Stäng

18 reaktioner på “Canada – Motion 103

 1. Har just sett tv-nyheterna en scen från minnesceremoni på Westminster Bridge – mycket folk, blommor och ljus. Andrei Burnaz, Andreeas fästman var där i hjulstol med ena betet i gips. Hon är fortfarande i kritiskt men stabilt tillstånd på sjukhuset. Föräldrarna är också i London.

 2. Att förbjuda islamofobi, alltsaa kritik mot islam, är lika illa som att förbjuda nazismofobi, alltsaa kritik mot nazism. Men det kanske blir nästa steg i Kanada.

  1. Världshärskarna använder islam + zionism för att krossa den vita, kristna civilisationen.

   Härskarna jublar om du demoniserar nazism –
   PK dresserar allmänheten att koppla ihop germansk ras = nazism = högerextremism = fascism = patriotism = ondska = mörka krafter m.m.

   1. Vi lider betydligt mer under islam än under s.k. zionism.
    Vet ej om Soros aktiviteter faller under zionism.
    Det finns en del judar som jag inte förstår mig på däribland Soros/Bonnier, då de gynnar islam’s utbredning.
    Vet ej varför de stödjer/underlättar islamiseringen, de vill kanske straffa oss för västvärldens utbredda antisemitism.

   2. @Ulli: Att sionismen existerar är allom bekant. Skiljelinjen går mellan om det är att skaffa ett hemland eller tillförskansa sig världsherravälde. Som nu nämner finns ett antal maktspelare vars uppträdande leder tankarna åt det senare hållet. Huruvida det råder en enighet om detta inom gruppen kan jag inte svara på men det råder ingen tvekan om att man har behållt sin nationella och religiösa särart i långa tider. Samtidigt gör kända medlemmar av gruppen sin stämma hörd när det gäller att skala av svenska folket vår nationella identitet och ingen av de andra opponerar sig.

    Jag får inte ihop det.

  1. Lena
   När man läser och grublar över greve Kalergis paneuropeiska sjuka vision, blir man skrämd från vettet. Ett djävulens påfund som får en tro att livet inte längre är en gäva värd att leva vackert och hederligt. Människorna har ingen kontroll över vilka de är – finns ingen mening med ras, släkt, familj.
   Nazitysklands slutgiltiga lösning är här nu !?

   1. Kommer att tänka på det gamla uttrycket: ”Han visste vad allting kostar men inte vad något är värt”.

    Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi var multietnisk, eller som man säger på vardagsspråk – av blandras. Av österrikisk far och japansk mor medförde att han redan som liten troligen inte kände sig hemma någonstans. Han hörde hemma överallt och ingenstans. Som alla barn som känner sig drabbad av något avvikande och känner sig ensamma önskade han nog sig att alla andra också skulle vara avvikande. Därav den infernaliska planen att blanda ut europas folk till en ljusbrun sörja.

   2. Sverige har också en egen ’paneuropé’ ! Han är ”svensk” med muslimska rötter i Thailand, och klättrade ivrigt i MP:s hierarki, men han lyckades inte riktigt nå toppen för han vägrade ta en kvinna i hand ! Ni minns honom visst – han iklädd en söt rosa klänning i en Youtube-videoklipp.
    Citerar från wikipedia några rader om hans paneuropeiska dröm:

    ”Han har även varit drivande i att bygga upp ett paneuropeiskt muslimskt samarbete samt en grön muslimsk rörelse på europeisk nivå, såväl som aktivt förespråkat att demokrati och islam är fullt kompatibla med varandra”.

 3. Min vän P-O Persson sade för 30 år sedan: ”Socialismen börjar med avundsjuka och slutar i en madrasserad cell.”

  Vi glider nu raskt in i det senare stadiet.

 4. Stackars USA som har Canada på sin bakgård. Trump har långa gränser att bevaka, visumkrav mellan USA o Canada?

 5. OT: Rob Lee en YT:er som har gjort en serie om den vita rasens utrotning, jo det är så!!! Filmen är ca 30 min lång, den är väldigt informativ i sin helhet, men orkar ni inte se hela så ta iallafall er tid att se från ca 24 min o fram…. Där har ni svaret på VARFÖR vi ska TVINGAS BLI MÅNGKULTURELLA!!!
  https://youtu.be/RH7Fh5skZ5w

 6. Canada is going more and more insane. If I would emigrate than I would go for US and not Canada. (immigration is not a right though but a privilege -> if I would get the chance)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: