Stäng

Mannen i slöjan

På IOGT-NTO:s öppenverksamhet Kamratstödet i Norrköping jobbar Göran. Göran vill ge sitt stöd till muslimska kvinnor i slöja och Göran gör detta genom att bära hijab.

EU-domstolens beslut att företag kan förbjuda anställda att bära religiösa symboler har väckt Görans vrede. ”Varför ska vi 2017 hålla på att bråka om så triviala saker som en sjal”, säger Göran. Ja, vad säger ni kvinnor i Iran, Saudiarabien eller i Erdogans Turkiet? Varför bråkar ni om så triviala saker som en hijab? Göran från Norrköping kanske anser att de modiga och hårt kämpande kvinnorna i rörelsen My Stealthy Freedom bråkar om triviala saker?

NT

21 reaktioner på “Mannen i slöjan

 1. Ja ja, en fikus i hijab, tor han att han skall bli politiker nu? En shariakärring mer eller mindre eller vad de tycker kommer inte ändra nåt. Han kanske borde gå till mosken nu när han tror han vet nåt.

 2. Bra Göran!

  Du borde få åka runt i islamska länder och visa upp dig? Ta även med en pussyhat att alternera med?

 3. Stefan Löfvén i slöja av solidaritet. Tänk tanken, frammana en bild, och ni ser hur hans slöja/schal redan sitter där, fast knuten runt huvudet.

  1. Göran får väl sparken från jobbet om han bär slöja. Nu tror jag inte någon arbetsgivare har gett han nåt jobb. Framtiden för honom ligger nog hos Fi.

 4. Och att till och med den högste ledaren för landet kan
  sorteras in bland dessa idioter står ju klart, när han på
  sedvanligt sossemaner bjuder in press radio och TV
  och någon lättlurad Pensionär från PRO som röstat på
  sossarna i fem generationer, för att stolt förkunna ”att
  nu ska minsann pensionärerna få sänkt skatt med 200 kr”.
  för det är dom värda??

  Det säger den mannen som varje år ger sig själv
  lönehöjningar som ligger i paritet med vad fattigpensionärerna
  ska leva av hela året, och han glömmer dessutom att tala
  om att dom kanske då får sänkt bostadstillägg och att
  när Sossarnas gigantiska skattehöjningar slagit igenom
  så återstår bara ett stort minustecken, så mycket var den
  skattesänkningen värd?

  Dessutom var sänkningen räknat på dem med c:a !4000
  i månaden , men dom verkliga fattigpensionärerna är
  dom som får 7-8 tusen i månaden, och då kan ju var och
  en fundera på att dessa inte kommer att få mer än höjda
  skatter. Egenberikar partiet förnekar sig aldrig!

 5. Sicken blådåre, där fattas det många bitar i pusslet! Goran är nog kvar där någonstans i början på sjuttiotalet när Sverige var glestbefolkat med negrer och araber! Det fanns ingen anledning att tjaffsa om några klädesplagg på den tiden! Det var ju för fan en sedvärhet att se en arab eller neger på den tiden! Det bildades folksamlingar för att se och känna på skinn och hår! Tja nu för tiden blir man ju glatt överraskad om man ser någon fullständigt etninsk svensk, det är ju för fan en sällsynthet att ens höra rikssvenska talas så det är nästan så man får glädjefnatt när det inträffar!

  Goran förstår inte att vissa attribut hur oskyldiga de än ser ut kan vara det absolut skarpaste verktyget för att förtrycka, förnedra och få de de människor som inte har större värde än familjens husdjur, till fullständig underkastelse!

  Goran för helvete skärp dig tolka din omgivning och lär dig förstå din samtid, samtidigt som du åtminstone försöker lära dig om den stora världen och världsreligionerna och kulturen utanför din bostadsort! Goran ett gott råd är att tänka efter innan man uttalar sig om saker man inte har en aning om!

  Fy fan för riktiga pappskallar!

  Det här är inte Sverige längre, varenda myndighet verkar inbilla sig att vi svenskar har behov av att få information i telefonen på i första hand engelska! Jo ni vet tryck (9) för att få informationen på engelska!

  Det börjar bli för löjligt i landet löjliga familjen Sverige!

  Stefan Löfven stanna upp ta dig en funderare på vad du och dina pajasar i regeringen har ställt till med och fortsätter ställa till med! Tänka sig något så löjligt som minimal sänkt skatt för de fattigaste pensionärerna! Så förbannat naivt, svagbegåvat, enfaldigt och sinnessvagt så man storknar!

  Hur djävla korkad får man lov att vara som Sveriges statsminister?

  Stefan Löfven avgå utlys nyval och anordna Swexit omröstning! Sverige ut ur EU!

 6. Det stämmer tydligen att organisationen till fullo lever upp till folks skämtsamma översättning av dess namn IOGT till idioter och gamla tanter.

  1. Nej, nej nej IOGT står som förkortning till ”idioter och gatsopare träffas” eller förkortningför den som köper ut och inmundigar grogg! ”I ordning groggarna tages”

   Det hele får mig att associera till den svenska fackföreningsrörelsen, LO och regeringen Stefan Löfven! Hahahohaaaaaahoha, associationen blir självklart avgång, nyval och Swexit omröstning!

   En röst i riksdagsvalet på något så marginaliserat som Socilademokraterna och resten av sjuklövern är en fullständigt bortkastad röst! Störst utväxling på din röst får du hos Sverigedemokraterna, det enda riksdagsparti som värnar och respekterar demokratin den svenskabefolkningen och den svenska välfärden!

   En röst på de marginaliserade PK patraskfeminist partierna är en röst för att alla ska få det sämre på alla plan!

   Rösta SD för Sveriges väl, ”gör Sverige fantastiskt igen med hjälp av din röst”

 7. Slöja är för mig en symbol för förtryck och för en fruktansvärd politisk diktatur-ideologi. Som jag ser det bör Göran även bära hakkors. Varför bråka om så triviala saker som några streck??

 8. En del gör vad som helst för att få lite uppmärksamhet.
  Nu har Göran lyckats och till och med hamnat hos Pettersson.

  1. Folk är inte så dum som man kan tro!
   De är mycket dummare.
   Vilket nämnda Göran är ett praktexempel på.

 9. Sverige utan sina idioter hade varit ett betydligt bättre
  land att leva i för oss som sett och varnat för vart vi
  är på väg,men tyvärr är här alldeles för många
  fredsskadade idioter som vägrar att se verkligheten,
  trots att vi närmar oss avgrunden för varje dag?

  1. Inte konstigt att helnykterhetsrörelsen jublar över islam….

   För det är ju tvärt-om….. Som min mamma brukar säga, ”…ett glas empati,,,”

 10. Han ser inte nyktert på frågan om religiösa mäns symbolförtryck av kvinnor. När ska de synliggöra kontrollbehovet…. att ha kvinnan i halsband som en hund, eller fastkedjad i marken som en tjur… bevisligen finns fall med religiösa män som har ytterdörren låst utifrån när de själva inte är hemma.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: