Sharia och flatheten

Nedanstående är en insändartext som jag skrev och publicerades i lokaltidningen Södermanlands Nyheter den 2 juli 2010. Det som förändrats sedan dess är att nu tar inte tidningarna in mina islamkritiska insändare längre och därför finns Petterssons blogg. Där vi har publicerad nedanstående tidigare. 

ISLAM. Egentligen behövs inte listan nedan, det är bara att titta på facit i de 57 av världens länder som i varierande grad styrs med islamska sharialagar. Inom islam under sharialagar finns:

 • ingen religionsfrihet
 • ingen yttrandefrihet
 • ingen åsiktsfrihet
 • ingen konstnärlig uttrycksfrihet
 • ingen pressfrihet
 • ingen jämlikhet mellan människor – en icke- muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
 • inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
 • inga jämlika rättigheter för kvinnor
 • kvinnor kan pryglas
 • en icke-muslim får inte bära vapen
 • det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
 • vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som ­måste underordna sig sharia
 • icke-muslimer är ­dhimmis, dvs. tredje klassens ­medborgare
 • alla regeringar måste styras av sharia
 • i motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
 • det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

Det absolut viktigaste för oss i väst är begreppet Darura som betyder nödvändighet, det vill säga om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, går det bra att äta annat kött.

Tillåter inte arbete eller annat bön fem gånger om dagen går det bra att be vid annat tillfälle. Om sharialagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah.

Vi behöver alltså bara hänvisa till Darura och säga att det här gäller i Sverige och ni kan rätta er efter det utan att Muhammed eller Allah blir griniga.

Islam och demokrati går aldrig att förena och någon moderat islam finns inte.

***

-Pettersson noterar att trots att åren går och muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg så verkar en stor del av väljarna, journalisterna och politikerna inte fatta vart vi är på väg.

De pratar om mångkultur precis som de inte fattar att islam är precis tvärtemot – islam är en monokultur.

De pratar om att mångkultur är bra, utan att kunna ge några exempel. De muslimska länderna har oljan, men inte ens den har de hittat själva och numera ska vi bli oberoende av oljan så…

Flatheten har inga gränser…trots 1400 års erfarenhet av Jihad, det heliga kriget och Islams självförsvarskrig

flathet-jeander

Bilden från Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

11 thoughts on “Sharia och flatheten

 1. […] ”… i de 57 av världens länder som … styrs med islamska sharialagar …  finns ingen religionsfrihet, ingen yttrandefrihet, ingen åsiktsfrihet, ingen konstnärlig uttrycksfrihet, ingen pressfrihet, inga jämlika rättigheter för kvinnor, alla regeringar måste styras av sharia” / Läs mer här: Sharia och flatheten […]

 2. Mycket bra och lättläst besktivning av islam!

  Undrar bara hur man ska kunna skriva det med ännu kortare ord och meningar så att de 87% av svenska folket, som är dummare än genomsnittet, ska fatta vad det handlar om.

  Vi måste hjälpas åt att få dessa stackars, lågbegåvade människor att förstå vad som pågår i vårt fosterland.

 3. Flykting är du tills du nått första säkra land/område,väl där så har du inte längre något att fly från och de som väljer att fortsätta migrera illegalt in i Europa gör det således inte som flyktingar.

  Det finns en uppsjö av fall där invandrare utan medborgarskap som dömts till grova brott inte utvisas efter avtjänat straff eftersom situationen i hemlandet bedöms vara för farlig för att de ska repatrieras.

  Flyktingar? Det är inte krig i Irak, Iran, Pakistan, Afghanistan mm. Det är krig i Syrien.

  Den Islamiska Republiken Sverige Älskar Sharia?

 4. Det borde vara självklart för alla någotsånär utbildade svenskar att vi måste stå emot detta stora hot mot vår demokrati, ISLAM.
  Men vad gör våra politiker, åtminstone 75% av dem, de bockar och bugar och snackar om multikultur, något som vi inte behöver i Sverige.
  Vi behöver arbetande människor både svenskar och andra som följer våra seder och bruk samt våra lagar. Vill eller kan någon inte detta så finns bara en väg, UT till de som har samma medeltida uppfattning som du själv. Bas!

Kommentera