Nu exploateras hudfärg och etnicitet av rasistiska hatmedier

ETNICITET. I morse skrev vi om den som troligen blir Sveriges första svarta och dessutom första partiledare. Märkligt nog är det viktigt att tala Viktoria Kawesa etnicitet och hudfärg. Detta trots att hon har saker i bagaget som Sverigedemokrater blir jagade och får avgå för. 

-Pettersson tycker det är ren rasism att tala om att damen är svart och inte svensk…

 

18 thoughts on “Nu exploateras hudfärg och etnicitet av rasistiska hatmedier

 1. Gudrun avskyrman, partiledaren som fick sparken och startade eget, visst är svedistan underbart.Kan inte kommunistoly göra detsamma den gamle tågkonduktören har ju sökt 15 arbeten på 3 år utan att lyckas han sa visst att han var överkvalifiserad.

 2. Ja mig gör det dessamma om Fi polerar upp en Eskimo,Arab ,Asiat eller Neger å sätter på pedestal i partitoppen,jag kommer inte att rösta på dem i alla fall.

 3. Dårskapens sverige ! All denna femenism har ju blivit galenskap ! Är man svensk vit och man , är man rasist ,våldtäktsman , extrimist mm ! SD-18

 4. Nu är det alltså viktigt att tala om hudfärg och att personen i fråga är född i utlandet?

  Det anses ju inte alls viktigt annars, till och med rasistiskt att nämna, det har ju Peter Springare fått erfara!

  • Nja, de har nog kvar batikhäxorna och deras hjärntvättade barn & barnbarn som inte skulle VÅGA annat än rösta på Fi. Titta bara på vilken makt ”vi-står-inte-ut” har tillförskansat. Heeelt horribelt!!!!

 5. Varför ses hudfärg som en merit? Varför ses att vara invandrad som en merit?
  Det är riktigt sjukt när man vänder på det: Tänk vad FI mfl skulle vråla om ”vit” lyftes fram som en merit!

  Men hyckleri och dubbla måttstockar tycks vara detta partis paradgren. Personligen skulle jag inte kunna rösta på någon som har olika regler för sig själv och andra.

  • FI’s paradgren är att de kniper när en vit man närmar sig. Se det från den skämtsamma sidan. Inget är förlorat för mig som är rasist enligt citar; ”Hellre rasist än idiot!”

 6. Nu blir väl Negrer och Araber som våldtar vita flickor ännu mer Välkomna än med Spyman ensam vid rodret !!!!?

  • För de hysteriskt politiskt korrekta värdegrundsjuckarna torde den nya superpopulära minoriteten jihadisterna – en grupp som nu till varje pris skall granskas utifrån sina ”mänskliga bevekelsegrunder” för att undgå att stigmatiseras och avhumaniseras – vara högsta prioritet för demagogerna i toppen av den nya moraliska maktpyramiden. Vi har nu förevisats den normativa modellen för den globalistiska erans ideal, ett kolorerat fruntimmer med dubiöst förflutet. Etablissemanget upphäver sina skrovliga stämmor i en unison hyllningskör och visar svenska folket hur den moderna människan bör se ut.
   Andreas.

 7. .. Tja hycklarna hycklar vidare oförtrutet.
  Låter inte som något muslimskt namn..
  Traditionellt afrikanskt.

 8. Har väl ingen betydelse om detta idiotparti har en negress, kines eller indian som partiledare. Feminizterna är lika hjärndöda jorden runt…

Kommentera