Vi gjorde fel – därför ökar segregationen

INVANDRING. Arbetet mot segregation har misslyckats i Sverige, skriver samordnings- och energiminister Ibrahim Baylan (S) i en debattartikel i Aftonbladet.

Baylan pekar ut flera problem med de insatser som gjorts de senaste 20 åren. Många projekt har varit för kortsiktiga, insatserna har kommit för sent och samverkan mellan stat, kommun och civilsamhälle har brustit, menar han.

Nu bildar regeringen en statlig delegation mot segregation som ska ha som uppgift att öka samverkan i arbetet mot segregation, skriver Baylan. Förebyggande insatser och långsiktighet är viktigt, enligt ministern. ”Arbetet mot segregation har inte en början och ett slut efter några år, det är ett långsiktigt arbete”, skriver han.

-Pettersson säger att det är bra att herr Baylan inser att Socialdemokraterna och andra har gjort fel, men felet sträcker sig drygt 40 år tillbaka i tiden och så länge S inte inser det så lär problemen bestå.

1975, var året då Sveriges väg utför började, innan dess fanns det en och annan klok sosse, sedan blev de betydligt färre. Invandrarna ska inte integreras, några av dem ska assimileras och resten ska åka hem. De är för många och av fel sort Ibrahim…

20 thoughts on “Vi gjorde fel – därför ökar segregationen

 1. Ännu en ny statlig delegation, man tar sig för pannan.
  Ännu ett klart besked på att även denna regering är värdelös såsom många andra under sista 40 åren.
  Vi kommer aldrig klara upp detta utan det blir som i Amerika,Frankrike,England,
  vi och dom.
  Misstänksamhet,hat, segregation , getton och en ny underklass har man skapat.
  Allt detta kan vi tacka våra politiker för.
  Jag kan aldrig förlåta dem att de förrådde sitt folk , sina pensionärer och de kommande generationer.Vi borde frånta dem sin försörjning,drar in pensioner och vederlag, de har inte skött sitt jobb som de valdes för av folket.
  De är bara lojala mot sig själv och sitt parti,
  oss folket, förråder de varje dag.

 2. Ännu ett klichéartat utspel från regeringshåll, uteslutande avfyrat i syfte att ge sken av den ansvarstagande seriositet som endast existerar i teoretisk form. Etablissemanget sluter dolda avtal med finansmakten och det imaginära folkstyrets globalistrepresentanter har mycket litet gemensamt med samhällets reala livsbetingelser och förhållanden.

  För övrigt förtjänas att påpekas det faktum att det hela tiden legat i regimens intresse att behålla segregationen och att öka spänningen mellan olika grupper. Minoriteterna ges alla upptänkliga statsbidrag för att upprätthålla sina egna särarter, inklusive hemspråksundervisning och religionsutövande, medan den etniska majoriteten i samtliga avseenden sekundärpositioneras och uppmanas via det nationsfientliga värdegrundsevangeliet att stå tillbaka för de nya, bättre svenskarna.

  Säkerligen står även en hemlig klausul tillfinnandes, vilken med regeringens tysta medgivande rekommenderar ett systematiserat uteslutande av Sverigedemokraterna ur den samhälleliga gemenskapen.
  Andreas.

 3. En Socialdemokrat kan INTE göra rätt, det är en omöjlighet…

  Sossarna har fått sin chans så många gånger och varje gång visar det sig att de har fel och vårt samhälle går åt skogen, Löfven och gänget slår rekord i dumhet.

  Sedan Palme kom till makten 1969 har det gått utför med Sverige.

  Socialdemokraterna är Sveriges största hot, de måste bort för all framtid.

  Får vi inte bort sossarna och LO är det kört för Sverige för all framtid.

 4. De länder som jag har arbetat i där har jag som GÄST och gästarbetare integrerat mig !
  Sverige är helt galet !

 5. “Arbetet mot segregation har misslyckats i Sverige”

  Det om något har väl lyckats över förväntan. Sverige har fler no-go-zoner och getton än någonsin.

 6. Låt alla som behövs och som kan klara sig själva komma till Sverige. Alla bidragstagare arbetslösa som inte har ett svenskt medborgarskap visas ut om de har dubbla pass.
  Se till att alla “svenskar” går till ett jobb varje morgon genom att minimera bidragen.
  Låt så många som möjligt förstå och få känslan att komma hem på kvällen och känna,”jag har gjort en insats för mig och min familj och mitt Sverige idag”.
  Sluta dalta med alla hokus-pokus individer som säger sig förmedla en religion till folket genom att ta bort bidrag till ett stort antal föreningar.
  Ta bort all hemspråksundervisning, vill någon lära sina barn sitt ursprungslands språk, ett land som de har flytt från, så får de betala själva.
  Slopa alla konstiga minoritetsspråk utom möjligen att ge bidrag till samiska och meänkieli, finns ingen anledning till att FK och andra myndigheter ska ha andra språk i sin information än svenska.
  Varför ska tidningar och politiska partier ha bidrag från skattebetalare, är du medlem i ett parti se till att bidraga med både intresse och pengar.
  Nu för tiden ska ju alla vara generösa med andras pengar, helst med skattebetalarnas.

 7. Även om sossarna inser att de gjort fel, gör de om samma sak gång på gång för att på så sätt försöka visa, att det ändå var rätt som de gjorde.

 8. Segregation är det ENDA som idag gör det möjligt för svenskar att finnas till på ett någorlunda svenskt sätt. Segregation är vad vi vill ha! Det är därför politikerna kommer anstränga sig ännu hårdare för att ta ifrån oss det sista vi har. SDs förslag om att bussa svenska skolbarn till invandrarförorter är inte långt borta från att genomdrivas nu.

 9. Oj en sosse som erkänner man gjort fel. Helt unikt förr skyllde man allt på borgarna trots att man suttit vid makten 40 år.

Kommentera