Utländsk barnfamilj plågade öppen gårds djur

INVANDRARVÅLD. För tionde gången har Jessica Wendel på Änglagården i Ösarp utanför Laholm polisanmält skadegörelse och djurplågeri i stallet och hagarna. Nu funderar hon på att stänga den öppna gården.

Jessica Wendel driver Änglagården Give and Get som är en ideell verksamhet. Gården med hästar, minigrisar, getter, höns, kaniner och katter är öppen för alla åldrar. Här arrangeras jul- och påskfirande för alla åldrar och under sportlovsveckan hade gården 400 besökare.

– Men nu måste jag sätta ner foten ordentligt. Det är så meningsfullt att låta människor komma till gården, men det får inte gå ut över djuren, säger  Jessica.

Besöken på Änglagården ska vara bokade i förväg, men för några dagar sedan kom en oanmäld familj – mamma, pappa och deras son. Barnet hade en pinne i handen. En minigris tittade nyfiket upp över boxen.

– Då slog pojken till grisen över trynet. Han gjorde likadant med en get och smällde till tuppen över nacken. För djurens skull behöll jag lugnet och bad familjen gå därifrån. Då sparkade pappan tuppen så att den for in i boxväggen. Mamman skrek något och spottade mig i ansiktet. Först när jag hämtade vår hund gav de sig av från gården. Efteråt upptäckte jag att en av kycklingarna hade dött. Den hade förmodligen chockats av tumultet.

Stallet har varit utsatt för skadegörelse flera gånger tidigare och grindarna till hästhagarna har öppnats.

– Som tur är rymmer inte hästarna, om de kommer utanför stängslet söker de sig till stallet.

Alternativet till att stänga den öppna gården är att reducera antalet dagar och att installera kameraövervakning. – Många av besökarna har skyddad identitet, men det går att lösa genom att ha övervakning enbart när gården inte är öppen. Men övervakning kostar både vad gäller tillstånd hos länsstyrelsen och att installera, och de pengarna har jag inte. Jessica Wendel hoppas att polisen får tag i förövarna och att gården lämnas i fred.

Ovanstående från GP.se

-För de som eventuellt inte kan läsa mellan raderna eller är så kallade journalister så tittade Pettersson på Jessica Wendels Facebook.

”Idag så kom det besökare oanmälda.. Allt började lugnt och fint.. Rätt vad det är så slog en pojke vår tupp Elvis med en pinne!!! Elvis flög på både pappan och pojken för pappan sparkade Elvis..De fick inga skador som tur var.. Elvis bara markerade att det inte är ok..Sen gick de fram o slog grisarna och geten..Gör man så hos oss så åker man ut från gården och är aldrig mer välkommen!!!!Jag blir så ledsen och förbannad. Jag sa till dem att inte göra så men då skrattade de bara mig rakt upp i ansiktet och mamman började skrika på sitt språk.. Vad hon sa vet jag inte.. Men mamman spottade mig i ansiktet iallafall.. De lär iallafall aldrig sätta sin fot här igen för jag släppte ut Chicco vår största hund. Han såg till så de lämnade vår gård väldigt snabbt. Chicco är jättesnäll men väldigt stor och ser farlig ut. Jag måste bygga en hönsgård för detta är inte första gången någon slår Elvis med pinnar.. Antingen lägger jag ner hela verksamheten eller så får någon banne mig komma hit och hjälpa oss att bygga en stor fin hönsgård! Så här kan jag inte ha det! När sen Ida kom ut i stallet och skulle säga hej till djuren flög Elvis på henne.. Ida har alltid kunnat klappa honom och han har följt henne vart hon än har gått… 😥😥. Känns som att jag inte kan lita på honom. Ida vågar inte gå ut nu.. Stackars Elvis. Hönsen bor inne i stallet och får inte gå ut! Besökarna är i stallet så det är svårt att de inte träffar hönsen o tuppen!”

Jessica Wendel har även en hemsida med rubriken…

Jessica skriver på hemsidan ”Här är alla lika mycket värda oavsett om du är människa, djur, fattig, rik, smal, rund, kung, drottning, mörk eller ljus!

ALLT ÄR GRATIS!!!!!! ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA här hos oss och jag tillåter INGEN utanförskap.

”..Hit kan man komma.. Här finns massa kul att göra.. Vet ni vad det bästa är? ALLT ÄR GRATIS!…”

Handen på hjärtat Jessica, tycker du det så kanske du får skylla dig själv lite grann, eller rättare sagt tuppen Elvis, geten, minigrisen och de andra djuren får lita för att du är naiv.

”På julafton öppnar Jessica Wendel sitt hem för omkring 40 okända personer för att fira jul tillsammans med henne och familjen på gården utanför Laholm.

Eftersom några av gästerna kommer från bland annat Afghanistan och Irak, kommer det att bli en blandning av olika kulturer under samma tak.

– Det är inte svårt att ta in främmande människor i sitt hem. Ibland måste man våga. Det känns så bra i hjärtat efteråt.” SVT

27 thoughts on “Utländsk barnfamilj plågade öppen gårds djur

 1. Expressen skrev faktiskt att kärringen som spottade i ansiktet var en blatte
  men alla andra mörkade jessica gör avbön genom att säga att även svenskar beters sig likadant ,men det tror jag inte på inte ens en gammal pundare av svensk härkomst skulle göra så ,eventuellt någon sinnessjuk som rymt från hispan,nä inte ens det .det är bara blattar som gör så
  och det kallar jag högkultur

 2. Vi var kompisar från särskolan – ja, alla är lika värda!

  • Klarar dessa särskola ?? Tyvärr Stefan, de kan endast arabiska och inte något annat språk, de får det svårt i särskolan, lär aldrig passera den , – MEN DE SKA JU FÖRSÖRJAS AV FÖRSÄKRINGSKASSAN SÅ JOBBA BEHÖVER DE ALDRIG I DITT SVERIGE!!! Följaktligen behöver de aldrig kunna förstå något annat än arabiska och blanketter på arabiska finns färdiga att fylla i på Försäkringskassan i flathetens land….

 3. Förbaskat tragisk utveckling då såväl oskyldiga näringsidkare som djur skall drabbas av det multikulturella vanvettets alla plågsamma konsekvenser. Emellertid torde det vara en god idé att utan vidare dröjsmål förpassa den skylt som påtalar den dysfunktionella värdegrundens propagandistiska påpekande om allas lika värde, till närmaste sophink. Denna globalismens bigotta trossats symboliserar inte bara en utpräglad respektlöshet för nationen – den representerar även ett direkt incitament för socialt och mentalt invalidiserade invällare att betrakta Sverige som sin privata lekstuga, där det anses full i sin ordning att bära sig åt hur fan som helst, så länge man tillhör en minoritet och därför åtnjuter offerstatus.

  Avslutningsvis kan rent parentetiskt inskjutas att knappast någon god läsare av Petterssons kan ha slagits av häpnad över det säregna trollets enfaldiga angrepp mot de som protesterar mot djurplågarnas framfart. Inom vederbörandes desorienterade föreställningsvärld ter sig detta förmodligen helt normalt och utgör en del av den landsomfattande kulturberikningen.
  Andreas.

 4. Hemskt. Det är ju rena djurplågeriet att släppa in okända personer till djuren, så som Sverige har blivit. Det bästa är att lägga ner verksamheten. Tycker Jessica ska vara rädd om djuren och skydda dem från alla dessa nysvenskar som inte är direkt kända för att vara djurvänner!

  • Det är ju det hon gör när hon går och hämtar sin stora hund och kör iväg familjen som kommit dit utan att anmäla sig först.

   • @Mia, Det är inte en svensk sed att spotta på andra. Min innerliga förhoppning är att varken du eller andra svenskar ska bli bespottade. De som spottar visar förakt. Det är deras kultur.
    Köp dig en försvarshund, träna hunden. Den blir din livlina då värdegrunden om allas lika värde är ond kultur.

 5. Det här då :Fria tider: Dom mördar ett barn och!!!!!!!!!!!!!!!!
  En av föräldrarna dödade det fem månader gamla barnet på ett flyktingboende i Sunne i juni förra året. Men åklagaren kunde inte bevisa vem av dem som gjorde det, så nu får båda ersättning av staten
  Nu har JK beviljat kvinnan 164 000 kronor i ersättning för tiden hon satt häktad för mordet.
  Den häktade mannen väntas få ersättning i ungefär samma storlek.

  Detta alltså trots att någon av de båda med säkerhet slog ihjäl barnet. Förundersökningsledaren Jonny Thomann vid polisens enhet för grova brott har liknat barnets skada vid ”rena trafikolycksskadan”.
  Fy fan det är våra skattepengar dom frikostigt delar ut till barnmördare
  fattar ni? dom har mördat ett barn och får ersättning av staten
  det är dax och göra revolution nu och ta tillbaka Sverige som rättstat
  Den långa häkningstiden berodde på att dom satt och ljög hela tiden
  Fy fan fy fan fy fan fy fan är detta det nya kultur anpassade Sverige
  Varför skriver inte skitabloiderna AB och EXP om detta tror ni?

   • Ibland skulle man önska att det fanns en moderator här som kunde städa undan sånt som bara bara är skräp och tar upp onödig plats.

   • Mia, det finns en moderator. Han försöker hålla ordning men vill ha en fri debatt så du får vara kvar…//Pettersson

  • Båda borde dömas!! Mår illa över vad Sverige blivit, fy fan rent ut sagt. Betala hundratusentals skattekronor till simpla barnamördare. Vilket sjukt land!

 6. Vad och vem kunde ha hindrat dessa onda besökare från att halalslakta djuren om de haft knivar på sig ?

 7. Enligt hennes hemsida så har hon indirekt utsatt sina djur för detta, att vara så okunnig det är skrämmande.
  Får hoppas att den spottande kvinnan inte bar på TBC.

 8. Jessica Wendels Facebook: Rasistiska kommentarer tas bort!!! Inget skitsnack!! Här har varit svenskar som betett sig illa med och de har jag med skrivit om.

  • ”Rasism; En ideologi, uppfattning, värdering eller struktur som bygger på en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, utifrån hudfärg eller etnisk tillhörighet, där vissa raser tillskrivs ett högre värde, positivare egenskaper och ibland moralisk rätt att härska över andra.”

   • Artikeln handlar ju om Jessica Wendel och vad som hänt hennes hennes djur och här ger hon svar på tal.

 9. Ty vind så de, och storm skola de skörda. Säd skola de icke få, deras gröda skall icke giva någon föda, och giver den någon, skola främlingar uppsluka den

  Hosea 8:7

 10. Att utsätta sig själv för odjur, monster, våldsverkare och våldtäktsbestar frivilligt är en sak, men att låta oskyldiga djur göra det är oförlåtligt. Jag hoppas verkligen att myndigheterna tvingar henne att upphöra med verksamheten och tar djuren ifrån henne så de kan få en fristad t.ex. hos nationalsocialister som håller etniskt avfall på behörigt avstånd och att det är hon som våldtas till döds av alla dessa rovdjurs och parasitraser hon vurmar för istället för oskyldiga.

  • Förhoppningsvis har hon nu lärt sig något och är nu lite mindre naiv och börjar leva därefter.
   Men vad du tar i; ”våldtas till döds”?! -Menar du verkligen det ordagrant? Tagga ner!

 11. Deras barn, misshandlar och dödar djur ”för skojs skull”, är vidrigt och ett tecken på människans primitiva natur och idioti.
  ”avskummet blir daesh”

Kommentera