Stäng

Asylsökande mördade sin baby – får skadestånd av staten

INVANDRARVÅLD. Polis, åklagare och advokat är säkra: Någon av föräldrarna dödade den fem månader gamla dottern. Men mamman och pappan skyllde på varandra – och ingen kunde åtalas. Nu får mamman 164 000 kronor i skadestånd för tiden i häkte – och pappan förväntas få lika mycket.

En natt i januari förra året kom en fem månader gammal flicka in på Centralsjukhuset i Karlstad, medvetslös med svåra skallskador. Bebisen dog av sina skador, en läkare polisanmälde dödsfallet och dagen efter hämtades mamman, en kvinna i 30-årsåldern, på asylboendet i Värmland, till förhör. Hon anhölls och häktades misstänkt för mord. Några veckor häktades även pappan, en man i 20-årsåldern.

Men det blev aldrig någon rättegång. Både mannen och pappan medgav att de befann sig i rummet när bebisen fick sina svåra skador.

Hon sa att han hade dödat barnet och han sa att hon hade dödat barnet. Vem av dem som talade sanning gick inte att bevisa – och efter mer än tre månader i häkte släpptes båda föräldrarna.

Åtal kunde inte väckas och polisens förundersökning lades ned. – Vi vet tiden och platsen och att någon av dem gjort det. Men deras berättelser går isär och vi kan inte bevisa vilken version som stämmer, så det finns ingen möjlighet att åtala någon, sa åklagare Barbro Brännlund då.

Nu kommer efterspelet: Mamman har sökt och beviljats skadestånd på 164 000 kronor för lidande av Justitiekanslern, JK, för den tid hon satt häktad, skriver Nya Wermlands-Tidningen. – Det är i alla fall ett litet plåster på såren, säger mammans advokat, Roland Tidén, till NWT.

-Pettersson tycker att både Mohamed och Fatix från Somalia* ska dömas men inte till fängelse utan till omedelbar utvisning och absolut inget skadestånd.

Åklagaren i målet, Barbro Brännström, motsatte sig storleken på kvinnans ersättning. Hon ansåg att kvinnan delvis själv orsakat den långa häktningstiden eftersom hon bland annat ljugit om sin identitet*.

Men JK höll inte med: en misstänkt är inte skyldig att samarbeta i en brottsutredning.

35 reaktioner på “Asylsökande mördade sin baby – får skadestånd av staten

 1. I vilket annat land i världen kan man döda sitt eget barn och låta landets skattebetalare betala en för gärningen?

 2. Svenskt korrumperat rättsväsende i ett nötskal! Härvid torde också noteras de ökade skadeståndsbelopp som den importerade kriminalitetens undermänskliga utövare tilldelas – allt enligt globalistmarionetternas direktiv! Vår nation har förvandlats till hela världens absoluta kriminalparadis, där brottslingarna inte bara förvissas om att undslippa den normala rättsstatens utdömande av proportionerliga påföljder. De förlänas också allt annat än symboliska summor i ersättning för sina brottsliga handlingar. Så fungerar dagens politiserade system, till skam och vanära för en hel nation, och vilka destruktiva signaler detta sänder kan man räkna ut med ändalykten.
  Andreas.

  1. Att Svenstia skulle vara sjukt är bara förnamnet. Sinnessjukdom verkar vara den vanligaste åkomma bland svenskingar och det är ingen vanlig dårskap. Utan en mycket smittosam sådan, som har gjort att, ca. 87% svenskingar lider av denna allvarliga och dödliga åkomma.

 3. Detta satans landet är bortom allt sans och förnuft,
  mördare och våldtäktsmän sitter och erhåller skadestånd??

 4. Många fosterhemsplacerade och barnhemsplacerade som har farit illa av de allmännas ”omsorg” blev utan ersättning på 250 000 kronor. De tvingades att riva upp gamla sår bara för att ytterligare en gång kränkas av myndigheter.

 5. Att mörda sitt eget kött och blod och få belöning för det ??? Värre än i djurvärlden om det nu finns en fasansfull motsvarighet…. herre gud !

 6. Det där kan fan i mig inte vara sant??!
  Det är inte mer än rätt att vi blir invaderade av allsköns drägg från tredje världen då vårt rättssystem är i en sådan grad rutten och värdelös att man betalar folk för att de tar ihjäl sina ungar.

  Jag kommer då inte att anlita varken polis eller domstolar till någonting i mitt liv härefter. De är inte värda det och går tydligen inte att lita på.

  Undrar vad en sån där kamel kostar och tält och en trasa man ska vira runt huvudet ..? Och skägg bör man odla för annars blir man väl av med huvudet då sharia-lagarna införs i svedupellelandia.
  Åt helvete går vi allihopa!

 7. Var det någon av mördarna som forsökte att avvärja misshandeln ?
  Detta skedde alltså på ett asylboende, var fanns personalen ?
  Eller var det som på äldreboenden ….underbennat ?

 8. Barnamord tillåts i Sverige och barnamördarna får skadestånd,Sverige är så sinnessjukt galet så det finns inga gränser för galenskaperna.Återigen utmärker sig det ruttna orättssystemet i Sverige som en failed state,skurkstat där de som har den sataniska ideologin söndra och härska har getts/ tagit sig makten över viktiga samhällsfunktioner och myndigheter inklusive systemmedia,allt för att få slakta,stjäla och förgöra precis som deras herre satan gör genom onda människor ,de onda sjuklöverjuntan bjuder därför in all världens värsta rovdjur att göra grovjobbet å dem.Detta stackars spädbarn som föräldrna slog ihjäl hade liksom alla andra barn i Sverige inget värde för de som har tagit sig makten i landet,den illegitima socialistjuntan Löfven med compani visar gång på gång att de är extremt barnfientliga genom deras onda handlingar mot barn,fråntagen livsnödvändig assistans för handikappade barn,våldtäktsmän ,pedofiler och mördare välkomnas in i landet att begå vad brott mot våra barn och unga de har lust till,straffen är obefintliga i samtliga fall.Svenska folket måste stå upp för allas våra barns skull och protestera,vi vet inte vems barn som blir utsatt för brott nästa gång om vi själva inte sätter stopp för detta djävulska folkmord makteliten utsätter oss för.

 9. I sådana här Lindomefall bör man ändra lagstiftningen så att det inte kan utgå något skadestånd för häktningstid.

 10. Man blir både ledsen och förbannad.

  Sverige har blivit ”socialdemokratiserat” till oigenkännlighet.

  Jag sätter all min tilltro till att SD ska få Sverige på fötter igen.

  1. Funderade över hur många koppar kaffe,(eller frukostägg) dessa mynt kunna bringat glädja hos våra äldre på fattighusen(”vårdhemmen” !
   🙁

 11. Ligger helt i linje med att också belöna IS turister som kommer hem. PK njuter och betalar gärna, för dom är minsann inga rasister.
  Mördar du en riktig Svensk är anhörig skadeståndet 50 000. Det är skillnad på skit o pannkaka

 12. Behöver Sverige barnamördare och som vi betalar för denna insats utöver att försörja detta drägg

 13. Ja herre gud. Om båda fått pengarna och fått utvisning på livstid hade jag inte sagt ngt. Somalia såväl Sverige hade fått ett högre IQ snitt!
  Som så alltid är det någon annan som ska betala i socialismens hemland Sverige. Det är sjukt.

  1. I det sjuka orättsystemet sjunker förmågan att skilja mellan rätt och orätt. Moralen i landet upplöses och slutar i förvirring och kaos. Det som förvånar är inte politikernas, de 3 % oförmåga,
   Ref https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/03/25/
   utan rättväsendet ovilja att bevara sin yrkesheder som stats- kommunaltjänstemän.

   Om någon säger att han/hon är lärare, tjänsteman, jurist m.fl. statliga, kommunala tjänsteman (Enda yrkesgruppen undantagen är sjukvårdspersonal) blir konversationen trist då jag ser, tyvärr framför mig en person som bidrar till, inte bara mina barn och barnbarns utplånande utan också sina egna.

   Om deras motiv är öppna hjärtan återkommer jag till frågan. Hur många har ni i er bostad som du försörjer och ansvarar för?
   – Jamen, vi har våra egna barn.
   Jaha – hur fucked up får man vara?.?.?

 14. En av våra välkända ishockeyspelare sa ungefär så här, i sin ungdom om en ishockeydomare, ” han är så djävla kass, så man skulle ha lust att dra på han en djävla smäll”.
  Det skulle också kunna gälla för vårt rättssystem!

 15. Och detta fasansfulla barnamord och domslut händer i det absurda Sverige där detta arbete pågår i …

  http://www.regeringen.se/Static/css/img/logo-sv.png

  Barnkonventionen blir svensk lag
  Barnrättighetsutredningen lämnar i detta betänkande förslag på en lag om inkorporering av FN:s konvention om barnets rättigheter (barnkonventionen), samt en rad åtgärder som behöver vidtas vid en inkorporering, liksom ett antal författningsförslag i övrigt för att stärka barnets rättigheter i svensk lagstiftning.

  Författningsförslagen föreslås träda i kraft den 1 januari 2018.

  Källa:

  http://www.regeringen.se/rattsdokument/statens-offentliga-utredningar/2016/03/sou-201619/

  Fullkomligt obegripligt!

 16. Sjukt system. Döda ditt barn och bli rik på kuppen, båda har nog gjort det tror jag.
  Dom vet hur systemet fungerar, skyll på varandra och vi kommer undan med mord. Dessutom blir vi belönade för att ljuga om både mordet och identiteten.
  Dom lever med 100% säkert tillsammans och hånar Sverige för deras löjliga rättsväsende. I deras hemland så hade dom nog blivit dödade för samma dåd.
  Stackars oskyldiga barn, du betydde ingenting för dom som borde älskat och skyddat dig. Pengar betyder allt för mena och det är ju uppenbart i detta fall.
  Vansinnet tar ju aldrig Slut.

 17. I 7klöverns nya Sverige skall alltid dom kriminella skyddas i första han o naturligtvis ha skadestånd………..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: