Stäng

Efter 15 år stoppas svartklubben!?

Pensionärer på Allegårdens  pensionärsförening i Göteborg har i 15 år ordnat med vinprovningskvällar för sina medlemmar. Nu har social resursförvaltning (?) bestämt att detta skall upphöra med omedelbar verkan. Annelie Silvander, tillståndschef i Göteborg, säger att de inte har sökt tillstånd att servera alkohol. Hon medger också att de fått tips av folk som inte anser att dessa pensionärer skall ha ” en gräddfil” när det gäller tillstånd. Allegårdens pensionärsförening har 1800 medlemmar och erbjuder dem 45 olika kurser, vinprovningen var en av dessa. Var de får svartklubb ifrån?? Idioter? Man upphör aldrig att förvånas över människors avund och myndigheternas trångsynthet.  GP

okAllégården+Originalbild+Fotograf+Hans+Wretling,+Higab

 

27 reaktioner på “Efter 15 år stoppas svartklubben!?

 1. Skulle det varit blattar så hade ingen sagt något av rädsla för Alex Sculman och CO

  1. Världen är verkligen liten!
   Strippad ända ner till underkläderna och med tentakler till bordellerna i belgien, kanske och bara en tillfällighet får hoppas det?!

 2. Ett tips:
  Säg upp medborgarskapet i Sverige, ta en sväng till Danmark och sök asyl i Sverige vid återkomsten.
  Då får ni göra precis vad som helst och ni kommer bara att få extra resurser och kärlek från samhället. Ju fler brott ni begår ju mer kärlek och pengar får ni.
  Det borde funka och om någon trasslar på migrationsverket så kan ni nog hävda att ni är ensamkommande barn. Kanske bara om ni är under 80 men om det funkar så har ni frikort till allt så länge ni önskar.

 3. Bra att man stoppade spritklubben, hade det fortsatt är det möjligt att de började dansa också och då hade polisen behövt gripa dom för överträdelse mot dansförbudet!

 4. Kanske skulle man i stället ägnat sin tid åt att stänga svartklubbarna ute på stan. Men det är förmodligen inte lika enkelt.

 5. Ytterligare ett exempel på myggsileri !!!! uppgiften är ju att återställa ordningen i gettona, så istället gör ynkedomarna det lättaste, ger sig på försvarslösa pensionärer, och slipper stenkastning och terrorbränder !! Mer lågtstående as finns inte !!!!!! Fy fan !!!!!!

 6. Det måste gå att ordna om viljan finns.

  Nedanstående gäller Göteborgs kommun.

  Tillfälligt tillstånd till slutna sällskap: Grundavgift 500 kronor + 100 kronor per tillfälle som tillståndet omfattar.
  Tillfälligt utökad serveringstid i egen lokal 300 kronor för en dag.

  1. Kunde skippat att vara i föreningslokalen och varit i någons hem.
   Då hade dom sluppit betala annat än vinet.

  2. Kommunen x tar ut avgiften, när ansökan inkommit. Bäst är att göra en ”förfrågan”. Sedan om fastighetsägaren (kommunen) inte gjort brandsyn är förseelsen ägaren.
   I övrigt är saken så dum så man blir hög utan procenten. Ett svensk parti bör ändra på lagstifningen. De andra åtta, inklusive Fi följer Fi, bränner våra pengar och dricker för oss då ingen dj.v.a pensionär ska ha en glad stund.

 7. Vill du kröka till ordentligt med andras pengar? Engagera dig först fackligt eller politiskt, sedan är det fritt fram. Vill du provsmaka vin på ålderns höst? Var beredd på en utdragen process som kostar pengar, staten måste ju ha sitt, hur ska annars det maktgalna fylleriet gå runt?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: