Mer än hälften av asylärendena är påhittade historier

INVANDRING. Invandrare som söker asyl i Danmark hittar på falska historier visar danska TV2:s granskning av 500 asylärenden. ”Opålitliga”. ”Påhittade” ”Inte troliga” är anledningarna i 284 av de 500 fall som danska TV2 granskat.  

 

TV2 har granskat 500 fall som det tagits beslut om i Flyktingnämnden”. I 284 av dem var den asylsökandes förklaring antingen helt eller delvis påhittad.

Bilden bekräftas av Migrationsverkets biträdande chef, Anders Dorph som säger: – Det finns några som kommer med berättelser som inte har någon grund i verkligheten – förklaringar som helt enkelt inte fungerar, säger han.

De sista tre månaderna under 2016 fanns det 2.400 asylärenden. Hälften av dem förkastades eftersom de hade trovärdighetsproblem, säger Anders Dorph:

– Det är inte ovanligt att höra berättelser om deras liv är i fara i det land de kommer ifrån. Det är vad det handlar om – om man förföljs eller inte, så det är en helt normal historia.

Men när handläggare frågar närmare i varför den asylsökandes liv är i riskzonen och vilka som är efter honom så händer att svaret är inte alltid hänger ihop.

Läs mer på danska TV2

-Pettersson är övertygad om att den svenska statstelevisionen aldrig kommer att göra en liknande undersökning, för våra ”flyktingar” ljuger inte, de är välutbildade som brinner av arbetslust som ”flytt” till vårt land för klimatets skull…

13 thoughts on “Mer än hälften av asylärendena är påhittade historier

 1. Ingen direkt nyhet!

  Har pågått alltsedan sjuttiotalet, känner och har umgåtts med många asylturister som blivit bofasta och svenska medborgare! Tror inte någon av de jag känner och har umgåtts med haft några giltiga asylskäl i asylskäls bemärkelse, utan det har precis som nu handlat om att skapa sig en bättre ekonomi och bättre gratis utbildning till telningarna än den ekonomi och den skolgång som erbjöds i hemlandet! Jo sen finns ju asylskäl som har ännu mer med girighet att göra! Där stämmer ordspråket in ”den som gapar över för stort stycke, mister oftast hela stycket”! Orkar inte utveckla tankarna om det nu, kan väl säga som så att det har med flera identiteter att göra för att göra svartabörsaffärer med t.ex två i konflikt involverade grupper av människor! Fungerar tills man blir påkommen!

  Det finns alldeles för många asylturister som fått asyl genom att blåljuga om sina asylskäl!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

 2. Petterssons gör skillnad – en mäktig bundsförvant till all rättskaffens vandel och en hotfull fiende till all orätt!
  Min uppriktiga eloge.
  Andreas 🙂

 3. Och hur många rövarhistorier har inte öppnat dörren till Sverige. Inte konstigt med handläggare utan erfarenheter av bröderna från Tusen och en natt- mästarna.
  Naturligtvis har våra politiker den största skulden, alla partier utom ett har bidragit till dagens situation.
  Vi måste ju ta hand om de som kommer, säger vem? Jo politikerna som är så oändligt generösa med våra surt förvärvade slantar.
  Varför tänker de inte. Vad krävs för att ta hand om en medelstor stad i vårt land, 2016 kom väl ett par Norrköping in.
  Hade vi haft Alliansen med C kvar vid makten så hade väl både en och två Malmö eller rent av Fjollträsk runnit in i landet och krävt omsorg och moskéer.

 4. Myndigheterna ser till Sveriges bästa trodde man. Alla som ljuger med uppdiktade historier för att få asyl-skydd har väl gjort ett försök till bedrägeri? De tjänstemän, som ignorerar den låga trovärdigheten eller orimligheterna i deras historier, gör väl en form av landsförräderi.
  Här är myndigheterna också säkra på vad som är rätt och riktigt.
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/myndighet-stoppar-pension%C3%A4rers-vinprovningar-1.4213293
  Man undrar om kommunens tjänstemän antingen går på den typ av antidepressiva, som dödar all empati, är kommunister, eller ännu värre, både och? Hur tänker de att deras cyniska nit i det här fallet skall göra samhället bättre eller säkrare? Det kan iofs. vara för att stävja kritik från aggressiva typer, som sökt utskänkningstillstånd för affärsdrift, men det är i så fall en unket korrupt orsak. Det är ett typexempel på människofientlig, desperat ekonomisk förföljelse, många bäckar små… Sverige liknar mer och mer ett förrått land. Är det inte val snart, det känns bråttom.

  • Ondskan från Sveriges hjärntvättade etablissemang tar sig allmer förvirrade och elaka uttryck !
   Är muslimska brödraskapet bakom och vill åt lokalen ?

   • Hjärntvättade i det sammanhanget var fel ordval det skulle stå korrupta som i sin tur hjärntvättar snälldumme svensken, han / hon som stillsamt finner sig i vad den korrupta makten bestämmer.

 5. Skulle kunna sträcka mig så pass, utan omsvep, att alla asylsnyftisar är påhittade. Utan undantag!

 6. I Sverige är det ju helt legitimt att ljuga, man behöver inte vara rädd för att åka dit eller få något slags straff.

  Ett lysande bevis är 117-åringen i Västerås. Hon har vid det här laget plockat pension i många år, men aldrig åkt dit för sitt bedrägeri.

  Utdrag från birthday.se:
  Saro Dursun
  Fyller 118 år om 65 dagar, född den 1 juni 1899

  Men, detta vill varken myndigheter eller gammelmedia ta i. Inte ens VLT (lokaltidningen) anser att det är något att skriva om, trots att det är världens äldsta kvinna…
  https://petterssonsblogg.se/2016/11/30/varldens-aldsta-person-bakom-sveriges-storsta-pensionsbedrageri/

 7. Om detta bedrägeri och mycket annat galet och rättsvidrigt kan man läsa på den mycket eminente Merit Wagers blogg,där har hon och miggorna (anonyma)larmat och berättat i drygt 10 år nu utan att oansvariga ministrar och andra politiker i främst de två senaste regeringarna och deras lierade i systemmedia bytt sig om vad gigantsiskt fusk och bedrägerier som pågår inom asylområdet på våra myndigheter som migverket,arbetsförmedling,försäkringskassan mfl pga de anställda agerar hellre som asylaktivister än följer Sveriges rikes lagar och internationella avtal som tex Dublinförordningen.
  Den äkta flyktingen Zulmay Afzali ( tidigare regeringsanställd i Afghanistan ) som verkligen flydde från Afghanistan till Sverige pga att han motarbetade knarkmaffian i Afghanistan och därför hade ett pris på sitt huvud berättar i sina böcker En flykting korsar ditt spår och Hederlighetens pris om hans flykt från Afghanistan till Sverige och hur människosmugglarorganisationerna arbetar och att fabricerade flykthistorier ingår i priset.När Afzali kom till Sverige så visade det sig att alla ”flyktingar” han mötte i hans egen asylprocess visade sig ha falska historier och att de inte hade äkta id handlingar med sig och dessa falska flyktingar trodde inte på Afzalis äkta flykthistoria och att han hade sina egna äkta id handlingar och viktiga dokument med sig till Sverige.Mycket intressant,lärorik och spännande läsning,rekommenderas starkt.

  https://mummelforlaget.wordpress.com/tag/zulmay-afzali/

 8. Dom får ju färdiga historier att plugga in under färden till det förlovade landet.

 9. Vi behöver nog ingen undersökning, 90% hade väl inte ens ID-handlingar ?
  Inte vare sig falska,eller äkta !!!?
  Jag gissar att ”sveriges” siffra ligger på någonstans mellan 85% och 95 % !!!!!! Mer eller mindre bedragare !!!!!!

Kommentera