilla

 • Andre´ Kristian (@mmsoxford)

  Den allmänfarliga ödeläggelsen eskalerar och för varje enskilt attentat som begås står en nöjd regeringsmedlem och gnuggar händerna av förtjusning över att globalistagendan löper så planenligt. Vad dessa marionettpolitiker icke bär i minne och medvetande är att de alla kan betraktas som medskyldiga, och deras ovilja att vidta proportionerliga motaktioner ger dessa nationsmarodörer till statskonstnärer även en status som initiativtagare till alla otaliga brott som begås inom landets hank och stör.
  Andreas.

  Gilla

 • Billy Boy

  Våldsamma uppgörelser mellan såväl kriminella gäng som mellan s k religiösa islamistiska grupper …

  30-åring i rätten misstänkt för terrorbrott

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/30-aring-i-ratten-misstankt-for-terrorbrott

  … ökar steg för steg i Sverige där statsminister Stefan Löfvén (S) nyligen deklarerat att …


  Från Jeanders bildblogg

  Trenden är snarare att statsminister Stefan Löfvéns s k regering är på god väg att knäckas av både de kriminella gängen och de islamistiska terroristiska grupperna verksamma både i Sverige och utomlands.

  Gilla

  • Ullabella

   Eller att Löfvens regering är på god väg att knäcka de fredliga och laglydiga svenskarna. Löfven har gett vanstyre ett ansikte. Ett ondskans och fulhetens ansikte.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: