Protester mot utvisningar till Afghanistan


INVANDRING. På fredagskvällen transporterar polisen ett tiotal personer till Landvetter som ska tvångsdeporteras från landet. Flera aktivister har samlats för att demonstrera mot utvisningarna. – Jag kom hit för att vi vill protestera mot en fruktansvärd och inhuman asylpolitik. Vi kommer stå här så länge vi behövs, säger Sara Lund Persson, 46, en av aktivisterna i blockaden.

Enligt henne är det ett 100-tal aktivister på plats utanför förvaret i Kållered, varav flera har varit där sedan kvällen innan. Hon berättar att en 15-årig pojke omhändertagits av polis, något som också bekräftas av Vian Delsoz från nätverket #vistårinteut.

 

På tisdagskvällen lyfter ett plan från Landvetter flygplats med destination Afghanistan. Ombord på planet kommer ett tiotal personer befinna sig, i väntan på att ta dem till Kabul.

Mer på SVT…

-Pettersson tycker att ”aktivisterna” ska följa med ”barnen” hem och ta diskussionen om hur farligt Afghanistan är med talibaner och andra på plats. Det är bättre än att flytta Afghanistan hit…

”Barnen” har fått sin sak prövat i flera instanser och domstolarna har kommit fram till att de inte har rätt att stanna. Det borde även vänsterextremisterna i Vistårinteut acceptera…


33 responses to “Protester mot utvisningar till Afghanistan

 • Heraldikern

  Det värsta är väl ändå att nästan alla dessa ”flyktingar” är i vapenför ålder och gnäller över att det är farligt att vistas i Afghanistan. Det är bara att skyffla dit dom så att den Afghanistanska armen någonsin kan mäta sig med Talibanerna! Vi hjälper Talibanerna genom att gömma en stor del av den Afghanska rekryteringsunderlaget till armen! Vi vill inte utsättta pojkarna för faror genom att utvisa dem till ett land i krig! Har man hört på maken? Istället för att dalta med dom här i Sverige borde vi tala om för dom vilka desertörer och förrädare dom är som lämnar sitt land när deras plikt är att stanna och försvara landet!

  Gilla

 • Trynbald

  Tidigare lobotomerade och steriliserade Socialdemokraterna ovan nämnda galningar, eller satte kärringarna på sinnesslöanstalt.
  Nu är dom ute i samhället och ställer till djävelskap.

  Gilla

 • Suzie

  Vi är många som inte står ut med att höra och se alla dessa hysteriskt skrikande,rabiata och tokiga batikhäxor, som inte kan skilja på ”moderskärlek” och kåthet,vilken skam de är för kvinnosläktet och för vårt land som gjorts till ett satans dårhus och kriminellas paradis.Kärringarna kan åka med till Afghanistan och stanna där hos sina vuxna karlbarn.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Nu kan dom tafsa på hemmaplan, troligen getter ock får i framtiden som kommer få lida.

  Gilla

  • Wally Walrus

   Ja, i Afghanistan har de ju fettsvansfår men de är nog inte lika lätthanterliga som de tokiga batikhäxorna i detta land.

   Gilla

  • GO

   Vi kanske borde ge amnesti åt getter och får istället? Det är dom som lider mest

   Gilla

 • A lesson on immigration

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tant Persson et consortes kan för all del stå kvar ute på Landvetter tills fan avlöser dem! Endast tio element, nota bene, av alla de tusentals som på illegitima grunder uppehåller sig inom landets hank och stör, visar med full flagrans den svenska politiska och sociala dysfunktionalitet som orsakat detta icke minst ur säkerhetsaspekt så förkastliga scenario.
  Utlåtandena ovan nämnda feminist-madam fäller avseende den ”inhumana” behandlingen av asylsökande, bevisar till fullo den mycket sviktande verklighetsuppfattning en dylik kalkon lider av. I dagens Sverige existerar ingen inhuman asylpolitik, men en fan så omänsklig behandling av alla de brottsoffer som får betala priset i form av psykiska, fysiska och ekonomiska men till följd av invasionen.
  Andreas.

  Gilla

 • Jhonsson

  Det är inte pöbel och pack, som skall bestämma hur utvisningar skall gå till. Dags för insatsstyrkan att visa sin styrka. Pöbelhopen kan väl då i alla fall fällas för ohörsamhet mot tjänsteman.
  Men det enda vi kan förvänta oss, är väl flathet som vanligt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Fake news:
  Nobelkommittén överväger att inrätta ett Nobelpris i genusvetenskap.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Nu lyfter planet från Landvetter.

  Gilla

  • Bosse

   Hoppas det lyfter ett sånt plan varje dag tills det är tomt på parasiter
   och lögnare som ändå inte gör nån nytta för samhället.

   Gilla

 • finnjävel

  Finemang! Bara 79990 kvar enligt Ygeman. Undrar om han står fortfarande bakom sitt löfte?
  För någon anledning känner jag en viss tvivel …

  Gilla

  • finnjävel

   Med takten typ 10 st hemskickade i veckan så har vi blivit av med de 80000 som ska utvisas redan om 154 år!
   Den som lever får se …

   Gilla

   • dave

    Samt att det kommer ~500 nya varje vecka. Lär nog dröja 15400 år, då är Sverige inte Sverige och jag är inte kvar på jorden.

    Gilla

 • Grune

  Ta dessa terrorister med Sara Lund Persson i spetsen och sätt dom på samma flyg.

  Gilla

 • Involuntarium

  Lägg märke till vilka som driver och administrerar all dessa föreningar som har till uppgift att tillvara ta alla dessa asylturistparasiters intressen????

  Inte är det stora flertalet etniskt svenska människor som företräder enskilda asylturistparasiter eller deras organisationer och föreningar!, nä det är tidigare hitkommna asylturistparasiter som på samma sätt som de nu invällande horderna av asylturister blåljugit om både härkomst, asylskäl och hemland! Fy fan för jordens avskum som samlas i mitt fosterland som jag ärvt efter mina förfäder och som jag dagen för mitt frånfälle överlämnar till ännu ofödda generationer!

  Fy fan Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU nu!

  Gilla

 • Involuntarium

  Finns väl bara ett ord? Ja Gert Fylkings favorit uttryck ”äntligen”!!!!! Fast lite försent och i för liten omfattning!

  Det krävs mer för att komma tillrätta med mitt fosterlands problem!

  Varenda en av de som inte har rätt att vistas här ska självklart spåras upp och utvisas och från uppspårning till avvisning gäller internering och ingenting annat! De har förverkat rätten att röra sig fritt i civilsamhället!

  Tycker nog att ”batikhäxorna”, ja de sexuellt utsvultna häxorna som ingen normalt funtad man skulle röra ens med tång ska tagga ner rejält, sluta kverulera och tänka på annat än sitt eget själviska godhetsknarkande! De ska Istället för sitt missriktade godhetsknarkande tänka på sig själv, sina nära och kära och deras framtid!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

  Gilla

 • Peter

  Mörkläggningsmedia försöker som vanligt förvirra verkligheten. Kör med uttryck som ungdomar och förstärker med tankstreck för att förstärka sin politiska agenda för att stötta de som skyddar bidragsbedragarna.

  Gilla

 • Nosferatu

  ”Vi kommer stå här så länge vi behövs”. Precis som alla proffsdemonstranter har hon väl inget jobb.

  Gilla

 • our land is gone

  Asylsnyltarna är i princip beredda att göra ALLT för att stanna.
  Parasiterna hittar ständigt nya ”lösningar” på sina problem med att suga sig fast på värdkroppen.
  Förövrigt är de extremt lata och intellektuellt förslappade men när det kommer till fifflande och bidragsutnyttjande är de fan i mig genier.

  Trodde verkligen våra politiker att det skulle komma raketforskare, biomedicinsk analytiker,kemister, Brandingenjörer , lantmästare,optiker, cardiologer och IT-ingenjörer ?

  Finns det någon som 2017 påstår att araber, zigenare och somalier tar några jobb alls?

  citat:
  När verklighetens facit inte stämmer ihop med utopin – då är det självklart facit det är fel på!

  Gilla

  • Peter

   Vi har ju en som gjort mord här i landet för att det skulle hjälpa till att få asyl. Visar bara hur långt de går. Sen så tror naiva personer på deras lögner och försvarar dem.

   Gilla

 • Fredde

  Sara Lund Persson lever i sin egen lilla rosa bubbla, och inser hur illa det redan är i Sverige.

  Jag vill inte önska någon olycka, men om hon eller hennes nära drabbas av några av dessa ”oskyldiga barn” och blir gruppkn*llade och uthängda på Fejan – då kanske hon vaknar till!

  Gilla

  • Bosse

   Eftersom hon älskar dessa människor varför följde hon inte med på planet till Afghanistan och stannar där. Då slipper hon stå på Landvetter och gräma sig att hennes vänner har rest hem.

   Gilla

  • Fredde

   Rättar mig själv här: hon inser INTE hur illa det är i Sverige…
   Funderar på vad hon gör annars, ser ingen yrkesprofil på henne, är hon en av dessa ”proffsdemonstranter” som bara åker runt och ställer till det?

   Ena veckan nåt träd nånstans som inte får sågas ner, nästa vecka intrång på kraftverk, nästa vecka nåt babbe som ska skjutsas hem… så där håller det på.

   Gilla

 • Ingemar

  Låt, som sagt, de som vill ha dessa till minst 85% bedragare i landet också försörja dem, URSVENSKARNA är inte intresserade !!!!!! Utvisa alla kriminella och bedragare utan pardon !!!!!!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nätverket ”vistårinteut” har ett alldeles för stormaskigt nät.

  Själv står jag inte ut med detta nätverk. Som då inte är trovärdiga och endast har en punkt på agendan.

  ”Vistårinteut” är naiva till bristningsgränsen och tycker att andra svenska skattebetalare ska betala för deras egointressen.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Som det tokiga och ”mysiga” trollet Greider säger till ”Arg norrlänning” : -Men, jag känner inte att jag kan ta hand om några barn, det får staten fixa. Du menar vi skattebetalare? Ja.

   Gilla

 • Anton

  Om de nu är 100 pers som protesterar i Kollered kan de ju skramla och ta hand om dessa 10 Afghaner. En ensamkommande kostar 1 miljon per person och år att ta hand om. Det blir då 100 000 per skalle per protesterare.
  Själv är jag inte intresserad att betala ett enda öre extra för dessa. No way!

  Gilla

  • Peter

   Dessa får pengar istället. De har minst en bidragsbedragare boendes hemma var. Det är nog en stor anledning till att de protesterar, det blir av med bidrag de har.
   Dessa bedragare som ljugit sig in i landet bör polisanmälas och åtalas för bedrägeri. Pengar som de lurat till sig skall betalas tillbaka. Dessa som protesterar för bedragarna bör då anmälas för medhjälp.

   Gilla

 • Hönsmamman

  10 st afghanska män som ljugit för oss?Saknad bara av dem som fått betalt för dem?

  10 st afghanska män skickas hem och detta sparar statskassan på 13 miljoner. Märkligt nog nära vad Sollefteå ska få för att rädda BB.

  Alla med nationalekonomiska kunskaper i bagaget borde jubla över detta skifte av kapitalanvändning? Det är bara några som av privatekonomiska skäl gnäller över att deras mjölkkor får vingar och tar av mot sina riktiga familjer?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: